2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn öncelikle benim dediğim gibi hıc vajinismus sıkıntım olmadı aslında şöyle ifade etmeliyim belki o spektrumu da belki mecbur kalsam çıkardım bende ama benim kabusum elle çatı muayenesiydi..
Size de gelmiş geçmiş olsun, geride kalmış o günler bundan sonrasi çok güzel olsun

Tövbee laflara bak hareketi hissetmekle çocuğun tembelliğinin arasındaki ilişki nedir ya sen de deseydin oh mis çok uslu bi çocuğum olacak o zaman diye

Bendeee ilk hamileligim o kadar rahattı ki ne.bulanti ne kusma son ay sırtım ağrıyodu sadece o kadar bu beni mahvetti

Ah ah gözümde canlandı koskoca mazi,o zaman Antepteydik gelsin dürümler gitsin baklava katmerler dediğin gibi fazla ağırlaşmadan dolayısaecde belim agrirdi son ayda uykusuzluk rahat pozisyonda uyuyamamaktan.. bunda ise daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bulantım başlamıştı bikac hafta öncesinden yani ilk hafta diyebilirim döllenmeyi takip eden

İnşallah kuzum ya ben de normali çok istediğimden mecbur yaptırmak zorundayım diye sabrettim sanırım derin nefes alın tutun gerçekten çok işe yaradı inşallah hepimize sağlıkla doğum yapmak nasip olur

Günaydın , arkadslar bence korkulcak hıcbır sey yok bunları dusunmeyın sımdiden. Gecen seneye kadar ben de hayatta yapamam dıyordum ama ınsanoğlu basına gelen her seyı yapmak gıbı bi özellıgı var snrm Allah o gücü verıyır bır sekılde , gecen sene 21 haftalık bebegımı ölü olarak normal dgrmak zorunda kalmıstım 1 bucuk gun suni sancı ve alttan kontrol ettı bır cok kere ebe, cok zordu ama zor olan canlı bır bebegın dogmamasıydı diğer acıların hepsi unutuldu ama smdı hepımız ıns saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alacagız o yuzden korkmayalım bız her seyı yapabılırız

M Melekogretmencnn ben de ovulasyon takibi ile hamile kaldim oglum oluyorilk oglumda da tahmini yumurtlama zamanina gore olmustu yani bence etkili
Genelde Ovülasyonla yapılanlar erkek oluo çevremde yada gruplarda gördüğüm kadarıyla canım. Benim maşallahım var ama 8.deneme de hamile kaldım çok şükür. Tam aşılama için bütün testleri yaptırdık temmuzda yapılacaktı ama kurbana denk gelio die yapmadılar ağustosta gel dediler. Allahım İn hediyesi işte temmuzda regl olmadım ve sürprizim beni buldu. Geçen yıl da aynı aşılama için gün alacaktık ki hamile oldgumu öğrenmiştim ama o nasip olmadı. İnşallah bu bebeşimi oğlumu kucagıma saglıcakla almak nasip olur

Aminn sen anlatınca içim yine bı garip oldu Yok anam bacım dünyada Bir kadın kalsa çatala cikamayip açmayan ha o ben olurdum işte

Kendini kasmayip rahat davranırsan hiçbir sorun yaşamazsın bir kadın iliskiye görebiliyorsa catal muayenesi de yaptirabilir demisti doktorum.Bence bunları düşünmeyin onuruna bırakın daha yol uzun tadini cikarin hamileliğin.
Doktorun seni tanıyıp sana göre karar vermesi ve yönlendirmesi çok önemli gerçekten.

Ya özellikle idrara sıkışıkken ultrasonla bastırmıyorlar mı ☺ Bi de ondan sonra hemen tuvalete girme demişlerdi ayy
Uf fenaydı gerçekten Çok zor tutmuştum.

Önerin hep aklımda olacak kuzum.❤ Amiin inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Çok üzüldüm sebep neydi acaba 21 haftalık ölü doğumun

İlk hamilelik değil zaten benim pişman da değilim keyfini çıkarıyorum şükür

Benimki de tahmini yumurtlama günü ve cinsiyet erkek dediğiniz gibi tutuyo galiba

Yıllardır acı eşiğimin yüksek olduğunu söylüyorlar bana. Lazer epilasyona gittim hic acı hissetmedim, dış gebelik geçirdiğim dönemde defalarca vajinal muayene oldum, spekulum da takıldı elle de muayene edildi hic bisey hissetmedim. Metotreksat iğne yapıldı, yorumlarda herkes çok acıttigini söylüyordu yine hic aci hissetmedim. Her defasında acı esiginiz cok yuksek normal dogum yapabilirsiniz dendi bana. Simdi çok merak ediyorum açıkçası. Insallah normal dogum olursa bakalım nasıl olacak. Gaza getirdiler beni iyice

Yaa masallah benim o zamanda oyle cok iştahım yoktu ama en azindan rahatca istedigimi yiyodum bunda yesem bi dert yemesem bi dert kahvaltıdan kalktim şimdi yine başladı bulantı ac karnına hiç bisey yok

Cinsiyeti farklı mi bende aynıyım ilki cok rahatti bu fena
Ay hayır değil ikiside erkek bende farkli olunca acaba kız mi demistim ama rüyamda oğlum olduğunu gorunce eşime dedim tamam gerek yok öğrenmeye diye cunku ilk cocuktada cinsiyetini görmüştüm rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…