2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yedek parça dükkanında bilgi işlemci. yeni bi program satın almışlar. onun kurulumu yapılıyormuş.
Olsun kuzum ya daha gezcek çok vakit var bebiş doğunca gezmeler daha tatlı olacak hem bebekken dışarı çıktığı gibi uyur biraz büyüyünce etrafı izler hoşuna gider sonra yürümeler koşmalar derken evlere şenlik gezmeler olur

Ne güzel anlatmışsın canım ya

alışveriş yapacaktım. sinirlendim internetten yapacam şimdi

Bana da yapılmadı ama dün doktorum Coraspin için 30. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi
Kafam iyice karıştı ben Coraspin de kullanıyordum 10. Haftada filan kesmişti neye göre yapılıyor bu işler anlamadım deneme yanılma sanırım biz de bu durumda denek muamelesi görünüyoruz

ben ilk zamanlarda hormonlar tavandı. ay adam dur diyo ben üstüne atlıyorum ama benim kanamam neyim yoktu
Hahaha Bi arkadasımda hamileyken hormonlar fena yapıo insanı falan demişti. Ozamn hamile deildim. Eşim dio şimdi ya senın hormonlarda yerinde sayıyor heralde hani hamileyken çok fena oluyordu kadınlar diyor. Anaam biraz açık oldu ama kusura bakmayın artık

yazık adama ne umdu ne buldu

Aynen aynen kuzum tam da öyle bir şey işte ben sırt üstü yattığımda daha hareketleniyo yan yatınca duruyo çok şekerler ya minicik kol bacaklarıyla neler beceriyorlar maşallah onlara
Aynen aynen benimkide sırt üstü ve oturur pozisyondayken bacaklarımı kendime toplayınca hareketleniyor biraz sıkışıyor mu acaba öyle
Maşallah rabbim herkese nasip etsin

Bencede hormonlar etkiliyor bize 12 haftaya kadar yasaktı ama garanti olsun dedik 16 hafta beklemiştik

Ne güzel demissin. Teşekkür ederim canim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…