2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vurulduysamda cocukken vurulmusmdr hc hatirlamiorm

Merhaba bebeginiz test sonucları ne cıktı aynı şeyi bana da söylediler

Merhaba, sanırım amniyon sıvısından ayrılmadığı için değeri yüksek çıktı o gün pek hareket ettiremedik çok şükür şuan her şer yolunda sizin değeriniz nedir?

Yok cnm ben yurtdisinda yasiyorum
Ya o zaman tam zamanı tetenoz için çünkü bebeğin plesantası için önemli anne annem daha 40 çıkmadan dayımı tetenoz yüzünden toprağa vermiş Allah korusun doktora git mutlaka

O zaman çok iyi ya. İlk hamile kaldığımdan daha zayıf çıksam ahah

Yanlız değilsin bende 19 hafta ve 6 kilo aldım. Zaten 45 kiloydum çok problem değil ama yine de ani kilo alımı bünyeme ağır geliyo hareket etmekte zorlanıyorum.
Ahhh en son ilk okulda 45 kiloydum sanirim eger bende biraz agirlik hissediyorum ozellikle aksamlari..

Ben de 47 kilo ile hamile kaldım, geçen hafta 54 kiloydum tekrar tartıya çıkmaya korkuyorum ama ben hamile olduğumu öğrenene kadar günde bir pakete yakın sigara içiyodum, çat diye sigarayı bırakmış olmam da etkiledi bence kilo almamı. Olsun ya canımız sağolsun , çok takmamak lazım kiloyu

Bak bu benim icin de gecerli, ben de sigara iciyordum, tedavide baya azaltmistum maksimum gunde 8 tane falan iciyordum.. bebekler saglikli olsun, kilo kismi kolay bence de :)

Sigara olayı bende de vardı hic aklıma gelmemişti etkiler değil mi o da iştahı. Istahim acayip açık sürekli hunharca yemek istiyorum hem de herşeyi tatlı tuzlu fark etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…