2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok hissetmen zaten normal topaklanıyor dedin ya o yüzden sor dedim
Bende korktum düşük tehlikesi yaşamıştım araştırdım iyi bir şey değilmiş ama. Sizde sorun bende bir sorun çıkmaz sizde çıkar sağ sağlim alsak evladlarimizi insALLAH ama yediklerimizden mi bilmiyorum çoğunluk hamileliği artık sorunlu ALLAHim sen koru bizi

İlk defa duydum valla karbonat olayını. Son ay dedin dimi yanlış anlamadım. Ben de deniim bari. Saol canım benim. İnşallah bebe reddi yaşamam.

İlk defa duydum valla karbonat olayını. Son ay dedin dimi yanlış anlamadım. Ben de deniim bari. Saol canım benim. İnşallah bebe reddi yaşamam.
Evet son ayda yapılıyormuş meme reddi çok zor gogusumde afedersin kan oturuyordu ama inatla 2 kaftada alistirdim önemli olan vazgeçmemek insALLAH yaşamazsin elinden geleni yap ama bak kiminin sütü gelmez ozmanda sakın takma kafana kiminin sütü çok yağlı olur kiminin az seni kötü anne yapmaz ne piskolojimi bozdular kızımın etleri piserdi kilodan ahh şimdiki kafam olsa mükemmel anne ölünmüyor anca kendini yipratiyosun dişleri kötü olur dedim emzik verdim inci gibi dişleri ama alakası yok bence vericem bunda emzik 1 sene gece emzirdim hep 6 ayda gece emzirmelerini birakicam ilckez tecrübe ediceklere sözüm kızlar KENDİNİZİ HİRPALAMAYİN ETRAFI DUYMAYIN SİZDEN DAHA İYİ EVLADİNİZA KİMSE BAKAMAZ kendinize vakit ayırın

Benimde 5 yıl gecti bazı şeyleri hatırlamıyorum ama boyle bi mide bulantısı yaşamadım dahada geçmedi

Beni simdiden heyecan sardi daha cok var 1 ay var ama ayrintili ultrason cok önemli insallah hepimiz cok iyi sonuçlarla cikariz bebeklerimizin herseyi sagliklidir.inşallah endiseleniyorum korkuyorum insallah herseyi gelismistir
Inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim

Karbonat ne ise yariyo canım tam anlamadım ben kaçırdım galiba ilk çocuğumda göğüslerimin uçları nasıl yara olmustu uyanipta emcek diye korkuyodum resmen fazla sutumu sagiyodum sütle beraber kan geliyodu ah nasıl acıydı o hatırlayınca göğüs uçlarım sizladi

Benimde 5 yıl gecti bazı şeyleri hatırlamıyorum ama boyle bi mide bulantısı yaşamadım dahada geçmedi

Geçer inşallah ya gerçekten mide bulantısı insanın hayat kalitesini çok düşürüyor. Kısa zamanda geçsin seninki de inşallah

Ah işte bunu çok iyi biliyorum, bu sefer önceden krem falan süreceğim olamasın diye bu sefer

Hepimiz inşallah sağ salim alırız canım kucağımıza dediğin gibi sağ salim doğurmak o kadar zor ki bu devirde rabbim korusun

Kizlar yazlik bebek kıyafetlerde indirim var seneye yazin nasipse bebislerimiz 3 6aylik olucak baya baya indirimler var yazlik alin derim ben cok tatlis bi takim aldim alt ust
Canım 3-6 ay bedeni büyük ihtimal yaza giydiremezsin ucuza alayım derken daha çok zarar edersin.

Evet top gibi toplanma kasilma oluyo bende oyle biliyorum
Dünden beri hiç rahat uyuyamadım valla. Sırtüstü ve sağ tarafa yatmamaya çalıştım devamlı da uyandım durdum. Korkmaya başladım bebeğime bşy olur die. Sağ tarafımı ellediğim de kasılma dan da mı acaba acıyor sanki biraz

Bu dediğimiz şey top gibi olma sürekli olacak kuzu yani tek pozisyonda değil otururken de olacak sadece yatarken değil

Bu dediğimiz şey top gibi olma sürekli olacak kuzu yani tek pozisyonda değil otururken de olacak sadece yatarken değil
Gece uyandgımda da devamlı baktım dokundum sol tarafa yatarken de. Şuan mesela yarı uzanır haldeyim sertlik var. Netten baktığım kadarıyla Allah korusun erken doğum diyor ya valla iice korkmaya başladım. Dr ma sorcam bugün ne dicek. Ben hiç aldırış etmedim bilmediğim için. Aksine iyi bşy bebeğimi hissediom dokununca diyordum

Sertlik tam nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…