2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah sağolun. Detaylı için İzmit’te Prof Dr Eray Çalışkana gideceğiz.
Aa kocaeli de mi yaşıyorsunuz eray beyin muayene ve detaylı ücreti nedir bir ara muayene 500 detaylı 500 diye duymuştum doğru mu? Birde eray bey nerde şuan sabit bir yeri yok sanırım

Aa kocaeli de mi yaşıyorsunuz eray beyin muayene ve detaylı ücreti nedir bir ara muayene 500 detaylı 500 diye duymuştum doğru mu? Birde eray bey nerde şuan sabit bir yeri yok sanırım
Yok izmitte değiliz Zonguldaktayım ben. Eray beyin muayne ücreti 550 tlmiş ve nakit olarak alıyoruz dediler hatta Özel Kocaeli hastanesindeyiz dedi asistanı

Yok izmitte değiliz Zonguldaktayım ben. Eray beyin muayne ücreti 550 tlmiş ve nakit olarak alıyoruz dediler hatta Özel Kocaeli hastanesindeyiz dedi asistanı
Anladımmm. Bir ara düşünmüştüm eray beyi ama nerde olduğunu bulamamıştım

Bizede doktorumuz önerdi. Siz biliyorsunuz sanırım iyi bir doktor değil mi
Kendisine hiç gitmedim ama çok iyi bir doktor olduğunu duydum Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şehir dışında tedavi oldum eğer kendi şehrimde tedavi olacak olsam eray beye gidecektim detaylı için giden bir arkadaşım var gayet memnun kalmış kendisinden

Ya sevindim bunu duyduğuma. İnsallah bende güzel haberler alırım o kadar cok korkuyorum ki

Maşallah Sağlıkla gelsin annesii❤❤
Sağlıklq gelsin Laz kızı
Laz kızı mıı aboov ha uşak ha hayırlı olsun canım
Gözün aydın canım. Göstermiyorsa kız demiştim
Hosgelsin laz kizi ❤❤
Çok teşekkürler kızlar sizin gibi düşünceli duyarlı bir kızım olur inşallah

Canım benim de yapılan rutin testte idrarda lökosit çıktı yalnızca antibiyotik kullanıyorum fitil hakkında bi fikrim yok maalesef senin enfeksiyon degerlerin kaç çıktı sadece antibiyotik care olmaz mı acaba
500 yazıyordu canım senin kaçtı ?

Canım Gölcük'te aile Konak ta funda hanım var kızımda doğumum ordaydi mükemmel bir doktor hatta harika ne desem az gidebilirsem gene ona gidicem doğuma

Kızlar 1 haftadır acayip şiştim sanki Görünüşte. Kilom aynı ama yarım kilo falan almışımdır oda tokken. Ödem mi acaba

Kızlar 2 -3 gündür hiç durmuyor ya. Ne zaman otursam yatsam başlıyor hareketlenmeye. Şimdiden böyleyse 7 8 9 da napıyor bunlar. Kızım senin derdin ne yat uyu işte ekmek elden su gölden
Allah'ım hayrla banada hissetm demeyi nasip etsin

Benmde karnım akşamları bir sisiyor nefes almyorumm ya demnden beri kesin bende kilo almşmdr ama sabah kalkıyorum inmiş yani ama ben hiç beslenmem dikkat etmiyorum cips kola nodll hersey yiyorm yaaa napacm Bn sizlerde yiyormsnz

Benmde karnım akşamları bir sisiyor nefes almyorumm ya demnden beri kesin bende kilo almşmdr ama sabah kalkıyorum inmiş yani ama ben hiç beslenmem dikkat etmiyorum cips kola nodll hersey yiyorm yaaa napacm Bn sizlerde yiyormsnz
Canım ben cok yiyemiom öle oldgu halde şişmiş görünüyorum ama kilom aynı. O tarz şimdiye kadar yiyip içmedim ama

Canım ben cok yiyemiom öle oldgu halde şişmiş görünüyorum ama kilom aynı. O tarz şimdiye kadar yiyip içmedim ama
Bende yemek çok yiyemiyorum işte seve sabah kahvaltm düzgn olr patates kızartmasına vurlmşm bu arda zaten sağlıklı bir şey yemem ne yoğrt ne süt anca böyle yararsz seyler severm ama domates doğarsa çocgm şaşarmam hep domates yiyorm yaa özellikle tarladan çıkacak elle bölecemm yani bıcak deyince gidiyor güzelliği 60 kiloym boyum yookk bu gidişle sürahiyr benzermm kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…