2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ekliyorum canım hoşgeldin hayırlı olsun

Ibrahim demir.Bilmemmi hiç.Ya aşırı suratsız gerçekten adam.Bende dr.umdan memnunum.Insallah bi de doğumu hayırlısıyla bi atlatsak.

Bilmiyorum ki küçük gibi geldi bana
Zaten baş popo ölçülüyor o ölçüye göre haftasını söylüyor. Yani daha kısa olsaydı önde görünmezdi geri de görünürdü. Birax daha büyüyünce kafa, karın, bacak boyuna göre hepsini ayrı ayrı ölçeçekler. Sorun yok merak etmeyin

Teşekkür ederimm

Her anımız korkuyla geçiyor rabbim korusun inşallah bütün iller bu uygulamaya geçmeli
Ben Ankaradayım, bakanlıkta olduğum için beni kapsamadı. Esnek çalışmaya geçtik ama çok şükür. Öğretmen arkadaşlardan aldığım bilgiye göre yetkiyi okul müdürlerine bırakmışlar. Yanı öğretmenleri kapsamadı bu durum. Okul müdürünün insafına kalmış.

Kızlar eşim iş değiştirdi pzt yeni yere başlıcak. Bende o ara hemen sıkıştırdım. Şimdi yeni başladın izin almak zorunda kalma bu hafta gidelim biz en iyisi kontrole dedim o da tamam al randevu dedi. Cuma günü aldım son randevuyu cinsiyeti kesin söyler mi acaba. 14+ 4 olacağım. Bu doktora ilk defa gidicem. Memleketti doktorum çok iyiydi ama okul açılınca malum evime döndüm

Şimdi başka doktora ilk defa gidicem ya. Bu seferde aklımda acaba bi sorun vardıda diğer doktor görmedi ya bu doktor kötü birşey derseye takıldı. Ay nefret ediyorum kendi kendime huzursuzluk çıkarmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…