2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ibrahim demir.Bilmemmi hiç.Ya aşırı suratsız gerçekten adam.Bende dr.umdan memnunum.Insallah bi de doğumu hayırlısıyla bi atlatsak.
Ahah adamın adı suratsızlıkla çıkmış İnşallah kuzum o günleride görürüz. Sen tecrübelisin
Valla bekliyorum sırada hala ayy iki gundur bekle bekle icim şişti bakalm ne dycek bebis iyidir insallsh
inşallah kuxumm
Yok kuzum doğum günüm geçti de soyliyim dedim teşekkür ederim bu arada olur değiştirelim daha bebisin doğmasına var çünkü
Tamam kuzum değişiyorum

Ahah adamın adı suratsızlıkla çıkmış İnşallah kuzum o günleride görürüz. Sen tecrübelisin ☺
inşallah kuxumm

Tamam kuzum değişiyorum ☺

Ultrasonlari bes para etmez ya kalp stisi bile zor duyuluyo ozelden ozele bile fark var vallahi . Doktor iyydi ama cihaz kotu bebek sırrtini dönmüştü ve ayaklarini ustune attı cinsiyet goremedi malesef

Ultrasonlari bes para etmez ya kalp stisi bile zor duyuluyo ozelden ozele bile fark var vallahi . Doktor iyydi ama cihaz kotu bebek sırrtini dönmüştü ve ayaklarini ustune attı cinsiyet goremedi malesef
Muayene ücreti çok muydu kuzum

B Baharyagmuru35 canım sen naptın görünebildin mi doktora
Gorundum ultrason cihazlari baya kotu . Gorunru kalitesi kotu kalp atisi bile arkadan zor duyuluyo ama doktor ilgiliydi . Cinsiyeti göremedi cunku bizim artik hanfendimi beyefendimi bilemiyorum sirt ustu dönmüş bacaklarini ust uste atmis yatiyodusukur kalbi 170 atiyo iyydi

E kimi kapsadı canım o zaman ki

Ya benim 5,5 çıktı boyu bende 12+1 çıktı ultrasonda ama son adet tarihime göre 11+6 olması lazım önde görünüyor. Yinede boyu 5,5 iyi değilmi ya bak senin ne güzel 5,9

4mm fark canım çok birşey değil , son adet tarihime ben takılmıyorum benim adetim 10 gün sürüyor 30 mayıs son adet tarihim hamileliğim 10 haziran ve sonrası gb o zaman dr a göre mart ayının sonu diyor doğuma ama bence martın ortası gb.

Her kurum ayrı alıyor bize henüz bir yazı gelmedi izmirdeyim, ama bazı müdürlükler esnek çalışmaya geçmişler. Esnek çalışma derken evden çalışma mı oldu sizin?Kuruma günlük ya da haftalık gel git yapmakta saçma geliyor bana.

Biz de 6 haftalık program yapılmış her hafta 4 er kişi iş yerine gidecek. 5 hafta evden çalışacağız. 6 hafta bitince tekrar değerlendirilecek.
Şu 24.haftadaki idari izin devam ederse 4 haftam kalıcak inşallah. 1 hafta daha gider bitiririm mesai mevzusunu insallah

Mantıklı olmuş bende 24. haftaya kadar idari izin ya da esnek çalışma bekliyorum olmazsa rapor alırım. İşyerimden bir bayanın arkadaşı covid-19 muş bir hafta öncesinde de görüşmüşler al burdan yak yani

Yok 40 tl cok uygun . Uygun olunca bole cihsz kotu oluyo demekki benm doktorumun 100 tl ama cihazi baya iyyms buna gore onu anladim
cidden 40 tl ye özel mi varmış
Ilk hamileligimle bunun alakası yok canım.Yani sizden daha tecrübesiz gibiyim.
Ama en azından doğumda seni neler beklediğini bilmiyor musun

Kızlar ben yatıp durunca sürekli telefonla uğraşmaya basladım bir zararı olur mu ki bebişe diye düşünüyorum ama akşama kadar yalnızım çok canım sıkılıyor
İnşallah olmuyprdur çünkü benimde hep elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…