2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah saglik ocagi var saglik ocagi var ayy ne guzel zor da olsa duymussun seni bir muddet goturur bu

Masallah saglik ocagi var saglik ocagi var ayy ne guzel zor da olsa duymussun seni bir muddet goturur bu
Korkmadım değil bana da koridorda aşı yapar mı ki acaba diye Evet evet ya çok şükür duydum. Randevuya kadar idare eder Hatta başta benim kalp sesim mi bebeğin mi emin olamadı nabzımı tuttu sonradan duyduk kan sonuçları yarın çıkarmış varis için hemen kalp damar cerrahina randevu al ilerleyen zamanlarda sorun olur dedi. Tansiyonum normal çıktı. Kasık bölgeni basenlerini yağla artık gerilmeye başlarsın dedi hergün peynir süt yumurta ye ihmal etme ara öğünlerde ceviz falan at ağzına dedi birde

Hadii ya. Eğer rahatsız olmuyorsan seni sıkmıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum da genelde daha rahat şeyler öneriyorlar hamilelikte. Bende daha hiç hamile kıyafeti falan almadım aynı kiyafetlerimi giyiyorum. Ama geçen kot giyeyim dedim belinde pens vardı onu açtım dar oldu biraz çünkü

Aile hekimimi seninkiyle ayni yapicam sanirim masallah yaa ne guzel ilgilenmisler, yonlendirmisler.. offf ben peynir yiyorum hergun ama yumurta haftada 2 maks 3 gun oluyor, cevizi de cok severdim ama cok midem kalkiyor ceviz yedikten sonra yagi da ihmal etme canim.. benim aksamlari inanilmaz geriliyor karnim

Okdr rahatszlikmi veriyoki aa cok garip
Benim bebekler kuduruk canım kizimda da aynısı oldu kıçları başları durmuyor kızımda saolsun 12 dede yatsa 1 dede yatsa saat 7 de ayakta ve full enerji a doktor kapılarına gidip ağlamadım ne olur bitkisel ilaç verin uyusun dedim doktor bana yetiyor demekki bitkiselde olsa ilaç ilaç tır dediöyle kaldı hala aynı oyuZden ALLAH uyuyan çocuktan nasip etsin

Buyur gel kuzum bekleriiim aile hekimim zaten babacan adamdır sağolsun severdim hemşireside iyi çıktı daha ne olsun keşke burda olsan cidden isterdim gelmeni valla bende hergün yemiyorum içmiyorum biraz zorlayacağım ama kendimi

Ahh canim zorlucaz artik kuzum hersey o sipalar icin

Ilk hamileliğimde de almadim ben hamile kıyafeti cok kilo almadiktan sonra gereksiz yani ilk aylarda zaten karnın cikmiyo boş yere para vermenin bi anlamı yok diye düşünüyorum kalan kısmında hamile tayti uzun sweatler ıdare eder kış geliyo yani uzun süre oturmazsam rahatsız etmiyo zaten yüksek bel.oldugu icin pantolonlar yukarda düğme yeri o yüzden orda bi baskı uygulamiyo

Resmen su uyku meselesi kanayan yaram herkesin cocugu 11e kadar Uyuyo benimki 7de 7.buçukta ayakta dediğin gibi gece 1de de yatsa sabah aynı saatte ayakta bende aksam 8 bucuk 9 arası uyutuyorum o yuzden

Ahh canim zorlucaz artik kuzum hersey o sipalar icin
Aynen öyle annesi herşey miniklerimiz için
Selam kızlar benimde Dr kontrolüm vardı şükür iyiyiz cinsiyet kız artık onda da emin olduk 1 ay sonra şeker yüklemesi var ona gideceğim.
Çok şükür kuzumm❤ acaba doktorum bana da yapacak mı bende 24. Haftada kontrole gideceğim

Aynen dediğin gibi ben bide kapalıyım dışarıda giydigim bol pantolonların belleri lastikli oluyor genelde. O yüzden esneme payı da var baya idare eder beni evde de tayt falan oh mis tamam bitti

Ohoo sana hiç gerek yok içine tay giy ustune bi ferace tarzı bisey zaten içindeki gozukmicek oldu bitti

Bana hıcbır pantolonum olmuyor 2 kılo almıs olmama ragmen:) hamıle pantolonu almak zorunda kaldım ustten oluyor ama pantolonlar asla siz iyi giyiyorsunuz maşallah

Doktorum 4 kasim ve 5kasim için rsndevu acmis sadece mecburen 4kasima aldim detayliyi o zamana 20+4 olicam ayy zaten bebeğimi görmeyeli 8 gun oldu bide 20 gun daha var beklemem gereken
Canmmm 17 gun gecti 13 gun daha beklıcem bende sabret

Doktorum 4 kasim ve 5kasim için rsndevu acmis sadece mecburen 4kasima aldim detayliyi o zamana 20+4 olicam ayy zaten bebeğimi görmeyeli 8 gun oldu bide 20 gun daha var beklemem gereken
Aa aynı gün gideceğiz saat kaçta senin detaylı? Bugün kalbini dinledik bebişin ama detaylıya gidince görmeyeli 35 gün falan olacak şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…