Ne guzel nasil ilgililer:) ben de tasidim aile hekimimi degistirdim ama arayan olmadi bi ben arayayim bakayim:)Bugün sağlık ocağından arandım nasıl olduğumu sordular ağrılarımdan kramplarımdan bahsettim. Yarın sabahtan gel bi kan tahlili yapalım dedi hem bebeğin kalbini dinleriz dedi.Yarın gidemeyeceğim için perşembe gelsem dedim tamam dediler perşembe sabah gel, cuma günü de sonucunu almaya geldiğinde tetanoz aşını yapalım dedi.
Bu ara gitmeyi düşünüyordum zaten. Ben gitmeden onlar aradı
Ben tedavi aşamasındayken bile şuan beni arayan hemşire aramıştı transfer olmama yakın arayıp motive etmişti transfer sonrası da aramıştı ilaçların böyle böyle etkileri olur korkma falan diye anlatmıştı sonra sonucum çıkınca ben onu aramıştım bilerek aramadım sonuç kötü olursa diye korkmuştum falan demişti o zamanlardan beri çok kanım ısınıyor sağolsun hep aradı sordu.Ne guzel nasil ilgililer:) ben de tasidim aile hekimimi degistirdim ama arayan olmadi bi ben arayayim bakayim:)
Yanlis anlamayin ama doktorunuz özeldemi? Benim basima ilk dogumda soyle bisi geldi bebegimin ilk asilari yaptiracakken doktor saglik ocaginda yaptrma biz yapicaz dedi tabi kabul ettik asi yapildi sonra memlekete gittik ve 2 gun sonra saglik ocagi aradi asi zmani geciyor gelmeniz lazim die bizde yaptrdk hastanede dedik hayir sisteme dusmemis siz eminmisinz dediler hastaneyi aradik meger asiyi yarim doz yapmislar bizden 2 kez para almak icin ve biz saglik bakanligini ariycaz diyince butun bilgileri verdiler doktoru bile kacirdilar hastaneden saglik bakanligi hemen bizim memleketin aile sagligi merkeziyle iletisime gecip kizimin asisinin yapilmasini istedi ozel hastanenin oyunu bole ortaya cikti asilarinizi saglik ocaklarinda yaptirin nacizane fikrim❤Canım tetanoz aşısını doktoruna sordun mu? Benim doktorum sağlık ocağında yaptırma ben yapacağım senin aşını dedi. Sağlık ocağında yapılanın içeriği farklı dedi. Difteri tarzı birşey dedi ama anlamadım. Bu konuyla ilgili bilgin var mı?
Benim saglik ocagi hemsiremde surekli ariyor ilk gebelikde istanbuldaydim eve bile gelirdi tansiyon bakmaya arada yoklarlardi simdi dogudayim burdakide ariyor iyimisn nasil hissediyorsn diye persembe bana da vitamin vereceklermia elindekileri getir ek birseye gerek varmi bakalik tansiyon kilo olcumu yapalim dedier❤Ben tedavi aşamasındayken bile şuan beni arayan hemşire aramıştı transfer olmama yakın arayıp motive etmişti transfer sonrası da aramıştı ilaçların böyle böyle etkileri olur korkma falan diye anlatmıştı sonra sonucum çıkınca ben onu aramıştım bilerek aramadım sonuç kötü olursa diye korkmuştum falan demişti o zamanlardan beri çok kanım ısınıyor sağolsun hep aradı sordu.
Çok iyi gerçekten yaBenim saglik ocagi hemsiremde surekli ariyor ilk gebelikde istanbuldaydim eve bile gelirdi tansiyon bakmaya arada yoklarlardi simdi dogudayim burdakide ariyor iyimisn nasil hissediyorsn diye persembe bana da vitamin vereceklermia elindekileri getir ek birseye gerek varmi bakalik tansiyon kilo olcumu yapalim dedier❤
Kesinlikle ole dogumdan sonra ertesi gun eve geldi hemsire bildiginiz abla anne sefkatiyle ilgilendi benle sitma gecirmistm basimda durdu kac saat aradan 8 yil gecti dogu gorevindeyiz ama hala hemsiremle gorusuyorzÇok iyi gerçekten yasize de ilgili kişiler denk gelmiş insanın hoşuna gidiyor güzelce takip edilince.
