2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tiroidim çok düşük çıkınca doktor radyoloji uzmanına gönderdi boynumun ultrasonu çekildi. Kapısında doçent yazıyordu radyoloji uzmanının. Bende dedim ki iki dk bebeğede bakabilir misiniz baktı kalbini dinletti. Suyu falan iyi dedi. Omurgasını kafasını gösterdi

Ne guzel olmus

Benim araştırmadan randevum. Saatini söylemediler. 8 de gel dediler. Kim bilir kaçta alırlar. Napıyım zor zar buldum randevuyu artık bir gün dayancam
Canım araştırma da perinatoloji den mi aldın radyoloji den mi. Bizim burdaki araştırma da perinatoloji yok

Bende 4 kasımda gidiyorum
Oo 4 kasımcılar olarak 4 kişi olduk sanırım

Benim araştırmadan randevum. Saatini söylemediler. 8 de gel dediler. Kim bilir kaçta alırlar. Napıyım zor zar buldum randevuyu artık bir gün dayancam
İnşallah çok bekletmezler kuzum ya bende devlete gidiyorum ama baya yoğun bir bölüm tek doktor var çünkü umarım saatimde girebilirim

Kızlar yarın aşı olacağım haftasonu misafirimiz olacak yemek hazırlayabilir miyim acaba
Bende bugün aşı oldum yarın kayınvalidemler gelecek yemeğe. Ağrısı başladı kolumun inşallah geçenki gibi olmaz diye dua ediyorum yoksa yarın çekeceğim var

Bende bugün aşı oldum yarın kayınvalidemler gelecek yemeğe. Ağrısı başladı kolumun inşallah geçenki gibi olmaz diye dua ediyorum yoksa yarın çekeceğim var
Yaaa ben dun asi oldum ya kolum hic agrimiyo, acimiyor da burda o kadar cok sey okudum ki acaba bana yanlis asi mi yaptilar bunlar diye dusunmeden edemiyorum suanda

Yaaa ben dun asi oldum ya kolum hic agrimiyo, acimiyor da burda o kadar cok sey okudum ki acaba bana yanlis asi mi yaptilar bunlar diye dusunmeden edemiyorum suanda
Bünyeden bünyeye fark eder kuzum şuan benimde dayanılmayacak gibi değil ama geçen seferde böyle olmuştu ilk gün hafif diğer günler çok ağrımıştı umudum yarın hiç agrimamasi yönünde tabii. Maşallah diyelim ne güzel işte

Ayy hadi insallah oyledir canim o kadar killandim ki bizim saglik ocagindakilere dedim herhalde yanlis asi vurdular bana insallah hic agrimaz seninki de

Benimde başta öyleydi ay dedim hiç ağrı sancı yok iyiymiş ama 1 gün sonra başladi kaç gün kaldıramadım kolumu

perinatoloji canım. valla zaten direk verilmiyor. önce kadın doğuma gittim muayene oldum. ordaa verdiler. perinetal tanı yazıyordu kapıda
Anladım canım normalde de yok perinatoloji bölümü bizim burdaki araştırmada. Acaba kadın doğumcu lar kendi mi yapıo bilemedim. Neyse artık özelde yaptırcam heralde. Diğer araştırma hastanelerin de vaka çok orlara da gidemem.

Aynen çoğu dış kıyafetim bol o yüzden rahatım. Belki zorlu kış günlerinde montuma sığmayabilirim ocak şubat gibi karınlar büyür sanırım iyicene
Hahaha onu acik kullan bisey olmaz ilk hamileliğimde kaban alcaktım neyse doğumdan sonra alırım dedim baktım karnim buyumuyo 9 aylık hamileyken almıştım 36 beden kapanmıştı önü kapanadabilir yani

Bana hıcbır pantolonum olmuyor 2 kılo almıs olmama ragmen:) hamıle pantolonu almak zorunda kaldım ustten oluyor ama pantolonlar asla siz iyi giyiyorsunuz maşallah
Canım cok cok zayıfsan oyle insanların genelde karni cok cabuk cikiyo ben 58 kıloyum bide karnim gec cikiyo ilkinde de öyleydi iç karin genisligi diyolar ama cevremde 50.kilonun altı olanlarin karnı hemencecik cikiyo kilo almasalar bile

Bende 4 kasımda detaylıya gideceklerdenim
Ay bide gittim 29 ekime veriyo ee ayın 29u diyorum hafta sonuna denk gelmiyo ki diyo ee 29 ekim hanimefendi diyorum aa evet dedi sonra 28ine verecekti ee siz öğlene kadar çalısmıyo musunuz 28inde dedim evet ya tamam 30una veriyim dedi en son ben demesem 29una verecekti

Çok uzun suruyo yaa benimde 9 buçukta gel dediler öğleden sonraya kalır büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…