2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayda bir gitmeye razıyım, hastane ortamına da girmiyorum özel muayene ile devam ediyorum ama her türlü risk altındayız. Bulunduğun ilde vaka oranları yüksekse riske atma canım.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim 2 hafta önceki kan tahlilimde ferritinim yüksek ve iyi çıkmış onun düşmediğini söyledi yeniden bakmadı kalp çarpıntım için beni kardiyolojiye yönlendirdi.
Bebek çok şükür iyiymiş herşey yolunda dedi ense kalınlığı burun kemiği vb şeyler iyi çıktı ikili test için kan verdik haftaya çıkıcakmış sonuç ama tabiki cinsiyeti göremediler tahmini olan varmıı

Eklentiler

• 9CA8CEDF-2873-4C30-A886-37F5F608FC29.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın kuzum. Oğlunda da mı aynı doktora gitmiştin
Yok canım.Oglumda aynur şükür ile başladım.36.haftada aynur hanım hamileymiş izne ayrıldı.Dogumu aynı hastanede dr.zemine şengül üçok ta yaptim.Ama bunda züleyha hanımın adını duydum.Bi gidelim dedik çok memnun kaldım.Baya bi gezdik yani.

Aynur simur demi kuzum. Züleyha ya bende gitmiştim ama beni sinir etmişti o

Aynur simur demi kuzum. Züleyha ya bende gitmiştim ama beni sinir etmişti o
Neden öyle oldu ki canım ya.Ben normal doğum yanlisi diye gittim.
Ama aynur simur takip iyiydi ama ayrıntılı da çok kişinin bebekte sorun varmış görememiş.Dikiste doğumda çok sorun çıkan var tanıdıklardan da.Tekrar gitmeye korktum ona.

Ben kız diyorum

Aynur hanıma hiç gitmedim kuzum bilmiyorum. Züleyha da beni 13 ay boyunca oyaladı. Yaşın küçük ne acelen var bilmem ne diye. Yaşımda 25ti bi enfeksiyon u 13 ayda bulamaz mı insan ya. Ondan sonra başka bi doktora yönlendirdi artık kendisi fakültede. Ona gittim bitti enfeksiyon. Bi daha da gitmedim züleyhaya

maşallah aslında ne kadar minikler, benim en son cuma günü 59mm parmaklarını kalbini, beynini gösterdi doktor nasıl bir mucize, Rabbimin kudreti ne kadar büyük, Allah a şükürler olsun bizde bu duyguları yaşıyoruz. Canım cinsiyeti tahmn etmek çok zor.. Benim bebişte bacaklarını çelip uyuyordu doktorla zar zor uyandırdık ama cinsiyetini göreemedi ya da tam net birşey diyemdi 1 ay sonrasına kaldı

Hic biri mukemmel degil ki canim.O hastanedekiler arasında en çok ondan memnun kaldım ama.Dusuk riski icin bile gece yarisi kalkip geldi hastaneye.Bu yetti bana sanki.Tekden de erciyes de çok pis.Huma da oyle.Memorial ve acibadem fazla abartili fiyatlari.Geriye bura kaldi.

Niye böyle oldu anlamadim. Ben grip gibiyim o da yaptı heralde cok yorgun vucudum. Geccek kuzum korkma bu da bi süreç 16. Hafta daha da iyi gelcek bize beta iyice düşüyo

Benimde 2 hafta önce sinüzitim coştu canım, Allahtan izinliydim de istirahat ettim, c vitamini aldım bol su içtim. Günde 1 fincan ıhlamur çok şükür ilaçsız atlattım baş ağrısına daynamk zordu ama şükür geçti.

İnsanlığı güler yüzü çok iyiydi ama Allah var. Bide o hastanede erkek doktor var kesin biliyorsundur ona da gittim. Onda tedavi olarak hamile kaldım zaten. Ama onunda suratsızlığı beni bitirdi şimdiki doktorumdan çook memnunum ama

herkese merhaba. Sessiz takipcilerdendim bende üye olmaya karar verdim :) hepinizi canı gönülden tanıyor gibiyim uzun zamandır okuyorum yazılanları. İnşAllah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz. K KurkmantoluS listeye beni ekleyebilir misin. yaş:28 şehir: balıkesir 1. çocuk cinsiyet belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…