Kızlar bizim kızımız oluyor malum alışverişlere de başladık yaza baya küçük olacak elbise giyer mi ? Ben sadece tulum alıyorum da yanlış mı yapıyorum ? Bodyler dışında ne almalıyım ?
Ya o zaman tam zamanı tetenoz için çünkü bebeğin plesantası için önemli anne annem daha 40 çıkmadan dayımı tetenoz yüzünden toprağa vermiş Allah korusun doktora git mutlaka
Kızlar bizim kızımız oluyor malum alışverişlere de başladık yaza baya küçük olacak elbise giyer mi ? Ben sadece tulum alıyorum da yanlış mı yapıyorum ? Bodyler dışında ne almalıyım ?
Cok fazla alışveriş yapmayın derim yaza elbise giyecek duruma gelir mutlaka her çocugunu gelişimi farklı oluyor benim arkdasım su an üç aylık cocuguna 1 yaş giydiriyor iri bir bebek oldu ama ben kendi oğluma 3 aylıkken üç aylık giydirirdimözellikle çıt çıtlı bodyleri çok kullanmıştım ben. Siz de beğendiğiniz kıyafetlerden alın ama çok abartmayın derim
Ya ben iki isimli olduğumdan sanırım hep tek isim odaklıyım. Kendi adıma her ortamda başka şekilde anıldım. Kah ikisi söylendi kah 2. Kah 1.ci:)) ama başkalarında seviyorum. Kendimde sıkıldım. O sebepten ilkinde tek koyduk bundada öyle olur
Şahsen bende tek isim tarafındayım ama ilk oğlumda kayinbabamin isminide koyduk kullanıyo muyuz hayir ee şimdi ikincide erkek ve benim babamın baska çocuğu da yok koymasam nasıl içim rahat eder ki
Yok canım ben sezeryan oldum ama eve geldigimde 10 kilo gitmisti bende anlamadım 64le doğuma gittim 2 gün hastanede kaldım eve geldim 54 kiloydum ki 56yla hamile kalmıştım dogum sekliyle kilo vermenin ve gobegin kalmasının hiç alakası yok benim sezeryan karnim dümdüz doğumdan ciktigimda da oyleydi genetik yapıyla alakası var bide ben ara ara spir yaparım hamileykende yapiyodum ama bıraktım useniyorum
Ay yok suan odullendiremem bu ara midem çok fena o iskenceyi çekecek gücü kendimde bulamıyorum dün bi tatli yiyim dedim yatana kadar mahvetti beni bi dahada yemem doğuma kadar
Yok canım ben sezeryan oldum ama eve geldigimde 10 kilo gitmisti bende anlamadım 64le doğuma gittim 2 gün hastanede kaldım eve geldim 54 kiloydum ki 56yla hamile kalmıştım dogum sekliyle kilo vermenin ve gobegin kalmasının hiç alakası yok benim sezeryan karnim dümdüz doğumdan ciktigimda da oyleydi genetik yapıyla alakası var bide ben ara ara spir yaparım hamileykende yapiyodum ama bıraktım useniyorum