2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuzenimin kizi icin de 20.haftada falan ayni sey soylendi canim riskli demis doktor tahlil oneririm demis. Tabi kuzenim tahlil sonucuna kadar olan surede ne stresler yasadi cok sıkıntılandi ama sonuc bi geldi cok sukur hersey normal simdi 2 yasina yaklasti kocaman kiz oldu. Diyecegim o ki canim bazi durumlar anneyi uzebiliyor icini ferah tut Allah in izniyle hic biseycigi yoktur bebeginin annesi hem onu hem kendini uzme

Ah yaa inş önemli birşey değildir. Lütfen kilo alicam diye kendinizi de bebisleri de uzmeyin. Bu günler geri gelmez tadını çıkarın.

Canım genoks diye bir genetik araştırma merkezi var orası 2200 TL. Allah’ın izniyle güzel sonuç alacaksın. Ben yaş faktörü sebebiyle hiç diğer testlerle uğraşmadım açıkçası yaş faktörü olmasaydı da bu fetal dna yaptırırdım

Bugün verdim kan yaptırdım. Ya doktorum kan ilacı vermiyor, değerlerim alt sınırda. D vitamini Omega 3 hiçbirini kullandırmıyor. Sadece multivitamin elanatal 1 kullanıyorum. Nasıl takıntılı anlamadım. Niyetimi bozmamaya çalışıyorum. Tup Bebek doktorum bu güvenle devam ediyorduk ama bu hafta aşırı üzdü beni.

3000 tl ye hocanın dediği yerde yaptırdım. Ordaki hocada bundan bisi olmaz korkmayın dedi. Hocaya yazdım resmen sevindi.

Kızlar sabah fetal dna testi için kan verdim. 10 güne sonucu çıkacak. Sonra 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Değer 155 cıktı. Yüksek dedi doktor. Yarın 100 gr yükleme yaptıracam.

Özel hastanede yaptırdım acil isteyince 300 tl aldılar bildiğin kazıkladılar bizi. Yarın içinde semt poliklinigini aradım. Randevu yok dediler randevusuz bakmayız dediler. 1-2 labaratuarı tıp merkezini aradım 100- 160 tl arası ücret söylediler. Çok şaşırdım.

Bizdede var uyuşmazlık ilk bebegimde dogumdan sonra oldum ben bebegin kani bakıldı baba kanından cikti o nednele 2.cide de dogumdan sonra olacağım

Canım şeker yüklemesine mi 300 tl aldılar ? Ben de haftaya yaptırmayı planlıyorum da kardeşim sağlık ocağında yaptırdı onların orda yapıyorlarmış ben de kararsız kaldım

Canım şeker yüklemesine mi 300 tl aldılar ? Ben de haftaya yaptırmayı planlıyorum da kardeşim sağlık ocağında yaptırdı onların orda yapıyorlarmış ben de kararsız kaldım
Ankara da sağlık ocağı yapmıyormuş cnm. Akşam aradım fiyat bilgisi veremiyoruz dediler. Diğer kan işi de olunca uymam gereken saate yakın gittim. Başka yeri de aramak gelmedi aklıma. Her zaman kan verdiğim özel labaratuvar vardı pahalı bir yerdi. Orası bile 100 tl fiyat verdi. Bilsem oraya giderdim. Fetal için kan verdiğim yerede yakındı. Neyse helal etmiyorum ama.

Sakin ol canim doktoruna ulas ona git muayene devam ediyorsa yoksa acile git. Biraz zorladin ondan oldu belliki onemli bisey yoktur de icini ferah tut
Doktorumun numarasi yok vermedi hastane cok uzak en yakin acile gittim oedada ogrenciler bakti alttan muayene edip parmak soktulsr ya sorma ama sukur kanama yok suan dediler bebkde iyymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…