Ben de ilk evlendiğimde vajinusmustum ve atlatmam birkaç ayı buldu . Bilmem ne egzersizleri vardı pegel mi regel mi mümkün değildi . Düşünün . Yavaş yavaş atlattık derken bı sefer normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrenince o çatala kuzu kuzu yattım . 5 tüp bebek denemesi 1 kürtaj Kürtaj sonrası kesilmeyen kanamalar 1 rahim filmi ..Kaç kere yattım o çatala sayısını hatırlamıyorum bile . Hele o spekulumu gördü mü titrerdim ama çarem yoktu.. İnsanın başına gelince en yapamam dediği şeyleri bile öyle yapıyor ki ..Bugünümüze binlerce şükür . Yazarken yaşadım resmen o günleri tekrar .. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki ..
Tövbee laflara bak hareketi hissetmekle çocuğun tembelliğinin arasındaki ilişki nedir yaİlk hamileligimde kv dem çok moralimi bozardi iki de bir arayıp hissettin mi hissettin mi hee ağır kanlı çocuk hee bazı çocuk tembel olur deyip duruyordu ilk hamileligini yaşayan insana hiç söylenecek laf değil bunlar bunda da çok erken hissetmeye başladım
Bendeee ilk hamileligim o kadar rahattı ki ne.bulanti ne kusma son ay sırtım ağrıyodu sadece o kadarbu beni mahvetti
Sağol kuzum inşallah hepimizin doğumu kolay ve sağlıkla olsunBuda kolay olur inşallah canım masallah
İnşallah kuzum yaBenim elle edildiğim muayeneden farklıymış bu dün baktım da. Fakat transfer olurken inanılmaz bir baskı oluyor hem full idrara sıkışık hem spekulum takılı hem aynı anda kasıktan ultrason o geldi aklıma ona direndim buna da direnirimkasmazsam acımaz diye düşünüyorum bende. Umarım seninki gibi kolay geçer zamanı gelince
Genelde Ovülasyonla yapılanlar erkek oluo çevremde yada gruplarda gördüğüm kadarıyla canım. Benim maşallahım var ama 8.deneme de hamile kaldım çok şükür. Tam aşılama için bütün testleri yaptırdık temmuzda yapılacaktı ama kurbana denk gelio die yapmadılar ağustosta gel dediler. Allahım İn hediyesi işte temmuzda regl olmadım ve sürprizim beni buldu. Geçen yıl da aynı aşılama için gün alacaktık ki hamile oldgumu öğrenmiştim ama o nasip olmadı. İnşallah bu bebeşimi oğlumu kucagıma saglıcakla almak nasip olurM Melekogretmencnn ben de ovulasyon takibi ile hamile kaldim oglum oluyorilk oglumda da tahmini yumurtlama zamanina gore olmustu yani bence etkili
Aminn sen anlatınca içim yine bı garip olduYok anam bacım dünyada Bir kadın kalsa çatala cikamayip açmayan ha o ben olurdum işte
Doktorun seni tanıyıp sana göre karar vermesi ve yönlendirmesi çok önemli gerçekten.
Bendeee ilk hamileligim o kadar rahattı ki ne.bulanti ne kusma son ay sırtım ağrıyodu sadece o kadarbu beni mahvetti
Uf fenaydı gerçektenYa özellikle idrara sıkışıkken ultrasonla bastırmıyorlar mı ☺ Bi de ondan sonra hemen tuvalete girme demişlerdi ayy
Önerin hep aklımda olacak kuzum.❤ Amiin inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımızaİnşallah kuzum yaben de normali çok istediğimden mecbur yaptırmak zorundayım diye sabrettim sanırım derin nefes alın tutun gerçekten çok işe yaradı inşallah hepimize sağlıkla doğum yapmak nasip olur
Çok üzüldüm sebep neydi acaba 21 haftalık ölü doğumunGünaydın , arkadslar bence korkulcak hıcbır sey yok bunları dusunmeyın sımdiden. Gecen seneye kadar ben de hayatta yapamam dıyordum ama ınsanoğlu basına gelen her seyı yapmak gıbı bi özellıgı var snrm Allah o gücü verıyır bır sekılde , gecen sene 21 haftalık bebegımı ölü olarak normal dgrmak zorunda kalmıstım 1 bucuk gun suni sancı ve alttan kontrol ettı bır cok kere ebe, cok zordu ama zor olan canlı bır bebegın dogmamasıydı diğer acıların hepsi unutuldu ama smdı hepımız ıns saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alacagız o yuzden korkmayalım bız her seyı yapabılırız
İlk hamilelik değil zaten benim pişman da değilim keyfini çıkarıyorum şükürKendini kasmayip rahat davranırsan hiçbir sorun yaşamazsın bir kadın iliskiye görebiliyorsa catal muayenesi de yaptirabilir demisti doktorum.Bence bunları düşünmeyin onuruna bırakın daha yol uzun tadini cikarin hamileliğin.
Benimki de tahmini yumurtlama günü ve cinsiyet erkek dediğiniz gibi tutuyo galibaGenelde Ovülasyonla yapılanlar erkek oluo çevremde yada gruplarda gördüğüm kadarıyla canım. Benim maşallahım var ama 8.deneme de hamile kaldım çok şükür. Tam aşılama için bütün testleri yaptırdık temmuzda yapılacaktı ama kurbana denk gelio die yapmadılar ağustosta gel dediler. Allahım İn hediyesi işte temmuzda regl olmadım ve sürprizim beni buldu. Geçen yıl da aynı aşılama için gün alacaktık ki hamile oldgumu öğrenmiştim ama o nasip olmadı. İnşallah bu bebeşimi oğlumu kucagıma saglıcakla almak nasip olur
Başından beri kanamalıydı, her ay daha da şiddetlendi en son kese patlayınca susuz kaldı malesef, sonlandırılmak zorunda kaldıÇok üzüldüm sebep neydi acaba 21 haftalık ölü doğumun
Yaa masallah benim o zamanda oyle cok iştahım yoktu ama en azindan rahatca istedigimi yiyodum bunda yesem bi dert yemesem bi dert kahvaltıdan kalktim şimdi yine başladı bulantı ac karnına hiç bisey yokAh ah gözümde canlandı koskoca mazi,o zaman Antepteydik gelsin dürümler gitsin baklava katmerlerdediğin gibi fazla ağırlaşmadan dolayısaecde belim agrirdi son ayda uykusuzluk rahat pozisyonda uyuyamamaktan.. bunda ise daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bulantım başlamıştı bikac hafta öncesinden yani ilk hafta diyebilirim döllenmeyi takip eden
Amin inşallah kuzumSağol kuzum inşallah hepimizin doğumu kolay ve sağlıkla olsun
Ay hayır değil ikiside erkek bende farkli olunca acaba kız mi demistim ama rüyamda oğlum olduğunu gorunce eşime dedim tamam gerek yok öğrenmeye diyeCinsiyeti farklı mi bende aynıyım ilki cok rahatti bu fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?