Benim özel sigortam var, ücretsiz oluyor çoğu şey, doktorum da bunu biliyor. Hatta sağlık ocağına vermen için bir yazı hazırlıyoruz, onu götürüyorsun dedi.para için yapacağını hiç sanmıyorum çünkü ücretli bir tahlil çıkıyorsa, bunu devlette yaptıralım burada çok tutar diyor, o yönlendiriyor ücretsiz olması için. Ama yine de dikkat ederim, tavsiyen için teşekkür ederimYanlis anlamayin ama doktorunuz özeldemi? Benim basima ilk dogumda soyle bisi geldi bebegimin ilk asilari yaptiracakken doktor saglik ocaginda yaptrma biz yapicaz dedi tabi kabul ettik asi yapildi sonra memlekete gittik ve 2 gun sonra saglik ocagi aradi asi zmani geciyor gelmeniz lazim die bizde yaptrdk hastanede dedik hayir sisteme dusmemis siz eminmisinz dediler hastaneyi aradik meger asiyi yarim doz yapmislar bizden 2 kez para almak icin ve biz saglik bakanligini ariycaz diyince butun bilgileri verdiler doktoru bile kacirdilar hastaneden saglik bakanligi hemen bizim memleketin aile sagligi merkeziyle iletisime gecip kizimin asisinin yapilmasini istedi ozel hastanenin oyunu bole ortaya cikti asilarinizi saglik ocaklarinda yaptirin nacizane fikrim❤
Rica ederm ozel sigortaniz varsa ve doktorunuz devlete yonlendiriyorsa ozmn onu dinleyin bazi doktorlar malum para icin hersey yapiyor insan tedirgin oluyor bende oyuzden anlatmk istedim❤valla ozmnlar tecrubesizdim bide ozel hastane filan diorm nekadr cok ilgileniyor doktorm ahh cahillikBenim özel sigortam var, ücretsiz oluyor çoğu şey, doktorum da bunu biliyor. Hatta sağlık ocağına vermen için bir yazı hazırlıyoruz, onu götürüyorsun dedi.para için yapacağını hiç sanmıyorum çünkü ücretli bir tahlil çıkıyorsa, bunu devlette yaptıralım burada çok tutar diyor, o yönlendiriyor ücretsiz olması için. Ama yine de dikkat ederim, tavsiyen için teşekkür ederim
Aa bebegin kalp atislarini istesek bakarlar mikiBugün sağlık ocağından arandım nasıl olduğumu sordular ağrılarımdan kramplarımdan bahsettim. Yarın sabahtan gel bi kan tahlili yapalım dedi hem bebeğin kalbini dinleriz dedi.Yarın gidemeyeceğim için perşembe gelsem dedim tamam dediler perşembe sabah gel, cuma günü de sonucunu almaya geldiğinde tetanoz aşını yapalım dedi.
Bu ara gitmeyi düşünüyordum zaten. Ben gitmeden onlar aradı
Evet kuzum bana yengemde demişti aklıma gelince arada gidiyordum dinletiyorlardı kalbini demiştiAa bebegin kalp atislarini istesek bakarlar miki
Bende gidiyorum simdi tetanz asisi icin bi soliyimya heyecanlandm simdi ins bakarlar doğruEvet kuzum bana yengemde demişti aklıma gelince arada gidiyordum dinletiyorlardı kalbini demiştiBende randevuma daha çok var diyordum iyi oldu. Ekran yoktur belki ama en azından kalbini dinlemek bile yeter ❤
Söyle canım bakarlar benceBende gidiyorum simdi tetanz asisi icin bi soliyimya heyecanlandm simdi ins bakarlar doğru
Bebisin kalp atisina baktılar simdii hemsire hanimm bundan sonra bakicsz zaten dedi ben demesemde bakacakms zaten 141 atiyoduu yerimm sukur iyi oldugunu ogrendimEvet kuzum bana yengemde demişti aklıma gelince arada gidiyordum dinletiyorlardı kalbini demiştiBende randevuma daha çok var diyordum iyi oldu. Ekran yoktur belki ama en azından kalbini dinlemek bile yeter ❤
Aynen kuzum sen demesen bile kontrol olması gerekiyormuş zatenBebisin kalp atisina baktılar simdii hemsire hanimm bundan sonra bakicsz zaten dedi ben demesemde bakacakms zaten 141 atiyoduu yerimm sukur iyi oldugunu ogrendim
Oldum eli cok hafifti hemsirsnin acildw 1.dozu yapan kadin baya canimi yakmisti bakalim ins agrimaz yakinda cikar kokusu sag kola yaptırdım sola yatıyoruz diyeAynen kuzum sen demesen bile kontrol olması gerekiyormuş zatenaşını oldun mu
Hadi geçmiş olsun ağrı yapmaz inşallahOldum eli cok hafifti hemsirsnin acildw 1.dozu yapan kadin baya canimi yakmisti bakalim ins agrimaz yakinda cikar kokusu sag kola yaptırdım sola yatıyoruz diye
Kızlar bende mart annesiyim, bebeğimin bağırsaklarında beyazlık görüldü hipojenik barsak dedi doktorumuz. Down sendromu olabilir mi acaba dedi. Cok üzgünüm ense kalınlığı ve ikili testinde bir risk görülmemişti. Gecer diyenler de var. Yarın bir profesör detaylı taramasını yapıcak cok korkuyorum. Yasayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?