2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oksapar kullanıyorum ve tetanoz aşısını mutlaka yaptır dedi.

Valla bende çiğköfte yiyorum cunku o benim hassas noktam tabi yedikten sonra sabaha kadar mide yanmasi yaşıyorum öldüruyo beni şimdi kek yaptim umarım yiyebilirim

Kızlar gece sol bacağıma oyle bi kramp girdi ki öldüm acısından ve hala aciyo bacağım yürüdükçe elimi degdiğim zaman nasıl geçer bi öneriniz var mi

Oda guzel ben hepsini kullandim ama ilk aylar prima kullanmıştım sonra molfix canbebe komili sleppy hangisi uygunsa onu aldim komili de cok güzel ama biraz kalın bi bez hala var mı gerci bilmiyorum
Bnde hepsini kullandım cnm canbebe ince ve çok güzel 2. Bebegede onu kullanmayı düşünüyorum

Benimki ikiz. Tek plesanta diyen olmadı. Tüp bebek ya iki tanedir
Benimki de tüp bebek canım çift kese bir kız bir erkek bugün ilk defa tek plaesanta dedi bazı riskleri var dedi ileryen zamanda bir çocukta gram olarak gerilik vs sıkı takip lazım dedi senin iki Plesanta diye dememiştir canım

Kızlar gece sol bacağıma oyle bi kramp girdi ki öldüm acısından ve hala aciyo bacağım yürüdükçe elimi degdiğim zaman nasıl geçer bi öneriniz var mi
Aaa bu ben dün en son dayanamayıp hastaneye gittim ama birşey yapamadılar krem verecekti hamilelikte kullanılabilen yokmuş ağladım resmen biraz sıcak su torbası koydum hafifledi

Aaa bu ben dün en son dayanamayıp hastaneye gittim ama birşey yapamadılar krem verecekti hamilelikte kullanılabilen yokmuş ağladım resmen biraz sıcak su torbası koydum hafifledi
Ay bende cok kötü oldum evin içinde gezdim oyle sonrada obur bacağıma kramp girdi gecti hemen o ama

Valla bende çiğköfte yiyorum cunku o benim hassas noktam tabi yedikten sonra sabaha kadar mide yanmasi yaşıyorum öldüruyo beni şimdi kek yaptim umarım yiyebilirim
Yanmaya falan raziyim ama yemiyorum yinede nereye kadar dayanacağım bilmem afiyetle yersin inşallah
Kızlar dışım kırılmış bisey yapabiliyo mu hamileyken yaptıran var mi
Ne yapılacağına bağlı sanırım kanal çekme yapılmıyor ama dolgu falan belki yapılır

Geçen hafta ptesi çıktım doktora bide bugün çıktım doktora iyi olduklarını söyledi biri 350 biri 343 grammis seninkide skntı olmaz inşallah ya bizim bebisler ne yollardan geçip bu zmna geldiler güçlüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…