2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin canım

Ben şimdi aldım raporumu. Okula gidiyorum dilekçe ile birlikte vereceğim
Sonrasında bizi de bilgilendirir misin arkadaşım? Doktorum ayın 20 sinde raporunu alıp kurumuna verebilirsin dedi. İdare de bi o gün gelsin bakarız dedi. Sınıfçıyım ben her gün yüz yüze eğitim var ve okulumuz da hizmetliler, güvenlik karantina da ana sınıfları karantina da çocuklardan her sınıfta en az iki üç öğrenci karantina da zaman kaybetmek istemiyorum hemen ayrılmak istiyorum.

Dilekçemi ve raporumu verdim okula. Normalde 11 de dersim vardı. Girmene gerek yok eve gidebilirsin hocam dedi idare.

Canım bi yazı gelmişti yüz yüze başladığında hamile sınıfcı ve Okul oncesi öğretmenleri için 24 den önce izne ayrılma durumu vardi ben öyle ayrılmıştım ama 24.unde tekrar rapor götürüp izni idari izne çevirmek gerekiyormus

Doktor rapor mu yazdı 24 haftalık gebedir diye. Dilekçede ne yazdınız
Aynen şu tarih itibariyle 24 haftalık gebedir dedi imza kaşe o kadar. Benimde 24 haftalık idari izin isteğimi yazılı bildirmem gerekiyormuş. Yazıp verdim halloldu

benim ayrıntılıya gittiğim doktor da gördü ve tek başına önemli bir şey olmadığını ama rapora yine de yazacagını soyledii, kendi doktorum da rapora bakıp bu genelde gebelerde bu haftada görülür önemli değil dedi , sizin doktorunuz biraz takıntılı gerçekten sanırım , ama bana da doktorum yaptır dese yaptırırdım sanırım , fetal dna ise yapacağı , sadece kan vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…