Arkadaşımın bebeğinde hem bağırsağın da hem kalbinde beyazlık parlaklık görülmüş ona da down sendromlu olabilir demişti doktoru ama doğduğunda herhangi bir problemi yoktu. İçinizi ferah tutun siz.
Bebisin kalp atisina baktılar simdii hemsire hanimm bundan sonra bakicsz zaten dedi ben demesemde bakacakms zaten 141 atiyoduu yerimm sukur iyi oldugunu ogrendim
Oldum eli cok hafifti hemsirsnin acildw 1.dozu yapan kadin baya canimi yakmisti bakalim ins agrimaz yakinda cikar kokusu sag kola yaptırdım sola yatıyoruz diye
Ay ne gıcıklar ya ben ilkine karışmadim isim koyarken 2 isim sundu bende şu olsun dedim . Bunda ne dersem beğenmiyor. Bende ipek inci kibar güzel isimler söylüyorum mirin kırın ediyor.
Benimki ilk bebeğimdede burnumdan getirmişti. Bundada aynınu yapıyo. Sözde çok iyi koca. Bana bırakıyor. İsim önermiyor. Ama sunduklarımada evet güzel yada hayır olmasın demiyor.. Bunaltıyor beni
Benim ilk gebeliğimde doktorum 3.aydan sonra bitkisel boyaya izin vermirti.ozaman saçım sarıydı ve diplerim fena hal almıştı mecbur kalmıştım. Bunda planlı gebelik olunca saçımı koyuya dönüp hamile kaldım:) saç kestirmede bi sıkıntı olmaz
Kizlar cok şükür herşey yolunda. Cinsiyeti de öğrendik bir laz kızı geliyor❤ Allah gonlume göre verdi. Allah bu duyguları yaşamayı isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kizlar cok şükür herşey yolunda. Cinsiyeti de öğrendik bir laz kızı geliyor❤ Allah gonlume göre verdi. Allah bu duyguları yaşamayı isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar bende mart annesiyim, bebeğimin bağırsaklarında beyazlık görüldü hipojenik barsak dedi doktorumuz. Down sendromu olabilir mi acaba dedi. Cok üzgünüm ense kalınlığı ve ikili testinde bir risk görülmemişti. Gecer diyenler de var. Yarın bir profesör detaylı taramasını yapıcak cok korkuyorum. Yasayan var mı aranızda
Ben tedavi aşamasındayken bile şuan beni arayan hemşire aramıştı transfer olmama yakın arayıp motive etmişti transfer sonrası da aramıştı ilaçların böyle böyle etkileri olur korkma falan diye anlatmıştı sonra sonucum çıkınca ben onu aramıştım bilerek aramadım sonuç kötü olursa diye korkmuştum falan demişti o zamanlardan beri çok kanım ısınıyor sağolsun hep aradı sordu.