Korkma gebelikte kullanılan ilaçları var onların ve hemen etki ediyor bi 10 gün kadar kullan tekrar baktır hamile kalmadan önce başladım hala kullanıyorum
Kızlar oksapar ve ecopirin kullandığım için tetanoz aşısına doktor müsaade etmedi . Bu aşı yapılmadığı zaman ne gibi riskleri var acaba.yaptır deseydi de yaptırıp kurtulsaydım bari. şimdi şöyle mi böyle mi düşün dur
Ya ne güzel benimde öyleydi yapıyordum 1 dilim yiyip pişman oluyordum şimdi maşallah yiyorum yememek daha iyi işte aslında bende abur cubur bi çikolataya kaçtım canım deli gibi çiğ köfte istiyo ama hazırlara güvenemiyorum yemiyorum o yüzden herşey oglusum için
Valla bende çiğköfte yiyorum cunku o benim hassas noktam tabi yedikten sonra sabaha kadar mide yanmasi yaşıyorum öldüruyo beni şimdi kek yaptim umarım yiyebilirim
Oda guzel ben hepsini kullandim ama ilk aylar prima kullanmıştım sonra molfix canbebe komili sleppy hangisi uygunsa onu aldim komili de cok güzel ama biraz kalın bi bez hala var mı gerci bilmiyorum
Oda guzel ben hepsini kullandim ama ilk aylar prima kullanmıştım sonra molfix canbebe komili sleppy hangisi uygunsa onu aldim komili de cok güzel ama biraz kalın bi bez hala var mı gerci bilmiyorum
Benimki de tüp bebek canım çift kese bir kız bir erkek bugün ilk defa tek plaesanta dedi bazı riskleri var dedi ileryen zamanda bir çocukta gram olarak gerilik vs sıkı takip lazım dedi senin iki Plesanta diye dememiştir canım
Aaa bu ben dün en son dayanamayıp hastaneye gittim ama birşey yapamadılar krem verecekti hamilelikte kullanılabilen yokmuş ağladım resmen biraz sıcak su torbası koydum hafifledi
Aaa bu ben dün en son dayanamayıp hastaneye gittim ama birşey yapamadılar krem verecekti hamilelikte kullanılabilen yokmuş ağladım resmen biraz sıcak su torbası koydum hafifledi
Valla bende çiğköfte yiyorum cunku o benim hassas noktam tabi yedikten sonra sabaha kadar mide yanmasi yaşıyorum öldüruyo beni şimdi kek yaptim umarım yiyebilirim
Benimki de tüp bebek canım çift kese bir kız bir erkek bugün ilk defa tek plaesanta dedi bazı riskleri var dedi ileryen zamanda bir çocukta gram olarak gerilik vs sıkı takip lazım dedi senin iki Plesanta diye dememiştir canım
Geçen hafta ptesi çıktım doktora bide bugün çıktım doktora iyi olduklarını söyledi biri 350 biri 343 grammis seninkide skntı olmaz inşallah ya bizim bebisler ne yollardan geçip bu zmna geldiler güçlüler