2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu duymak bana cok iyi geldi yazdıgınız icin teşekkürler. İnsallah bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım

Oldum eli cok hafifti hemsirsnin acildw 1.dozu yapan kadin baya canimi yakmisti bakalim ins agrimaz yakinda cikar kokusu sag kola yaptırdım sola yatıyoruz diye
Canım hemen ağrımıyo zaten bir gün sonra başlıyo agrı ama çok yormazsan kolunu hafif geçer inşallah geçmiş olsun

Ay ne gıcıklar ya ben ilkine karışmadim isim koyarken 2 isim sundu bende şu olsun dedim . Bunda ne dersem beğenmiyor. Bende ipek inci kibar güzel isimler söylüyorum mirin kırın ediyor.

Benimki ilk bebeğimdede burnumdan getirmişti. Bundada aynınu yapıyo. Sözde çok iyi koca. Bana bırakıyor. İsim önermiyor. Ama sunduklarımada evet güzel yada hayır olmasın demiyor.. Bunaltıyor beni

Kızlar günaydın hamileyken saçını kestiren ve boyayan var mi?

Benim ilk gebeliğimde doktorum 3.aydan sonra bitkisel boyaya izin vermirti.ozaman saçım sarıydı ve diplerim fena hal almıştı mecbur kalmıştım. Bunda planlı gebelik olunca saçımı koyuya dönüp hamile kaldım:) saç kestirmede bi sıkıntı olmaz

Çok normal canım ayrıntılı ultrason da çoğu kişide öyle çıkacak bağırsakta parlaklık ikili vs normalse içini ferah tut canım

Ayyy ne tatli birisiymis buu helal olsun valla cok takdir ettim, isini severek yapiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…