2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ona baktım da o aşırı pahalıya
Bende renz mamajoo lansinoh kullandım. Renz ve mamajoo çok iyi geldi bana ama lansinoh u doğru dürüst kullanamadım. Bi de pompolar göğüs ucuna göre değişiyor sanırım boy olarak. Bana o yüzden lansinoh iyi gelmemiş olabilir

Lansınoh büyük mü geldi küçük mü

burdaki bilgiye göre huni büyük gelmiş. Ama sorun bundan mı başka birşey den mi bilemiyorum çok az kullandım lansinohu

Detayli ultrasonda cinsiyet söylemesi lazım benim kızımın rahmine olusmus mu diye bakti hatta her organda bura kalbi midesi gözü herseyi anlattı doktorum. Bakip bakip sorun yok demedi herseyi detaylıca anlattı. Detaylidan cikinca rapor verdi ordada yaziyor genital özelliklerle ilgili gözlenmiştir diye...
Doktorunuzu iyi seçin ozellikle ilk kez dogum yapacaklar aklınızda ufak tek soru işareti bırakmayacak sizi rahatlatacak doktorlara gidin...tavsiyem... devlwttede cok iyi doktorlae var Beykoz pasabahce devlet op.dr rukiye atılgan intagramdan profiline bakabilirsiniz..
Bağcılar yeni iklim hastanesi dr nehir bayram yakin olan vars buralara tavsiyemdir.

Şimdi eşimde ağırlaştı birden. Boğaz ve geniz yanmasıyla.. Pozitif çıktı. E haliyle bende karantina ya girdim. Ayrıntılı benim kaldımı şimdi yani. Zaten 22.haftama gün vermişti. 22den sonra ayrıntılı yapılıyomu bilgisi olan varmı

Gecmıs olsun 23-24 te de yapılıyor ıcınız rahat olsun

Kızlar bebek arabası alanlar veya kullananlar ne aldınız, travel alıcağım o kesin heralde ama araştırıyorum şuan inanin karar veremiyorum, eşime kalsa pahalıysa iyidir herşeyi gbi mantıkla gidiyo casual cadillac, kraft falan bakıyo ben de ne bileyim herşeyiyle kıyaslamak istiyorum, bi yandan bu kdar para dıyorum bebek arabada mı büyüyo sanki dıyorum sonra ya pişman olursam uygun bişey alıp falan, kullananlar daha iyi bilir, benim ilk bebek çok acemiyim?

Geçmiş olsun cnm. 24e kadar zamanı var die biliorum ama Dr arayıp Bi sor garanti olsun

Canım bizde henüz almadık da casual cadillacı bir arkadaşımız kullanıyor çok memnun onu alacağız gibi

Bizim komsu ve coğu yerde gördüğüm kişiler travel sistem kullanışlı olmuyor dedi. Casual marka baston olanı daha iyimiş pusetli olanlar. Ama biraz pahalıymıs biz onlara bakcaz.

Canım. Benimde tüp Bebek ve İlk bebek bende çok araştırdım civil e gittim oradaki kişi marka için para verme her özelliği ayni dedi casuel açtı karşılaştırma yaptırdı , benim bebek arabasni kendi ailem alicakti para önemli değildi ama biz gittik travel bebek arabası 800tlye düşeni aldık istersen oraya git araştır kıyaslama yaptır ben içime sinerek aldım..

Banada tıp merkezi 3 kez erkek dedi ama devlette bnde soramadım dediğiniz gbi kapıda yazı vardı
Inşallah aynıdır canım ben ilk çocukta hiç boyle olmamıştım şimdi surekli soruyorum her gittiğimde o kadar çok duyuyorum ki erkek dediler kız cıktı diyeni

Bende devlete gidiyorum hem özele , devletteki söyledi kız diye yazı da yoktu
Özellikle yazı asmislar sınır oldum hayir gelmiş 20li haftalara ne zaman soyliceksiniz cinsiyetini acaba bi kadınla konuşmustum muayeneye gittiğimde 32. Haftada söylediler diyo hiç sormamış doktor söylemedi sen nasıl sormadin neye gore alışveriş yapcaksin acaba

Bende devlete gidiyorum hem özele , devletteki söyledi kız diye yazı da yoktu
Özellikle yazı asmislar sınır oldum hayir gelmiş 20li haftalara ne zaman soyliceksiniz cinsiyetini acaba bi kadınla konuşmustum muayeneye gittiğimde 32. Haftada söylediler diyo hiç sormamış doktor söylemedi sen nasıl sormadin

Kizlar bu arada 22 haftaluk olduk benim kiz cok yaramaz olcak galiba surekli kipir kilir gobek deligimn ustunden vuruyor ayni anda kasik tarafindan vuruyor disardan belli oluyor artik sizde oylemisniz
Benim hala rahmime vuruyor artık rahatsız etmeye başladı

Evet civilde gitmedim henüz canım bi gidelim bakmak lazım doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…