2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya harika bir duygu çikolata yememenide takdir ettim ben yapamıyorum ya çikolata yiyorum ama mesela dışarıdan yemiyorum. Yolu yarıladık şaka maka
Benimde midem asla cikolata ve paketli bisey kabul etmiyo noldu anlamıyorum hamile degilken de cok fazla abur cubur tuketen bi insandım halbuki neyse iyi oldu mesela şimdi canım tatlı biseyler cekti bol çikolatalı bi kek yapcam yine yemicem gecen profiterol yaptim yiyemedim puding yaptim yiyemedim ah cok icimde kaldi

Ama her çocuk farkli iilkçocuğumda bütün bezleri kullandim nerdeyse hiç bi sorun yaşamadım cildi hassasmis demekki bebeginin
Canım belirttiğim gibi söyledim ztn cildi hasas olduğu için bazen bez bitince komşudan aliyorum slepyy 1 tane kullandigimda bile hemen pişik olur

Ya ne güzel benimde öyleydi yapıyordum 1 dilim yiyip pişman oluyordum şimdi maşallah yiyorum yememek daha iyi işte aslında bende abur cubur bi çikolataya kaçtım canım deli gibi çiğ köfte istiyo ama hazırlara güvenemiyorum yemiyorum o yüzden herşey oglusum için

Sonunda aile hekimini tasidim ve ilk doz tetanoz asisini bugun oldum:) kadinin eli cok sertti baya acidi, sola yapayim dedi ama burda uzerine yatamiyoruz diyenleri hatirlayinca ve geceleri sola yatmaya kendimi alistirdigim icin sag tarafa yaptirdim, bakalim neler olacak.. bide bizim ebe de doktor da soguk nevaleydi, dogru durust bisi sormadilar, kac haftaliksin ve kilon ne o kadar.. zaten zahmet edip odalarindan cikmalari 15 dakka surdu.. neyse bakalim mecburi asilar disinda cok da gidecegimi dusunmuyorum

Canım çok sağol ya inanki çok rahatladim ❤şimdi korkuma doktora da gidemiyorum zaten virüs belasindandan. Çok şükür ağrı falan yok şimdilik inşallah olmaz
Hiç sıkıntı etme canım sadece allah korusun enfeksiyon olursa sıkıntı oluyor onu bilirsin zaten ağrıdan ve sözlükten.

Kızlar oksapar ve ecopirin kullandığım için tetanoz aşısına doktor müsaade etmedi . Bu aşı yapılmadığı zaman ne gibi riskleri var acaba.yaptır deseydi de yaptırıp kurtulsaydım bari. şimdi şöyle mi böyle mi düşün dur

Benim doktorum da gerek yok tetanoz aşısına dedi hiçbir kronik hastalığım yok, ilaç kullanmıyorum ama gerekli görmedi yine de .

Kızlar tiroidim çok düşük çıktı doktor ilaç verdi ama kadın doğumcuya sormadan başlamak istemiyorum ( bunun düşük olması bebeği etkiler mi. Var mı bu durum başına gelen. Lütfen yardım edin kendim olsam üzülmezdim. Ya etkilenirse ilaçtan. İlaç kullanmasan daha kötü olursa

Tsh ın düşük olması daha iyi benim doktorum öyle söyledi çünkü ben en başından beri düşmesi için ilaç kullanıyorum 0.67 olmuştu sonra dozunu düşürdü 3 e çıktı gebelikte değişkenlik göstermesi normal ilaçla yükselir merak etme

0,06 olmuştu doktor çok düşük dedi. Bende korktum

Ay ikiz gebelikte tek Plesanta çok tehlikeliymiş netten okudum çok moralim bozuldu ama yapacağım bir şey yok rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…