2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bırak hemn o Dr. Ne hakkı varmıs azarlamaya terbiyesizler sen oraya paranla gidiyorsun. Ben geçen salı gittim 10 gün hakkım var bugün de gitmeyi düşünüyorum tamm arayıp randevu alcam ama randevu almadan da 5 dk ayırabılır sana yani. Başka Dr bul canım hiç gitme her gittiğinde bu yaptıgı aklına gelecek ve Dr la iletişimde de sorun yaşayacaksın sorcagın şeyleri soramayacaksın.

Bebek hareketi canım dediğin şey gözün aydın böyle çok hafif kelebek kanadı çırpması gibi gazdan çok çok farklı

Suan tek kullandıgım ılac o, sabah aksam ıcıyorum ama hala deger 10 lar da
Benimde 11deymis sınırda dedi 2 ay önce bakildigi icin bugun tekrar kan verdim düşmüş olabilir belki dedi zaten akdeniz anemisi taşıyıcısıyim ben normal düşük olması

Galiba oyle ilk cocukta da 6 bucuk aylıkken çıkmıştı karnim hatta o zamanda buraya foto atmıştım 2016tida
Vay öyle mi benim arkadaş da sanki karnı 7 aylık gibiydi ama aslında 9 aylıktı doğuma giderken hiç doğuma gidiyor gibi değildi

Ay çok mutlu oldum. Sürekli hissetmek istiyorum harika bir duygu. Ama sabahın körüydü o saatte uyanacak ne vardı ki

Kızlar biraz önce yatakta sırtüstü yatarken karnımı yokladım hep yoklarım zaten. Sağ tarafta göbek altında sert top gibi toplanmış benim bebe.daha önce hiç denk gelmemiştim.az önce de yazdım geçen salı gitmiştim Dr bugün de gitcem. Dün İstanbulda aşırı yağış oldu gök gürültülü falan. 2 kere çok korktum şimşekler falan çaktı. Ben çok korkarım zaten şiddetli yağmurdan. Allah korusun tedbir amaçlı gidip görmek istiyorum. Sonraki randevum 13 ekimde zaten.

Benim de bu aralar endişelerim vardı bebeğin sağlığı ile ilgili. Dün akşam bir şeyler yedikten sonra karnımda hafif kasılmalar oluyordu elimi karnıma koyup bekledim pıt diye minik bir hareket hissettim biraz içim rahatladı. Görüş gününe daha çok var sabretmeye çalışıyorum. pandemi yüzünden çok sık gitmemek gerek.

Bende özendim giyindikten sonra göbüşümü atayım eşim çok küçük seninki kilo al diyip duruyor. Kilom normal aslında

Bende özendim giyindikten sonra göbüşümü atayım eşim çok küçük seninki kilo al diyip duruyor. Kilom normal aslında
Ay yok alma napcaksin ben karsiyim boyle ye ye verirsin şeylerine ben ilk hamileliğimde 8 kilo aldim oğlumda 3750 doğdu kilo almakla hiç alakası yok bebegin kilosunun

2 gündür tahlilerle uğraşıyorum kızlar (b12, d vitamini, tsh, idrar vs )var mı sizinde doktorunuzun istediği tahliller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…