- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Geçmiş olsun kuzum.. Aile hekimleri bebislerimizi de takip ediyor aşılarını falan. Bize tavırlarını belki çok takmayız ama sevmediysen dikakt et ileride bebeğine de onlar bakacak çünküSonunda aile hekimini tasidim ve ilk doz tetanoz asisini bugun oldum:) kadinin eli cok sertti baya acidi, sola yapayim dedi ama burda uzerine yatamiyoruz diyenleri hatirlayinca ve geceleri sola yatmaya kendimi alistirdigim icin sag tarafa yaptirdim, bakalim neler olacak.. bide bizim ebe de doktor da soguk nevaleydi, dogru durust bisi sormadilar, kac haftaliksin ve kilon ne o kadar.. zaten zahmet edip odalarindan cikmalari 15 dakka surdu.. neyse bakalim mecburi asilar disinda cok da gidecegimi dusunmuyorum
İnşallah sıkıntısız bir hamilelik süreci olur bak yarısını bitirdik zaten. Inşallah diğer yarısı da güzel sorunsuz geçer kuzum gönlünü ferah tutKontrolden geldim kızlar çok şükür sıkıntı yok bir kız bir erkek dedi kesin dedi artık bilmiyorum çift yumurta ikizi ama Plesanta bir dedi ilerleyen haftalarda ikizlerin arası açılırsa sıkıntı olabilir dedi inşallah açılmaz şuan ikisi de aynı haftada
Şuan yok ama kırık parca duruyo daha orda sallanıp duruyo apse felan yapsa yada son 3 aydada yapilmiyomus heralde 4 ve 6. Aylar arasında tedavi yapılabiliyormuş o yüzden gitcem hastaneye yarin önce doktorumla konusuyum sonra dişçiye giderimInternete okuduğum kadarıyla yapıyorlar her işlemi ama ben yaptırmam çok büyük ağrı sancı vs olmadığı sürece senin var mı sancin
Benim hissettiğim sayılı zamanlar zaten surekli bisey yokAyakta olunca daha hiç hissetmedim bende
İnşAllah kuzu doktor risklerden bahsedince baya korktum ama yapacak bir şey yok ki ne kadar üzülsem de kaderden öte yol yokGeçmiş olsun kuzum.. Aile hekimleri bebislerimizi de takip ediyor aşılarını falan. Bize tavırlarını belki çok takmayız ama sevmediysen dikakt et ileride bebeğine de onlar bakacak çünkü
İnşallah sıkıntısız bir hamilelik süreci olur bak yarısını bitirdik zaten. Inşallah diğer yarısı da güzel sorunsuz geçer kuzum gönlünü ferah tut
Cok sevdigimi soyleyemicem valla canim, insan biraz daha sicaklik bekliyor ama ben goremedim o sicakligi.. Iceri girdim kafasini bile kaldirmadi biraz bekleyin cocugum bi isi var onu hallediyorum dedi, odasindaki sandalye de 10 dakkaya yakin bekledim.. en bombasi da asi icin bi doktorumla konusuyum diye koridora ciktim, doktorum olabilirsin dedi, o sirada odasi doluydu koridorda oturdum bekliyord. Cikti odasindan tamam olacagim asi dedim, geliyorum dedi ve 5 dakka sonra geldi asiyi korudorda vurdu. Ac omzunu dedi ki uzerimde uzun kollu vardi allahtan yakasi genisti ordan siyirdim vurdu elime de bi kagit verdi diger asi tarihi icin gittiGeçmiş olsun kuzum.. Aile hekimleri bebislerimizi de takip ediyor aşılarını falan. Bize tavırlarını belki çok takmayız ama sevmediysen dikakt et ileride bebeğine de onlar bakacak çünkü
İnşallah sıkıntısız bir hamilelik süreci olur bak yarısını bitirdik zaten. Inşallah diğer yarısı da güzel sorunsuz geçer kuzum gönlünü ferah tut
Allah korusun iyi dusunelim iyi olsunKontrolden geldim kızlar çok şükür sıkıntı yok bir kız bir erkek dedi kesin dedi artık bilmiyorum çift yumurta ikizi ama Plesanta bir dedi ilerleyen haftalarda ikizlerin arası açılırsa sıkıntı olabilir dedi inşallah açılmaz şuan ikisi de aynı haftada
Hepsinin değişik değişik huyları var yaaBenim hissettiğim sayılı zamanlar zaten surekli bisey yokbenimki genelde ben hareket halindeyken hareket ediyo
Inşallah çok basını agritmazŞuan yok ama kırık parca duruyo daha orda sallanıp duruyo apse felan yapsa yada son 3 aydada yapilmiyomus heralde 4 ve 6. Aylar arasında tedavi yapılabiliyormuş o yüzden gitcem hastaneye yarin önce doktorumla konusuyum sonra dişçiye giderim
Bende yatıp ışığı söndürünce hareketleniyorHepsinin değişik değişik huyları var yaa
Yok artık.. Kuzum biraz üst üste olacak ama yakınlarda başka sağlık ocağı varsa oraya mı kaydını geçirsen?? Hadi biz az çok katlanırız da çocuğumuza aynı muamele olursa hiç hoş olmaz diye düşünüyorum. Koridorda aşı vurmak çok garip olmuş. Benimde hoşuma gitmedi bak sen böyle anlatıncaCok sevdigimi soyleyemicem valla canim, insan biraz daha sicaklik bekliyor ama ben goremedim o sicakligi.. Iceri girdim kafasini bile kaldirmadi biraz bekleyin cocugum bi isi var onu hallediyorum dedi, odasindaki sandalye de 10 dakkaya yakin bekledim.. en bombasi da asi icin bi doktorumla konusuyum diye koridora ciktim, doktorum olabilirsin dedi, o sirada odasi doluydu koridorda oturdum bekliyord. Cikti odasindan tamam olacagim asi dedim, geliyorum dedi ve 5 dakka sonra geldi asiyi korudorda vurdu. Ac omzunu dedi ki uzerimde uzun kollu vardi allahtan yakasi genisti ordan siyirdim vurdu elime de bi kagit verdi diger asi tarihi icin gittiay cok uzattim ama sevmedim acikcasi
