Kızlar, mrb ben mayıs annesiyisim. Sizlere bir sorum olacaktı. Nisan annelerine de sordum aynı soruyu. Sizler tecrübelisiniz sonuçta. Teoriye göre 7+2 gibi 7+ lı günlerde bebeğin kalp stış hızı 140 ve altı ise erkek bebek 140 ve üzeri kız oluyormuş.bit de kızlarda göğüsler çok çok büyüyormuş. Sizlerde nasıl oldu? Bu teori sizce doğru mu? Hurafemi yoksa?
Benim 8.haftalarda 160lardaydı kalp atış hızı, sonra 180lere kadar çıktık. Ve kız bebeğim olacak inşallah. Ve bu göğüs büyümesi hakkında bikgim yoktu sen söyleyene kadar. Ama benim şuan bile tam 2 katı oldu neredeyse. Normalde 85ti, diyorum kesin 95-100 olmuştur. Bu kadar büyümesi normaldir inşallah. Senin cinsiyet belli mi? Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Nasıl yani bu kadar çabuk mu. Ben 90-95 tim. Evet göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum ama hala aynı sütyenleri kullanıyorum canım. Bu arada benim çin takvimi erkek dedi. Nuba kimi erkek kimi kız dedi kız çıktı yani çin tutmadı
Nasıl yani bu kadar çabuk mu. Ben 90-95 tim. Evet göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum ama hala aynı sütyenleri kullanıyorum canım. Bu arada benim çin takvimi erkek dedi. Nuba kimi erkek kimi kız dedi kız çıktı yani çin tutmadı
Kanamanız oluyorsa yapmayın düşük riksi olabilir 3 ay diye birşey yok bastan sorunu olmayan normal hayatına devam ediyor düşük tehlikesi olanlara devam ettiği sürece yasak bende dikkat ediyorum 20 haftalık olduk ama allah korusun yinede korkuyorum
Nub teorisi tutmadı, yaşadığım tüm belirtiler erkek bebek gibi kendi gösteriyor dediler ama onlarda tutmadı herşeye rağmen kız oldu hiç belli olmuyor yani kuzum.
Nub teorisi tutmadı, yaşadığım tüm belirtiler erkek bebek gibi kendi gösteriyor dediler ama onlarda tutmadı herşeye rağmen kız oldu hiç belli olmuyor yani kuzum.
Rica ederim atış hızını söylemedi doktorum ama ikili testte hcg belli bir oranın altındaysa kız üstündeyse erkek diye bir hurafe de vardı o tuttu. Tuttudan ziyade denk geldi bence. Göğüslerim 80 85di şimdi 95 takıyorum valla
Rica ederim atış hızını söylemedi doktorum ama ikili testte hcg belli bir oranın altındaysa kız üstündeyse erkek diye bir hurafe de vardı o tuttu. Tuttudan ziyade denk geldi bence. Göğüslerim 80 85di şimdi 95 takıyorum valla
Yaa gerçekten ben de beklemiyordum böyle birşey hadi denk geldi diyeceğim ama yok, defalarca oynadık resmen. O kadar hoşuma gitti ki rüyamda bile aynı anları gördüm gece.❤ Darısı başına kuzumm
Çok şükürr Gerçekten dediğin gibi oldu resmen elimle de hissettim. Karnımı izlemek karnımın hareketlendiğini görmek çok hoşuma gitti, arada vuruyordu o anlarda karnım pıt diye atıverdi sanki.
Aynen aynen kuzum tam da öyle bir şey işte ben sırt üstü yattığımda daha hareketleniyo yan yatınca duruyo çok şekerler ya minicik kol bacaklarıyla neler beceriyorlar maşallah onlara
eşim pazar günü bile işe gitti. instagramdan gördüm herkes geziyor. bende çektim perdeleri oturuyorum karanlık odada sinirlerim bozuldu ağlıyorum sinirimden. yapayalnızım
eşim pazar günü bile işe gitti. instagramdan gördüm herkes geziyor. bende çektim perdeleri oturuyorum karanlık odada sinirlerim bozuldu ağlıyorum sinirimden. yapayalnızım
Boşver kuzum zaten pandemi de en güzeli evde oturmak. Valla bende evde oturmayı seviyorum. Hoş sanki gitsek de kv ye gidiyoruz. Boşver üzülme. Hastalıklar bi bitsin bebişlerimizle gezeceğiz inşallah