2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bime 9 ekimde gelecek ürünlerden kim neler alacak. Uygun olan hangileri. Ben hiç bişey almadım normal fiyatları bilmiom. Bide acaba kalitesi nasıldır sizce bim ürünlerinin.

Kızlar nasılsınız?3 gündür gece uyuyamıyorum bunda erken başladı uykusuzluklarim ciddi ciddi hissediyorum artık top gibi bir oraya bir buraya gidiyor kemiklerime de geliyor ozaman ağrıyor ultrosonda görünce neden kemiklerinin açıldığını anladım benim gibi olan varmı bana mı mahsus bu uykusuzluk

Henüz iyiyşm canım sanki çok erken o şekilde olması için top gibi toplanıyor sa doktoruna mutlaka sor canım kasılma vs olabiliyor

Ay hayır değil ikiside erkek bende farkli olunca acaba kız mi demistim ama rüyamda oğlum olduğunu gorunce eşime dedim tamam gerek yok öğrenmeye diye cunku ilk cocuktada cinsiyetini görmüştüm rüyamda

Benim farklı oğlum var di kizim oluyor bende demiştim bu hamilelik zor gciyor kiz galiba diye saglikla kucaginiza alinn

Devlet hastanesi genelde soylemiyo 20. Haftaya kadar canım bizim burdakiler oyle en azindan ben özele gittim cinsiyet icin inşallah söyler doktorun
Eşim sağlıkçı ben halledicem dedi bakalım yarını bekliyorum şuan

Öyle zorlu süreçlerden buraya geldim ki ne çatı muayenesi ne normal doğum beni hiç korkutmuyor. Benimde 2 asılama 3 tüp bebek bir kimyasal gebelik birde 9 haftalık kürtajım var. Birde anestezi olmadan rahim filmi çekilmiştim ki en beteriydi. Bir arkadaşım iki normal doğum yaptım rahim filminde çektiğim acıyı çekmedim demişti. Zaten bu süreçlerden geçerken cataldan inmiyorsunuz. O yuzden bebisim benimle kalsın da sonunda elimize aldığımız güzellikle mis kokuyla unutulur gider çektiğimiz acılar...

Cnm 1,5 saat oldu geçmedi hala ya. Aglıyorum sinirden valla. Korkuyorum da. Cok kötü bi hismis bayılacak gibiyim sanki bayılmıyorum ama öylece yatıyorum arada kalkıp yürüyorum
Kuzum baya geç gördüm postu nasıl oldun inşallah iyisindir

Kız ne diyorsun şu iki gündür canımı okuyor 13 haftalık ta hissetmeye başladım sıpa hiç durmuyor karnım bir çıktı benimde aynı dediğin gibi top şeklini alıyor şuan ağrıdan yatıyorum baya ağrım var üşüyorum devamlı

Henüz iyiyşm canım sanki çok erken o şekilde olması için top gibi toplanıyor sa doktoruna mutlaka sor canım kasılma vs olabiliyor
Sordum normal dedi bebekten bebege farkeder kiloda etkili dedi ceviz yiyim mesele haraket geçiyor her hamilelik farklı d mek ilkinde 20. Hafta. Civarı hissettim bunda 16 haftada uykusuzluk zorluyor beni bir türlü rahat değilim kızımdan dolayida sabah uyuyamiyorum

Hissettm diyenler olmuş benim 3.gebelik dünden beri yeni yeni hissediyorum o da tam emin değilim böyle toplanır gibi oluyor balık gibi süzülünce tamamen hissettim dicem o da daha yok 16 hafta bitecek

Bende üşüme yok aksine okadar terliyorum ki günde 2 sefer banyoda yikaniyorum kasık kemiklerime geliyor bazen ozman can yakıyor doktor cinsiyeti için baya ugrssti net donuc vermek için anında yer değiştirdi masALLAH ne hareketli diye şaşırdı ,ozman sordum kemiğe geliyor ozman aciyor diye evham yapma sadece çok haraketli dedi her hamilelik yeni tecrube bu uslu olur dedim anladım ki uslu çocuk doguramiycam

Hissettm diyenler olmuş benim 3.gebelik dünden beri yeni yeni hissediyorum o da tam emin değilim böyle toplanır gibi oluyor balık gibi süzülünce tamamen hissettim dicem o da daha yok 16 hafta bitecek
Canım kilo iç karın genişliği birsürü faktör var teknelerin acısını biliyorsun ne kadar geç okadar iyi balık gibi süzülme mesele bana hiç olmadı 2 hamileliğimde hep top gibi toplanıyor

Canım kilo iç karın genişliği birsürü faktör var teknelerin acısını biliyorsun ne kadar geç okadar iyi balık gibi süzülme mesele bana hiç olmadı 2 hamileliğimde hep top gibi toplanıyor
Kızımda erken hissettim 2.gebeliğimdi yemek yerken vurmuştu bi tane iç karnım geniştir evet kilom da aynı çok kilo almam öyle 79 kiloyum dünden beri biraz kıpırtılar var tecrübeli olmasam onu da anlamazdım

Kalitesi güzel canım ben seviyorum ürünlerini muslin alacam ben
Reflü yatağı küvet bunlar için erken mi acaba. Bide mama önlüğü dikkatimi çekti oda güzel gibi canım. Bide ondan alasım var. Biberonlarda cam daha iyidir dimi plastiğe göre yoksa ağır mı olur cam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…