2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oldu o his bebisin erkek olduğunu öğrenince 2. de erkek olacak benim kızım olmayacak dedim bakalım kız çok istiyorum ama hayırlı sağlıklı olsunlar yeter ki
Aynen sağlıklı olsunlar hayirli evlat olsunlar tabi ama iç gecirmemek elde degil arkadasimin bi kızı var mavi gözlü sapsarı sacları ah nasıl içim gidiyo

Kizlar tetanoz asisini yaptirdiniz mi
Ben ilk dozunu yaptırdım 20.haftada 24.haftada 2. dozunu yaptıracağım, doktorum da mutlaka yaptır dedi. Kağan Kocatepenin bu konuda videosu var hani olmaz da eger olur da hastane dışı doğum yapmak zorunda kalırsanız ve bebeğin kordonu steril olmayan tetenoz mikrobu taşıyan bir cisimle kesilirse bebegin ölümcül olan yeni dogan tetenozu olma riski var diyor, tabi çok çok düşük bir ihtimal bu denilen ama doktorum yaptır dediği için yaptırdım çok şükür hiç de acı olmadı

ikisi özel olmak üzere 3 doktora gidiyorum. hepside yaptır dedi. Bence kafa karışacak bir durum yok
Sagolun kizlar. Benim de doktorum yaptir dedi ki bilimselci bir insanimdir normalde annelik bilimsellik dinlemiyormus meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…