Kızlar dün kontrole gittim bebelerim uyuyordu bi çikolata yedim kendilerine geldiler ama biri ısrarla dönmedi ve tabiki cinsiyet ayrıntılıya kaldı 20. Haftada ayrıntılıya git sonra yanıma gelin dedi herşey yolundaydı çok şükür Rabbim sağlıkla nasip etsin
Valla canım riskim zaten ilk zamanlar vardı aşırı kanamalı geçirdim. Daha önce Bi kaybım da olunca pimpirikli davranıom bebeğimden önemli deil adamın şeysi
Olsun kuzum ya daha gezcek çok vakit var bebiş doğunca gezmeler daha tatlı olacak hem bebekken dışarı çıktığı gibi uyur biraz büyüyünce etrafı izler hoşuna gider sonra yürümeler koşmalar derken evlere şenlik gezmeler olur
Olsun kuzum ya daha gezcek çok vakit var bebiş doğunca gezmeler daha tatlı olacak hem bebekken dışarı çıktığı gibi uyur biraz büyüyünce etrafı izler hoşuna gider sonra yürümeler koşmalar derken evlere şenlik gezmeler olur
Valla canım riskim zaten ilk zamanlar vardı aşırı kanamalı geçirdim. Daha önce Bi kaybım da olunca pimpirikli davranıom bebeğimden önemli deil adamın şeysi
Kafam iyice karıştı ben Coraspin de kullanıyordum 10. Haftada filan kesmişti neye göre yapılıyor bu işler anlamadım deneme yanılma sanırım biz de bu durumda denek muamelesi görünüyoruz
Hahaha Bi arkadasımda hamileyken hormonlar fena yapıo insanı falan demişti. Ozamn hamile deildim. Eşim dio şimdi ya senın hormonlarda yerinde sayıyor heralde hani hamileyken çok fena oluyordu kadınlar diyor. Anaam biraz açık oldu ama kusura bakmayın artık
Hahaha Bi arkadasımda hamileyken hormonlar fena yapıo insanı falan demişti. Ozamn hamile deildim. Eşim dio şimdi ya senın hormonlarda yerinde sayıyor heralde hani hamileyken çok fena oluyordu kadınlar diyor. Anaam biraz açık oldu ama kusura bakmayın artık
Aynen aynen kuzum tam da öyle bir şey işte ben sırt üstü yattığımda daha hareketleniyo yan yatınca duruyo çok şekerler ya minicik kol bacaklarıyla neler beceriyorlar maşallah onlara
Aynen aynen benimkide sırt üstü ve oturur pozisyondayken bacaklarımı kendime toplayınca hareketleniyor biraz sıkışıyor mu acaba öyle
Maşallah rabbim herkese nasip etsin
Canım senin eşin işe gitmiş öle evde kalmışsın tek başına. Bnm eşimin tatil bugün aldı eline pc ve oyun oynuo karşımda bende yağları mı sürdüm yatıom. Değişen bşy yok.
Summerwinter
canım Allah sabir dayanma gücü versin. Dün akşamdan beri bir an olsun çıkmadın aklımdan yaşayan biri olarak öyle iyi anlıyorum ki acını. Bende kocası üzerine ceket atsa hamile kalanların "yine olur" tesellisini cok manidar buluyordum. Cunku bizim hic kendiliğinden olmadi bebeğimiz kaybettiğim bebeğim de 3. Tüp bebek denememdi. Iyi niyetli söyleseler de insana her söylenen havada asılı kalıyor birsey ifade etmiyor. İnşallah en kısa zamanda hayırlı vakitte tekrar hamilelik haberini alırsın.