2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kuzum.. Aile hekimleri bebislerimizi de takip ediyor aşılarını falan. Bize tavırlarını belki çok takmayız ama sevmediysen dikakt et ileride bebeğine de onlar bakacak çünkü

İnşallah sıkıntısız bir hamilelik süreci olur bak yarısını bitirdik zaten. Inşallah diğer yarısı da güzel sorunsuz geçer kuzum gönlünü ferah tut

Internete okuduğum kadarıyla yapıyorlar her işlemi ama ben yaptırmam çok büyük ağrı sancı vs olmadığı sürece senin var mı sancin
Şuan yok ama kırık parca duruyo daha orda sallanıp duruyo apse felan yapsa yada son 3 aydada yapilmiyomus heralde 4 ve 6. Aylar arasında tedavi yapılabiliyormuş o yüzden gitcem hastaneye yarin önce doktorumla konusuyum sonra dişçiye giderim

İnşAllah kuzu doktor risklerden bahsedince baya korktum ama yapacak bir şey yok ki ne kadar üzülsem de kaderden öte yol yok

Cok sevdigimi soyleyemicem valla canim, insan biraz daha sicaklik bekliyor ama ben goremedim o sicakligi.. Iceri girdim kafasini bile kaldirmadi biraz bekleyin cocugum bi isi var onu hallediyorum dedi, odasindaki sandalye de 10 dakkaya yakin bekledim.. en bombasi da asi icin bi doktorumla konusuyum diye koridora ciktim, doktorum olabilirsin dedi, o sirada odasi doluydu koridorda oturdum bekliyord. Cikti odasindan tamam olacagim asi dedim, geliyorum dedi ve 5 dakka sonra geldi asiyi korudorda vurdu. Ac omzunu dedi ki uzerimde uzun kollu vardi allahtan yakasi genisti ordan siyirdim vurdu elime de bi kagit verdi diger asi tarihi icin gitti ay cok uzattim ama sevmedim acikcasi

Allah korusun iyi dusunelim iyi olsun

Inşallah çok basını agritmaz

Yok artık.. Kuzum biraz üst üste olacak ama yakınlarda başka sağlık ocağı varsa oraya mı kaydını geçirsen?? Hadi biz az çok katlanırız da çocuğumuza aynı muamele olursa hiç hoş olmaz diye düşünüyorum. Koridorda aşı vurmak çok garip olmuş. Benimde hoşuma gitmedi bak sen böyle anlatınca

E-devletten değiştirilebiliyor diye biliyorum, yakınlarda başka bir asm ye geçsene canım, hiç hoş değil tavırları. Benim hemşire de çok iyi olmasa da orta sayılır ama doktor gayet iyi o nedenle değiştirmiyorum

Onumuzdeki ay tekrar gidecegim canim bakalim nasil muamele yapacaklar? Bir de sanirim suresi var diye okumustum ben gecen hafta degistirdim, yalan olmasin ama 3 ayda bir degistirebiliyoruz sanirim. Ama uzerine durucam, cocuguma koridorda asi yapsa ortaligi ayaga kldirabilirim...

Evet canim ama ben 10 yildir istanbulda yasiyorum aile hekimim ankarada kalmis, gecen hafta degistirdim. Sanirim bir suresi var, biraz izlicem olmadi asinin 2. Dozunuda yaptirdiktan sonra ayni sekilde davranirlarsa degistiririm.. hos degildi maalesef

Bi bak bakalım kuzum aynı muamele devam ederse mecbur değilsin. Yengem bir aşıyı unuttular aramadılar diye şikayet etmişti sadece uyarı alırlar sanmıştım dedi hem uyarı almışlar hem maaş kesintisi yaşamışlar yani bariz sorun yasarsan şikayet edersin

Aaa bunu duydugum da iyi oldu, anliyorum isleri zor ozellikle bu donemde ama yine de boyle yapmalari hos degil.. aynen canim duruma gore karar vericem artik.

Aaa bunu duydugum da iyi oldu, anliyorum isleri zor ozellikle bu donemde ama yine de boyle yapmalari hos degil.. aynen canim duruma gore karar vericem artik.
Öyle kuzum gerçekten zor onların da işi bazı şeyleri idare ederiz ama her zaman böyle olmaz. Sen bilirsin işini duruma göre davranırsın

Çok teşekkür ederim cevabın için elimden geldiğince içiyorum ama boğazıma yapışıyor vitaminler yada içtikten sonra baş dönmem veya mide bulantım artıyor ama yinede deniyorum içmeyi

Kızlar İstanbulda oturup kadın doğuma randevu bulabilen varmı? Ben hiç bir doktora bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…