2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz iyiyşm canım sanki çok erken o şekilde olması için top gibi toplanıyor sa doktoruna mutlaka sor canım kasılma vs olabiliyor
Bnm de sağ tarafım da et topu gibi toplanıo oğluşum sırtüstü yattığım da ama . Hergün yokluyorum eğer top gibi hissetmezsem korkuom acıkcası.

Yok hissetmen zaten normal topaklanıyor dedin ya o yüzden sor dedim

Banyo takımı mama önlüğü alıcam bende. Kaliteliyse bir tanede 5 li takım alırım. Müslin bezlerinde kalitesine bakıcam. Patikler hoşuma giderse alırım. Biberon bir tane nuk aldım ama fiyatı uygunmuş. Biberonda alırım. Emzik avent aldım o kadar para verip inşallah tutar. Eşim başka marka aldırmadı

Reflü yatağı küvet bunlar için erken mi acaba. Bide mama önlüğü dikkatimi çekti oda güzel gibi canım. Bide ondan alasım var. Biberonlarda cam daha iyidir dimi plastiğe göre yoksa ağır mı olur cam
Can çok daha sağlıklı canım zaten sen vereceksin ağırlığı önemli değil ama biberonda avent öneriyorum anne gögsü başlığına uygun oluyor mama önlüğü al canım o da güzel rwflü yatağına gelince her çocuk ta rwflü olmuyor bence sonra al olursa reflü

O silikon mama önlükleri 45 liraydı mağazanın birinde. daha çok zamanı var ama zarar olmaz bence çok uygun.

Siz ssvd mi düşündünüz aman onu düşünüyorsanız başarılı doktor bulun aaglikla kucaginiza alin sevgiler

Hayır hıc düşünmedim ssvd zaten içimde kalan Bir şey de değil doğumun her türlüsü güzel önemli olan annenin fiziksel ve ruhsal hazırlıği, teşekkür ederim sizde sağlıkla alın sevgiler

Bnm de sağ tarafım da et topu gibi toplanıo oğluşum sırtüstü yattığım da ama . Hergün yokluyorum eğer top gibi hissetmezsem korkuom acıkcası.
Alla Allah ben yanlış mı biliyorum acaba top gibi bir yere toplanırsa kasılma biliyordum ben belki de yanlıştır canım

Cinsiyeti farklı mi bende aynıyım ilki cok rahatti bu fena

Benim bu hamileliğin çoğu şeyi farklı, cinsiyet de farklıymış:)

Ben de hiç zorlanmamıştım ya çatı muayenesinde aynen doktorum nefes al çabucak bitecek demişti

Bendeee ilk hamileligim o kadar rahattı ki ne.bulanti ne kusma son ay sırtım ağrıyodu sadece o kadar bu beni mahvetti

İlk hamileliği özleyenler ben de öyle düşünüyorum da sonradan da diyorum ki acaba 5 yıl geçti unuttum mu gerçi çok şükür bunda mide bulantım vardı o da geçti şimdi baya iyiyim

Ya hiç hatırlamıyorum öyle baya baya elini soktuğunu, bu da kesin doktordan doktora değişiyordur, çok zor bir şey değil canım ya aynen sen neler yaşamışsın bence bu muydu yani diyeceksin o zaman gelince

Kızlar bime 9 ekimde gelecek ürünlerden kim neler alacak. Uygun olan hangileri. Ben hiç bişey almadım normal fiyatları bilmiom. Bide acaba kalitesi nasıldır sizce bim ürünlerinin.
Reflü yatagini tavsiye ederim reflü olmasa bile bebegi rahat yattiriyor reflüyü engelliyor nevresim takimlarindan almistim ben hala sapasaglam duruyor biberon da cam daha saglikli canim plastik kullanma

Merhaba hanimlar
Bu ilk mesajim
Gebeligin 14-15. Haftalarinda kanama lekelenme yasayan var mi?
sali gunu birden su gibi pembe akinti geldi doktora gittim bir sorun yok dedi bebegin kalp atisina benim suyuma bakti.2 gun ust uste cagirdi.progestan igne verdi.ilk gunden sonra kanama kesildi hemen.
yarin tekrar kontrolum var.4 gundur hic kanama lekelenme olmadi. Rahim icinde bi kanama alani da yoktu.
Bunu yasayan var mi?

Kialar hepinize merhaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar sol kalcamda agri oluyor bazen siddetleniyor yurumekte zorlaniyorum neden olur?

Reflü yatagini tavsiye ederim reflü olmasa bile bebegi rahat yattiriyor reflüyü engelliyor nevresim takimlarindan almistim ben hala sapasaglam duruyor biberon da cam daha saglikli canim plastik kullanma
Alayım ozaman arkadasım da dedi reflü yatagı al die. Battaniyeler güzel gibi geldi patik mama önlüğü 5li zıbın bunlar ilgimi çekti. Biberon almayım ucuz etin suyu misali olmasın.

Kizlar yazlik bebek kıyafetlerde indirim var seneye yazin nasipse bebislerimiz 3 6aylik olucak baya baya indirimler var yazlik alin derim ben cok tatlis bi takim aldim alt ust

Reflü yatağı küvet bunlar için erken mi acaba. Bide mama önlüğü dikkatimi çekti oda güzel gibi canım. Bide ondan alasım var. Biberonlarda cam daha iyidir dimi plastiğe göre yoksa ağır mı olur cam
Canım reflü yatağı Müsli al ilk etapta emmez ise ki kızım 2 hafta emmedi inatla zorlayarak emzirdim 2 yıl tamamladım onuda şırınga varya onla beslemek en iyisi biberon içen bbeklerde ileriki dönemde meme reddi oluyor sütun olursa mutlaka emzir emin ol ugrasla emzirirsin umarım öyle birşey yaşamazsın yurt dışında annelerin göğüsün karbonat ile yikamalari istiyorlarmis son ayda göğüs ucunu çıkarıyorum us eşimin kuzeni Amerika'da o söyledi bende deniycem umarım işe yarar

sli al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…