2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bend
Bende ufak et benleri oldu kizlar baktm gebelikte oluyomus varmi bu sorunu yasayan?
Bende de boyun kısmında çok çıktı. Hatta 1 tanesi bir yere takılmış, biraz acıyordu dokundukça, 1 hafta içinde koptu umarım birşey olmaz. Bir yerde okumuştum, gebelikte et benleri çıkabiliyormuş.

Rabbin tez vakitte yeniden nasip etsin en sagliklısini en nasiplisini anne karnına düştüğü gibi anneyiz kucağımiza almamıza gerek yok rabbim kalbini tez vakitte ferahlatsİN ALLAHumme amin
Allah razı olsun teşekkür ederim

Magnezyum takviyesi alıyor musunuz kızlar. Yada vitamininiz içinde vr mı? Benimkinde var sanıyordum yokmuş. Kasıklarıma kramp girmesi ondan mı acaba
Ben 17+2 de başladım canım alıyorum suda eritilen portakal suyuna benzeyen.

Summerwinter canım Allah sabir dayanma gücü versin. Dün akşamdan beri bir an olsun çıkmadın aklımdan yaşayan biri olarak öyle iyi anlıyorum ki acını. Bende kocası üzerine ceket atsa hamile kalanların "yine olur" tesellisini cok manidar buluyordum. Cunku bizim hic kendiliğinden olmadi bebeğimiz kaybettiğim bebeğim de 3. Tüp bebek denememdi. Iyi niyetli söyleseler de insana her söylenen havada asılı kalıyor birsey ifade etmiyor. İnşallah en kısa zamanda hayırlı vakitte tekrar hamilelik haberini alırsın.

Yaaaaaa bu bi mucize.. bunlari duyuyordum ama ilerleyen zamamlar icin darisi hissetmeyenlere (bana)
Yaa gerçekten ben de beklemiyordum böyle birşey hadi denk geldi diyeceğim ama yok, defalarca oynadık resmen. O kadar hoşuma gitti ki rüyamda bile aynı anları gördüm gece.❤ Darısı başına kuzumm

Çok şükür kuzum bak sabrın sonu selamet hadi gözünaydın elini koy elinle de hissedersin pıt diye vuruyo tekme tokat
Çok şükürr Gerçekten dediğin gibi oldu resmen elimle de hissettim. Karnımı izlemek karnımın hareketlendiğini görmek çok hoşuma gitti, arada vuruyordu o anlarda karnım pıt diye atıverdi sanki.

Amin kuzucummm, masallah onlara

Kızla günaydın bisey soracağım cinsel ilişki süresi 3 ay degilmi benim 3 ay bitti ama kanamam oldu
Canım doktorun ne dediğine bağlı. Bizde hiç sınırlama yoktu mesela. Belli olmuyor ki. 6-7. Ayda bile kanama olabiliyor. Doktora söyle hemen

Kızlar, mrb ben mayıs annesiyisim. Sizlere bir sorum olacaktı. Nisan annelerine de sordum aynı soruyu. Sizler tecrübelisiniz sonuçta. Teoriye göre 7+2 gibi 7+ lı günlerde bebeğin kalp stış hızı 140 ve altı ise erkek bebek 140 ve üzeri kız oluyormuş.bit de kızlarda göğüsler çok çok büyüyormuş. Sizlerde nasıl oldu? Bu teori sizce doğru mu? Hurafemi yoksa?

Ben hızını hiç sormadım doktor da hiç demedi bana canım

canım bende sadece nub teorisi tuttu. geri kalanlar hurafe bence. nub teorisi büyük olasılıkla doğru olan bir şey. doktorumda ona bakarak tahmin yapmıştı. ama tabi bu bile yüzde yüz değil.

Kızla günaydın bisey soracağım cinsel ilişki süresi 3 ay degilmi benim 3 ay bitti ama kanamam oldu

Genelde plasenta 12.hafta sonunda yukarı çekilmiş olsa da bazı insanlarda daha geç çıkıyor yukarı rahim ağzına yakın kalıyor bi süre. Benim de öyle mesela 12.hafta kontrolümde doktor dedi plasentan daha yıkarı çıkmamış spor ve cinsel ilişki olmasın kanama yapabilir bikaç hafta daha bekle dedi. Yani kontrol ettirmeden ilişkiye girmemek lazım yine de.

Benim 8.haftalarda 160lardaydı kalp atış hızı, sonra 180lere kadar çıktık. Ve kız bebeğim olacak inşallah. Ve bu göğüs büyümesi hakkında bikgim yoktu sen söyleyene kadar. Ama benim şuan bile tam 2 katı oldu neredeyse. Normalde 85ti, diyorum kesin 95-100 olmuştur. Bu kadar büyümesi normaldir inşallah. Senin cinsiyet belli mi? Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

canım bende sadece nub teorisi tuttu. geri kalanlar hurafe bence. nub teorisi büyük olasılıkla doğru olan bir şey. doktorumda ona bakarak tahmin yapmıştı. ama tabi bu bile yüzde yüz değil.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…