2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Abisine çekerse ileriki aylarda durmaz hiç onun kafası yukardaydi aşağıdan ayaklarıyla bi iteklerdi kafa bi çıkardı ortaya elimle sanki kafasını yürüyo gibi olurdum
Hadii yaa Çok merak ediyorum o hisleri de. Ama genelde acıyor diye tarif ediyor anneler

Hadii yaa Çok merak ediyorum o hisleri de. Ama genelde acıyor diye tarif ediyor anneler
Normalde hissettiğim çok tatlış bir duyguydu dün akşam yemek almak için uzanırken birden bir sert bir dürtme hissettim göbüşte ve bi an şaşırıp çok korktum sonra çok güldüm halime bu arada 2 hamileliğim yaklaşık 15 haftada hissettim bunu. İlkini sanırım 20.haftaydi

Yaaa yerimm bugün benimki resmen kurtlu gibi yerinde durmuyor demekki bu haftada iyice belli ediyor kendini.. 18. Haftada net olarak hissettim ilk gebelik olmasına rağmen 18den önce de hislerimden emin değildim ama onlarda bebekmis Maşallah kuzum yaa çok tatlı hareketleri belirginlestikce içim içime sığmıyor

Son düzenleme:
Kızlar bende dun doktora gittim 3 hafta once gittiğimde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu zamanla yukarı çıkacağını ama bu surecte ağır iş yapmanın ilişkinin vs yasak olduğunu söylemişti dün baktığında çok şükür yukarı çıkmış eger doktoru böyle birşey soyleyen olduysa diye yazmak istedim hic endişe etmeyin bebek büyüdükçe gercekten yukarı çıkıyor

Sabah sağlık ocağına gittim, Ekg çekildim, kan verdim, tansiyonuma bakıldı, varis sorunum vardı onlar muayene edildi ve tetanoz aşımı vuruldum. Aşımı yarın olacaktım ama yarın işim çıktı o yüzden bugün vuruldum.

Bebişin kalbini çok zor duyduk tam hemşire hissediyor musun bebeği dediği an bi tekme geldi güldük ikimizde gördüm dedi. O andan sonra birdaha durmadı bir sağdan vuruyor bir soldan dönüp duruyor yakalayamadım o yüzden kalbini maşallah ne hareketli dedi ❤ Bende şaşırdım akşamları daha hareketli olurdu aslında. Zar zor dinledik biraz kalbini bugünlük benden bu kadar

Kaç haftalık hamilesin Canım bende şimdi sağlık ocağından geldim kalbini dinleyelim dedim 25 haftadan önce olmuyor dedi

Disciye gittim kızlar bisey yapmadı agriyosa antibiyotik veriyim ama suan bisey yapamam kırık olduğu icin röntgen çekilmesi lazım doğumdan sonra yapilcak mecburen dedi kaldi oyle

Canım sakın 250 lik 1 numara alma 1 paket yeter en fazla 60 lik paketler falan var onlardan al en çabuk kilo aldıkları dönem 1. Ay 250 lik paket elinde kalir
Evet canım buyuyolar onu almam büyük ihtimal ama sanki ben ilk çocuğumda gunde 12 tane felan bez gidiyodu diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…