2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Bakirkoy Sadi konuktan randuvu alıyorum hepte buluyorum özellikle semt polikilinligi bomboş oluyor ordan alıyorum randevuyu
Teşekkür ederim canım inan bulamadım bugün buldum randevu

Selamın aleyküm kızlar bugün acillik oldum tansiyonum 15e 10 çıktı hâlâ başım dönüyor nedenini bulamadılar gidene kadar 13e 8 oldu düştü 1 haftadır başım dönüyor elim ayağım titriyor baya kötüyüm bu kadar şeyin arasında en güzel haberim bebeğimin kız olduğunu öğrendim morel oldu bana

Bilge bence ağır bi isim. Anlamı güzel ama gözümde 35 yaşında bir öğretmen canlanıyor bilge diyince

Bende en son doktorun tartısında 68.8 çıktım ama kayınvalidemde 67.5 çıktım birdaha doktora gidince bakacağım kaç olmuşum anlarım iyi gidiyorsun bence şuan

Bende bunsefer doktora gitmeden tartıldım evdekiyle nekadar fark var diye 1 kilo tam. Ona göre hesaplamamı yapıyorum artık:)

Kesinlikle içine ne sinerse onu yazdır kimliğine bence bilge ismi çok güzel

Bilge bence ağır bi isim. Anlamı güzel ama gözümde 35 yaşında bir öğretmen canlanıyor bilge diyince

Evet dimi. Benim annemlerde aynısını dedi. Hatta kız dediğin biraz minnoş isim olur diyo direk sen ağır isim bulmuşsun dedi. Ama niye eleyemiyorum bilemedim bu ismi okadar çevremde itiraz eden olmasına rağmen :)

Canım bebeğimin kesin değil ama kız dediler yaz istersen ben kız diye tahmin ediyorum zaten

Kızlar ayrıntılıyı benim doktor kendi yapıyomuş radyolojiye yollayamıyomuş. Bugün dedi ben kendim yapıyorum 22. haftadan 3hafta önce ara sana yer verelim akşam üstü alıyorum detaylı bakıyorum endişe etme dedi. İkili kötü çıktıya benim ayrıntılıda ters giden bişi olsa anlarmıki acaba

Hahaha boşver en iyisi sana bırakmış isim işini bazı kişiler anam koysun der eski toprak isimleri koyarlar daha iyi

Nerde bu topiğin anaları yav bir grup açtılar ortada yoklar

Keşke benimki de öyle dese. Eşimin isim konusunda bir fikri yok. Benim önerilerimi beğenmemekle meşgul

Bilgeeee çok güzel çok hoş geldi bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…