2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Off öyle domates nerdeeebende kilo 64 boy 1.60. Ama sanırım kilo alcam bu aydan sonra. Kilo almaya müsait Bi yapım var. İşte keşke o abur cuburu yemesen canım. Süt yoğurt bende yiyemiom ama en azından zarar lı şeyleri de yemiom. Ama dışarıdan bşy söylesem kesin çıkarıom. Dün yemeği dışarıdan söyledik ve dokundu mideme cıkardım. Geçen gün de öle oldu. Bidaha dışarıdan söylemem artık

Valla doğru söylüyorsun balumm daahada yemem yok dışarı yemeklerini adla yiyemiyorm nefret ediyorum benmde boyum 1.57 normalde 53 kiloydm idaeldi yani ama pandemide kilo aldm ve 60 oldm dışarı yok aktivite yok ilk defanbu kiloyu gördüm ve en son hayla aynıydmm baklm kontrolde kaö kilo olmşm merak ettm aman kilo alırken sevncegmz tek dönemm hamilelik dönemi değilmdrr allaım gayri veririz

Kuzum bu arada senin cinsyet neydi ilk başlarda benn tatlıyı görmeye dayanamyordmm bileee ama şimdi az az yiyorm yani sabah tatlı birşey istiyordu canm yanii

Ay o zaman en azindan her gün hareket ediyolar icin rahat ediyo şimdi bi gün hareketli 3 gün tik yok
Hahah dimii benim artık hissetmediğim gün yok hergun hissediyorum ama bazı günler daha çok bazı günler daha az oluyor

Canım Gölcük'te aile Konak ta funda hanım var kızımda doğumum ordaydi mükemmel bir doktor hatta harika ne desem az gidebilirsem gene ona gidicem doğuma
Kuzum ben medarda mustafa beye gidiyorum çok memnunum kendisinden çok ilgili ve tatlı dilli bir doktor❤ Funda hanımı tanıyorum yengem gidiyordu rutin kontroller için

Kızlar hamilelikten hemen önce dolgum düşmüştü o ara gittim kanal tedavisi yapılması gerekiyor pandemiden dolayı yapmıyoruz dedi arkasına hemen hamile kaldım zaten. Ama en azından dedim neyse sancı yapmıyor idare edeyim. Fakat diş etinin içinde et parçası dolmuş gibi yine ağrı sancı yok ama korkuttu beni kanal tedavisi yaptırmam zaten şu anda böyle birşey yaşayan oldu mu hiç

Sleepy genelde baya sevilen bir bez sanırım
Canım hiç tavsiye etmem kızımı goturmedigim hastane kalmadı tabi cildi hasasti hiç bı doktor bezden olduğunu anlamıyordu bnde cahildim bilmiyorum doğduğundan beri 6 7 ay pişik olarak geçirdi o kadar kötüydü ki oturup onunla birlikte ağlardım bnde en son bı doktora götürdüm bezi hemen değiştir dedi ve 2 tane krem yazdı o günden beri ne pisigi kaldı ne bsy arada çok hafif olur o kremleri sürdüğüm gibi geçer hayatımda böyle güzel krem görmedim bitmesine izin vermiyoruz sürekli evde bulunduruyoruz çok kalın olduğu için sanırım pişik oluyor canbebe kullanıyorum kızım 2 yaşında şuan süper yani

Günaydın kızlar 3 gündür bende bebeğimi artık hissediyorum Elime minik pıt pıtlar yapıyor. Eşimi çağırıyorum ona birkaç kez dışında denk gelmedi. Ya da elleri kürek gibi olduğu için anlayamıyor kızımın tepkilerini ben çikolata, paketli gıda tüketmiyorum. incir, badem,ceviz, kuru üzüm vs yediğimde çok hareketleniyor. Hepimiz bu duyguları yaşayalım zaten yarısı gitti yarısı kaldı.

Ya harika bir duygu çikolata yememenide takdir ettim ben yapamıyorum ya çikolata yiyorum ama mesela dışarıdan yemiyorum. Yolu yarıladık şaka maka

Merhaba bahsettiğiniz kremler hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…