2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

K KurkmantoluS şimdi baktım da herkesin tamamen yazılmamış cinsiyetleri kız mı erkek mi önde diye bakıyordum
Önceleri çok girmem diye söylememiştim beni de ekle o zaman canım 26 yaş,adana,3.çocuk cinsiyet erkek

Yaaaaaa bu bi mucize.. bunlari duyuyordum ama ilerleyen zamamlar icin darisi hissetmeyenlere (bana)

Çok şükür kuzum bak sabrın sonu selamet hadi gözünaydın elini koy elinle de hissedersin pıt diye vuruyo tekme tokat

Bu arada kızlar malesef kötü bir haberim var eşim korona pozitif çıktı bugün büyük ihtimalle bende koronayım bugün nezle gibi oldum yarın banada test yapılcak çok korkuyorum yalvarıyorum bana dua edin
Geçmiş olsun canım ya inşallah seninki pozitif değildir olsa bile üzülme eskisi kadar kötü geçirmiyo insanlar

Ben de dün çok iş yaptım çok ayakta kaldım galiba akşam uzaninca belimin orta noktasına kuyruk sokumundan biraz yukarısı oluyo öyle bir ağrı girdi ki kaldım öylece bu da mı magnezyum eksikliğinden olur acaba bel fıtığı mı oluyorum ya

Bende ufak et benleri oldu kizlar baktm gebelikte oluyomus varmi bu sorunu yasayan?

Yaaa 26 yaşında olduğunu bilmiyordum ben seni daha büyük sanmıştım maşallah 3.çocuk. Bende çok isterdim yaşım küçükken çok çocuğumun olmasını inşallah bende en az 3 tane doğurabilirim sağlıkla

Sağol canım amin inşallah allah herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle ama bizim bu 3.sıpa sürpriz oldu

Sağol canım amin inşallah allah herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle ama bizim bu 3.sıpa sürpriz oldu
Olsun süprizde tatlıdır bu duyguyu yaşamayıda çok istiyorum. Hatta eşime diyordum ki nasıl kazara çocuk yapıyorlar kınayım da bizde yapalım diyordum. Oda evet biz isteyerek yapamıyoruz diyordu

Olsun süprizde tatlıdır bu duyguyu yaşamayıda çok istiyorum. Hatta eşime diyordum ki nasıl kazara çocuk yapıyorlar kınayım da bizde yapalım diyordum. Oda evet biz isteyerek yapamıyoruz diyordu
Herşey nasip kısmet aslında gerçekten rabbim isteyince oluyor bir seferlik korunmalı ilişkide oldu bir de şaka gibi ihtimal vermediğim bi dönemdi ama sonuç ortada

Herşey nasip kısmet aslında gerçekten rabbim isteyince oluyor bir seferlik korunmalı ilişkide oldu bir de şaka gibi ihtimal vermediğim bi dönemdi ama sonuç ortada
Yiyecek ekmeği varmış dedikleri bu olsa gerek

Bana da yapılmadı ama dün doktorum Coraspin için 30. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi

Kızla günaydın bisey soracağım cinsel ilişki süresi 3 ay degilmi benim 3 ay bitti ama kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…