2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel nasil ilgililer:) ben de tasidim aile hekimimi degistirdim ama arayan olmadi bi ben arayayim bakayim:)

Ne guzel nasil ilgililer:) ben de tasidim aile hekimimi degistirdim ama arayan olmadi bi ben arayayim bakayim:)
Ben tedavi aşamasındayken bile şuan beni arayan hemşire aramıştı transfer olmama yakın arayıp motive etmişti transfer sonrası da aramıştı ilaçların böyle böyle etkileri olur korkma falan diye anlatmıştı sonra sonucum çıkınca ben onu aramıştım bilerek aramadım sonuç kötü olursa diye korkmuştum falan demişti o zamanlardan beri çok kanım ısınıyor sağolsun hep aradı sordu.

Yanlis anlamayin ama doktorunuz özeldemi? Benim basima ilk dogumda soyle bisi geldi bebegimin ilk asilari yaptiracakken doktor saglik ocaginda yaptrma biz yapicaz dedi tabi kabul ettik asi yapildi sonra memlekete gittik ve 2 gun sonra saglik ocagi aradi asi zmani geciyor gelmeniz lazim die bizde yaptrdk hastanede dedik hayir sisteme dusmemis siz eminmisinz dediler hastaneyi aradik meger asiyi yarim doz yapmislar bizden 2 kez para almak icin ve biz saglik bakanligini ariycaz diyince butun bilgileri verdiler doktoru bile kacirdilar hastaneden saglik bakanligi hemen bizim memleketin aile sagligi merkeziyle iletisime gecip kizimin asisinin yapilmasini istedi ozel hastanenin oyunu bole ortaya cikti asilarinizi saglik ocaklarinda yaptirin nacizane fikrim❤

Benim saglik ocagi hemsiremde surekli ariyor ilk gebelikde istanbuldaydim eve bile gelirdi tansiyon bakmaya arada yoklarlardi simdi dogudayim burdakide ariyor iyimisn nasil hissediyorsn diye persembe bana da vitamin vereceklermia elindekileri getir ek birseye gerek varmi bakalik tansiyon kilo olcumu yapalim dedier❤

Çok iyi gerçekten ya size de ilgili kişiler denk gelmiş insanın hoşuna gidiyor güzelce takip edilince.

Çok iyi gerçekten ya size de ilgili kişiler denk gelmiş insanın hoşuna gidiyor güzelce takip edilince.
Kesinlikle ole dogumdan sonra ertesi gun eve geldi hemsire bildiginiz abla anne sefkatiyle ilgilendi benle sitma gecirmistm basimda durdu kac saat aradan 8 yil gecti dogu gorevindeyiz ama hala hemsiremle gorusuyorz kizimi beyaz peynir diye severdi bayramlarda kizim video cekio bayramini kutlayan ona atiyoruz

Benim özel sigortam var, ücretsiz oluyor çoğu şey, doktorum da bunu biliyor. Hatta sağlık ocağına vermen için bir yazı hazırlıyoruz, onu götürüyorsun dedi.para için yapacağını hiç sanmıyorum çünkü ücretli bir tahlil çıkıyorsa, bunu devlette yaptıralım burada çok tutar diyor, o yönlendiriyor ücretsiz olması için. Ama yine de dikkat ederim, tavsiyen için teşekkür ederim

Benimde perşembe günü tetonoz aşım var saglık ocağında ilk gittiğimde geneyim diye bildirdim bana gebe takip takvimi verdiler ne zamanlar gidecegim yazıyor ac yada tok hepsini ayrıntılı yazıp verdi ilacım bitincede gidiyorum decavit ve d vitamini ücretsiz alıyorum

Rica ederm ozel sigortaniz varsa ve doktorunuz devlete yonlendiriyorsa ozmn onu dinleyin bazi doktorlar malum para icin hersey yapiyor insan tedirgin oluyor bende oyuzden anlatmk istedim❤valla ozmnlar tecrubesizdim bide ozel hastane filan diorm nekadr cok ilgileniyor doktorm ahh cahillik insallah cok iyi doktorlarlar ve insanlarla karsilariz her daim❤❤

Aa bebegin kalp atislarini istesek bakarlar miki

Aa bebegin kalp atislarini istesek bakarlar miki
Evet kuzum bana yengemde demişti aklıma gelince arada gidiyordum dinletiyorlardı kalbini demişti Bende randevuma daha çok var diyordum iyi oldu. Ekran yoktur belki ama en azından kalbini dinlemek bile yeter ❤

Kızlar bende mart annesiyim, bebeğimin bağırsaklarında beyazlık görüldü hipojenik barsak dedi doktorumuz. Down sendromu olabilir mi acaba dedi. Cok üzgünüm ense kalınlığı ve ikili testinde bir risk görülmemişti. Gecer diyenler de var. Yarın bir profesör detaylı taramasını yapıcak cok korkuyorum. Yasayan var mı aranızda

Evet kuzum bana yengemde demişti aklıma gelince arada gidiyordum dinletiyorlardı kalbini demişti Bende randevuma daha çok var diyordum iyi oldu. Ekran yoktur belki ama en azından kalbini dinlemek bile yeter ❤
Bende gidiyorum simdi tetanz asisi icin bi soliyimya heyecanlandm simdi ins bakarlar doğru

Bebisin kalp atisina baktılar simdii hemsire hanimm bundan sonra bakicsz zaten dedi ben demesemde bakacakms zaten 141 atiyoduu yerimm sukur iyi oldugunu ogrendim

Bebisin kalp atisina baktılar simdii hemsire hanimm bundan sonra bakicsz zaten dedi ben demesemde bakacakms zaten 141 atiyoduu yerimm sukur iyi oldugunu ogrendim
Aynen kuzum sen demesen bile kontrol olması gerekiyormuş zaten aşını oldun mu

Ilkkez beni tanimayan birisi saglik ocagi sırasında sordu bi kadin sirada sohbet ediyoduk sen hamilemisin dedi hahaha simdi yüzüm güldü demek bello oluyo bebisin kalp atisinida duydum . Tetanoz asimida oldum

Arkadaşımın bebeğinde hem bağırsağın da hem kalbinde beyazlık parlaklık görülmüş ona da down sendromlu olabilir demişti doktoru ama doğduğunda herhangi bir problemi yoktu. İçinizi ferah tutun siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…