2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben duzenli olarak hap kullaniyorum ama şimdi korktum açıkçası 4+4 hamileyim en son ayin 12sinde 4 küsür çıkmıştı değerim ya birşey olduysa olumsuz bebeğin zihinsel gelişiminde

Bulamadim zaten doktor simdilik degistrmycm cnku doktor iyi cidden. Doğru soluosun cnm

Ben duzenli olarak hap kullaniyorum ama şimdi korktum açıkçası 4+4 hamileyim en son ayin 12sinde 4 küsür çıkmıştı değerim ya birşey olduysa olumsuz bebeğin zihinsel gelişiminde
Benim ilk hamilelikte trioidim yüksekti. Her ay düzenli kan tahlili yaptırdım tsh t3 t4 ona göre doktorum doz ayarlaması yaptı. Ayda 1 ölçüm yapılıyordu. İlk zamanlar bazen yükselip sonra müdahale edilmeden de düşebiliyormuş. Endokrinolojiden yada iç hastalıklarından takip ettirin. Korkmayın Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz. Sadece hep kontrol gerekli. Çünkü bazen 3 tam 4 yarım bazen 5 tam 2 yarım şeklinde sürekli dozum değiştirilmişti benim

Benim hipofiz bezinde 3 mm adenom var büyüme hormonumda yüksek çıktı en son Cerrahpaşa da bir prof ameliyat olmam gerektiğini söylemişti iki hafta önce o zaman hamile olduğumu bilmiyordum MR vs istedi benden hamile olursam ne olacak dediğimde o zmaan işler iyice karışır demişti bebeğe olumsuz etkisi olur demişti ama kısmet işte hamile oldgumu öğrendim şimdi ne yapacağımı sasirmis durumdayim

Senin 13 haftalıkmı şuanda

Kızlar günaydınlar
Az önce Dr dan geldim ikili testinin kan sonucu iyi çıktı şükür. 20. haftam da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Perinatolojide ki Dr kilon olduğu için çocuk da anamoli varsa bile net göremeyiz dedi. Sabah sabah moralimi bozdu. İstersen genetik test için kan verebilirsin dedi. Ben oğlumda da kiloluyken kalmıştım ama her bir organını görmüştük.

Kizlar geldim hastaneye hallettiler sonunda gelmişken kendi doktoruma kan idrar sonucunu gostercem ama haftaya randevum vardi 10 gun icinde 2.ucretsiz . Simdi ucret ödemedim. Acaba odesemde doktorda bebisi gösterse diye dusundum haftaya kontrol olarak gelmis olurum ama sekreter doktors bi sor bugün erken çıkıcak dedi . Kahvslti bile yapmadim heyecanla bekliyorum bakarmiki ya bebegede ins haftaya gel bekle demez

Bence organlari net görmek onemli sen ona bakma ne gzl saglikliyms ama icin rahat edecekse baska yerlerdede yaptir

Bence organlari net görmek onemli sen ona bakma ne gzl saglikliyms ama icin rahat edecekse baska yerlerdede yaptir

Ah kıyamam ya. Stresli bir süreç ama Rabbim mutlaka size güzel bir yol açacaktır. Kontrollerinizi olun. Çokça dua edin. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…