2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah çok ilginç hatta bana cinsiyet hakkında bilgi verildi mi daha önce dedi hayır dedim 17.haftamdaydim kız gibi dedi %70 sonra buhafta tekrar dedi kız mı demiştim diye evet dedim sormadan söylediler. Bence doktora göre değişiyor gerçi yazıda yoktu benim gittiğim yerde

Normalde bende sordum söylediler özelde ogrendim ben erkek dediler bakar misiniz tekrar diye ama ayrıntılı ultrason icin ayrı bi bölüme gidiyosun yaa orda kapıya yazmışlar bende sormadım acikcasi

Normalde bende sordum söylediler özelde ogrendim ben erkek dediler bakar misiniz tekrar diye ama ayrıntılı ultrason icin ayrı bi bölüme gidiyosun yaa orda kapıya yazmışlar bende sormadım acikcasi
Ama bana da doktor ayrıntılı da belli olur net orada söylenir dedi bugünde devlette ayrıntılı ultrason var 3 te bakalım ne diyecek

Ben de ikinciyi kız isterdim ama sağlıklı olsun önemli olan o. Kızı tutturmak çok zor ya
Bende kız asigiyim benim annem 5 kız doğurmuş biraz dışlanmış tabi o zamanlar erkek doğurmuyor diye onun üzerine nasıl bir dua ettiyse 7. Torunu yolda sadece bir torun kız ortalık erkek kaynıyor

Ben de ikinciyi kız isterdim ama sağlıklı olsun önemli olan o. Kızı tutturmak çok zor ya
Aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım ama ben ilk cocugum doğduğunda bile diyodum benim 2.de erkek olcak hissediyo4um kizim olmicak diye cinsiyetini öğrenmeye gitmeden bi gün öncede rüyamda görmüştüm erkekti hatta eşime dedim ben gördum rüyamda öğrenmemize gerek yok diye ah hislerim beni yaniltmadi

Gecmis olsun kendine dikkat et .

Bende de oldu o his bebisin erkek olduğunu öğrenince 2. de erkek olacak benim kızım olmayacak dedim bakalım kız çok istiyorum ama hayırlı sağlıklı olsunlar yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…