Hadii yaa bak sen şunaaBende yatıp ışığı söndürünce hareketleniyor
Cok sevdigimi soyleyemicem valla canim, insan biraz daha sicaklik bekliyor ama ben goremedim o sicakligi.. Iceri girdim kafasini bile kaldirmadi biraz bekleyin cocugum bi isi var onu hallediyorum dedi, odasindaki sandalye de 10 dakkaya yakin bekledim.. en bombasi da asi icin bi doktorumla konusuyum diye koridora ciktim, doktorum olabilirsin dedi, o sirada odasi doluydu koridorda oturdum bekliyord. Cikti odasindan tamam olacagim asi dedim, geliyorum dedi ve 5 dakka sonra geldi asiyi korudorda vurdu. Ac omzunu dedi ki uzerimde uzun kollu vardi allahtan yakasi genisti ordan siyirdim vurdu elime de bi kagit verdi diger asi tarihi icin gittiay cok uzattim ama sevmedim acikcasi
Onumuzdeki ay tekrar gidecegim canim bakalim nasil muamele yapacaklar? Bir de sanirim suresi var diye okumustum ben gecen hafta degistirdim, yalan olmasin ama 3 ayda bir degistirebiliyoruz sanirim. Ama uzerine durucam, cocuguma koridorda asi yapsa ortaligi ayaga kldirabilirim...Yok artık.. Kuzum biraz üst üste olacak ama yakınlarda başka sağlık ocağı varsa oraya mı kaydını geçirsen?? Hadi biz az çok katlanırız da çocuğumuza aynı muamele olursa hiç hoş olmaz diye düşünüyorum. Koridorda aşı vurmak çok garip olmuş. Benimde hoşuma gitmedi bak sen böyle anlatınca
Evet canim ama ben 10 yildir istanbulda yasiyorum aile hekimim ankarada kalmis, gecen hafta degistirdim. Sanirim bir suresi var, biraz izlicem olmadi asinin 2. Dozunuda yaptirdiktan sonra ayni sekilde davranirlarsa degistiririm.. hos degildi maalesefE-devletten değiştirilebiliyor diye biliyorum, yakınlarda başka bir asm ye geçsene canım, hiç hoş değil tavırları. Benim hemşire de çok iyi olmasa da orta sayılır ama doktor gayet iyi o nedenle değiştirmiyorum
Bi bak bakalım kuzum aynı muamele devam ederse mecbur değilsin. Yengem bir aşıyı unuttular aramadılar diye şikayet etmişti sadece uyarı alırlar sanmıştım dedi hem uyarı almışlar hem maaş kesintisi yaşamışlar yani bariz sorun yasarsan şikayet edersinOnumuzdeki ay tekrar gidecegim canim bakalim nasil muamele yapacaklar? Bir de sanirim suresi var diye okumustum ben gecen hafta degistirdim, yalan olmasin ama 3 ayda bir degistirebiliyoruz sanirim. Ama uzerine durucam, cocuguma koridorda asi yapsa ortaligi ayaga kldirabilirim...
Aaa bunu duydugum da iyi oldu, anliyorum isleri zor ozellikle bu donemde ama yine de boyle yapmalari hos degil.. aynen canim duruma gore karar vericem artik.Bi bak bakalım kuzum aynı muamele devam ederse mecbur değilsin. Yengem bir aşıyı unuttular aramadılar diye şikayet etmişti sadece uyarı alırlar sanmıştım dedi hem uyarı almışlar hem maaş kesintisi yaşamışlar yani bariz sorun yasarsan şikayet edersin
Öyle kuzum gerçekten zor onların da işi bazı şeyleri idare ederiz ama her zaman böyle olmaz. Sen bilirsin işini duruma göre davranırsınAaa bunu duydugum da iyi oldu, anliyorum isleri zor ozellikle bu donemde ama yine de boyle yapmalari hos degil.. aynen canim duruma gore karar vericem artik.
Çok teşekkür ederim cevabın için elimden geldiğince içiyorum ama boğazıma yapışıyor vitaminler yada içtikten sonra baş dönmem veya mide bulantım artıyor ama yinede deniyorum içmeyiHiç tedirgin olma ilk gebeliğimde 39 kilo ile hamile kalmıştım. Diyetisyenlere giderdim kilo almak için ama babamı kaybettiğim için o dönem pek mümkün olmamıştı. 50 kilo bile olamadan doğum yaptım. Ve 3.5kilo doğdu. Çok şükür hala obur ve sağlıklı. Halsizlik için vitaminlerine devam et. Bendede var halsizlik. Yeme alışkanlığım yok malesef. Genetik zayıflığımız var. Vitamin ve besin değeri yüksek kuryemişlrr önerdi doktor bana. Ceviz badem fındık vs gibi. Anne karnında hiç bir bebek besinsiz kalmıyor.. Seni yiyip bitiriyor ama yinede besleniyor mersk etme
Gecms olsun ihmal etme amaHadi ya yok.benim o dışım oncedende kırılmıştı yarısi yoktu zaten şimdi bi kenar daha gitti 1 kenarı kaldi bilmiyorum nolcak cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?