2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde çift yumurta ikizi ama doktor plesenta ile ilgili birşey demedi şimdiye kadar. Ayrıntılıda mı söyledi doktorunuz? İçinizi ferah tutun rabbim koruyor onları

İlk defa ne zaman hissettiniz acaba bebekleri ? Benim 18. haftam oldu sadece gece uyurken uyandırıyorlar döndüğümde o kadar gündüz hiçbirşey hissetmiyorum

Yanmaya falan raziyim ama yemiyorum yinede nereye kadar dayanacağım bilmem afiyetle yersin inşallah

Ne yapılacağına bağlı sanırım kanal çekme yapılmıyor ama dolgu falan belki yapılır
Büyük ihtimal çekilmesi lazım cunku dolgu olan dışım yarısı yok dolgu zaten şimdide yarısının kenarı gitti dışın 4te 1i kalmis oluyo bunada dolgu yapılmaz ki artik of yaa cok moralim bozuldu

Büyük ihtimal çekilmesi lazım cunku dolgu olan dışım yarısı yok dolgu zaten şimdide yarısının kenarı gitti dışın 4te 1i kalmis oluyo bunada dolgu yapılmaz ki artik of yaa cok moralim bozuldu
Banada sadece cekilebilir dedi ve disimin 4te 3ü saglam oldugu halde oda ilerki.aylarda demisti

Benimde çift yumurta ikizi ama doktor plesenta ile ilgili birşey demedi şimdiye kadar. Ayrıntılıda mı söyledi doktorunuz? İçinizi ferah tutun rabbim koruyor onları
Hayır canım normal kontroldü ayrıntılı için 3 hafta sonra gidecem ama başka doktor araştırıyorum canım sizin çift yumurta mı tek yumurta mı bizim çift yumurtaydı tek Plesanta çok şaşırdım

İnşAllah canım ya benimki 15 +5 128 gram biri 129 gram biri dedi başka doktora da gidecem canım inşallah güzel haber alırım

Kizlarrrrr19 hafta olduk demin esim elini karnima koydu ve ayni anda tekme geldi ilk defa hissetti esim ben 10 gundr oynadgni hissediyordm ama esmin hissetmesine cok sasridik cok mu yaramaz olucak acaba

Yakın zamanda yapılmışmıydı peki aşı. benim en son çocukken yapılmıştır muhtemelen hatırlamıyorum bile.
Benim de sanırım en son lisede yapıldı.Doktorumun kararını sorgulamadım çevremde de benim gibi özel muayenehaneye giden arkadaşlarımın çoğuna yapılmamış

Hadi yaa cok değişik bende bugun müzik dinledim oynadım oyle evin içinde müzik dinlerken oda kıpırdamaya başladı
Benim oğlan bir garip bazen hiç hareket etmiyor uzansam bile bugün hareket halindeyken hissettim tekmelerini hele bugün rahim tarafıma daha çom hissediyorum

İlk defa ne zaman hissettiniz acaba bebekleri ? Benim 18. haftam oldu sadece gece uyurken uyandırıyorlar döndüğümde o kadar gündüz hiçbirşey hissetmiyorum
15 gibi heralde ama birini halen hissetmiyorum doğru düzgün diyebilirim bir iki anca hissetmisimdir diğeri mesela tekme attığında disardanda belli oluyo anlık zipliyo orası
İnşAllah canım ya benimki 15 +5 128 gram biri 129 gram biri dedi başka doktora da gidecem canım inşallah güzel haber alırım
Tek doktora bağlı kalma zaten farklı doktorlardan da görüş al. Benim bı asıl doktorum var iki de arada gittiğim doktor var

Perinataloga gidecem canım 2 hafta sonra daha net belli olur dedi haftaya başka doktor ondan sonra perinatoloğ

İlaç gibi düşünme canım oradaki tiroid hormonunu düzene sokuyor seninki az çıkmış ona göre destek olacak benim yüksek çıkıyor o nedenle kullanıyorum, kullanman iyi olur yine de kadın doğum doktoruna da değeri söyle ilaca başlayacağını bildir bence

Çift yumurta bizimkide. Benim bildiğim tek yumurta ikizlerinde oluyor bazen tek plesenta, ondan şaşırdım dediğinize

Çift yumurta bizimkide. Benim bildiğim tek yumurta ikizlerinde oluyor bazen tek plesenta, ondan şaşırdım dediğinize
Valla ben anlamadım ya cinsiyetleri yanlış ya da diğer Plesentayı göremedi iki farklı kese var bir kız bir erkek nasıl tek Plesanta oluyor ki

Internete okuduğum kadarıyla yapıyorlar her işlemi ama ben yaptırmam çok büyük ağrı sancı vs olmadığı sürece senin var mı sancin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…