2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa daha 8.haftaymış. cinsiyet belli değildir

Canım benim daha 8 haftalık. Ama senin gibiyim. Göğüsler kocaman kalp hızı 150. Teori doğru senin için. Benim de kız muhtemelen

Cevap için teşekkür ederim canım. Göğüs durumun nedir? Ben 75 ten 100' e terfi ettim.
Nasıl yani bu kadar çabuk mu. Ben 90-95 tim. Evet göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum ama hala aynı sütyenleri kullanıyorum canım. Bu arada benim çin takvimi erkek dedi. Nuba kimi erkek kimi kız dedi kız çıktı yani çin tutmadı

Şu an sütyenden taşıyor resmen. Sol daha büyük hatta. Çin takvimine göre kız.

Kızla günaydın bisey soracağım cinsel ilişki süresi 3 ay degilmi benim 3 ay bitti ama kanamam oldu
Kanamanız oluyorsa yapmayın düşük riksi olabilir 3 ay diye birşey yok bastan sorunu olmayan normal hayatına devam ediyor düşük tehlikesi olanlara devam ettiği sürece yasak bende dikkat ediyorum 20 haftalık olduk ama allah korusun yinede korkuyorum

Şu an sütyenden taşıyor resmen. Sol daha büyük hatta. Çin takvimine göre kız.
Nub teorisi tutmadı, yaşadığım tüm belirtiler erkek bebek gibi kendi gösteriyor dediler ama onlarda tutmadı herşeye rağmen kız oldu hiç belli olmuyor yani kuzum.

Nub teorisi tutmadı, yaşadığım tüm belirtiler erkek bebek gibi kendi gösteriyor dediler ama onlarda tutmadı herşeye rağmen kız oldu hiç belli olmuyor yani kuzum.
Cevap için teşekkür ederim canım. Kalp atışını hatırlıyor musun? 140'
In üstü müydü? Göğüslerin çok çok mu büyüdü?

Cevap için teşekkür ederim canım. Kalp atışını hatırlıyor musun? 140'
In üstü müydü? Göğüslerin çok çok mu büyüdü?
Rica ederim atış hızını söylemedi doktorum ama ikili testte hcg belli bir oranın altındaysa kız üstündeyse erkek diye bir hurafe de vardı o tuttu. Tuttudan ziyade denk geldi bence. Göğüslerim 80 85di şimdi 95 takıyorum valla

Aynen aynen kuzum tam da öyle bir şey işte ben sırt üstü yattığımda daha hareketleniyo yan yatınca duruyo çok şekerler ya minicik kol bacaklarıyla neler beceriyorlar maşallah onlara

eşim pazar günü bile işe gitti. instagramdan gördüm herkes geziyor. bende çektim perdeleri oturuyorum karanlık odada sinirlerim bozuldu ağlıyorum sinirimden. yapayalnızım

eşim pazar günü bile işe gitti. instagramdan gördüm herkes geziyor. bende çektim perdeleri oturuyorum karanlık odada sinirlerim bozuldu ağlıyorum sinirimden. yapayalnızım
Boşver kuzum zaten pandemi de en güzeli evde oturmak. Valla bende evde oturmayı seviyorum. Hoş sanki gitsek de kv ye gidiyoruz. Boşver üzülme. Hastalıklar bi bitsin bebişlerimizle gezeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…