2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun inşallah şuan herşey yolundadır.Acile git canım beni muayene edip düşük önleyici iğne yapmışlardı hemen.Rabbim muhafaza etsin evlatlarimizi
Doktorumun numarasi yok vermedi hastane cok uzak en yakin acile gittim oedada ogrenciler bakti alttan muayene edip parmak soktulsr ya sorma ama sukur kanama yok suan dediler bebkde iyymis

Ah be mavi yapma egzersiz sana daha öncede söylemiştim bence iyi gelmiyor sana gittinmi doktora iyimisin
Gttim Doktorumun numarasi yok vermedi hastane cok uzak en yakin acile gittim ordada ogrenciler bakti alttan muayene edip parmak soktulsr ya sorma ama sukur kanama yok suan dediler bebkde iyymis kalbinidr dinledim prolaktin igne yaptılar simdi evdeyim

Cok sukur canım o igne cok iyi benimde kanamam oldugunda vurmuşlardı aman dikkat et canım kilo bu alınırda verilirde

Cok sukur canım o igne cok iyi benimde kanamam oldugunda vurmuşlardı aman dikkat et canım kilo bu alınırda verilirde
O kdr zorlamadim aslinda yürüyünce sorun olmuyo kalca bacak calisimca eskiden lekelenme olmustu artik bebek buyudu bisiy olmaz dedim kendi kendime cok agir calismadim aslinda ama demekki agir olmus bdaha hafif yruuyusden baska bsy yapmiycm onuda yarın dinlenicm yapniycm hcbisey

Bence risk cok dusuk ben olsam yaptirirdim Allahin izniyle sagliklidir minigin sonucları cikinca bizide haberdar et sanrm yaptiriyosun okudum sonraki yazılarinida insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi hersey iyi cikar

Benim burdaki sağlık ocağı da yapmıyor sanirim canımız sağolsun diyelim canım

bende yarın sağlık ocağını arayayım bari yapıyorlar mı diye. yapmıyorlarsada devlette yaptırır sonucumu gösteririm doktora. 300 lira çok gerçekten ya insanların mecburiyetlerinden faydalanıyorlar.

Cok geçmiş olsun canım bu ara dinlen sonra biraz yürüyüş yaparsın kendini yormadan

Ben devlet hastanesinde yaptrdm bugun sonucu yarın göster cem 300 cok fazla hic vermedim 75g yaptı bana değer kac olması gerekiyor benden 3 kez aldılar ilkini içmeden aldılar 1saat sonra 2.'yi 120 dk 3. Üncü kez hangisi onemli

Geç oldu belki ama fikrimi söylemek istedim. Benzer duyguları bende ikili taramada yaşadım burdada sıklıkla aynı konuda yazıştım ve bu grup bana çok destek oldu. Ben kendimce o dönem çok düşündüm.. Öğrensem ne değişcek kalan 6 aylık zamanımı kendime zehir etmekle kalcak bana bi artısı olmucak. Evet nası doğcaklarını hep merak ediyoruz.. Ama şöyle sölim sanki başka bişi duycakmışım gibi elimde sonuçlarım doktor doktor gezmiştim o dönem. En son gittiğim doktorun cümlelerini aktarayım sana.. Velevki sonuç evet down lu olarak çıktı hayatında ne değişcek.. Önce kendine bunu sor dedi. Sonra şu kağıtla(test sonucum) gelmemiş olsaydın bile ben sana şunu demezdim bu çocuk sapasağlam doğacak diyemezdim dedi.. Her gebelikte bahse değer bulmadığımız riskler hep vardır dedi. Sapasağlam dopar ateşlenir hoop hasta olur kötü şeyler çıkar allah koruusn.. Veya doğum anında bişi olur hooop sağlam dediğimiz çocuk sıkıntılı olur dedi.. Bana Ogün süre verdi düşün gel fetal dnayı yapalım dedi. Yaptırmadım.. Yüzde 3.. İçin nası rahat edicekse.. Burda sen önemlisin senin kararların önemli.. Ben nası gelirse gelsin bana emanet deyip cesaret edemedim.. Hala riskim var mesela.. Korkuyırum.. İçimizi ferah tutup dua etmekten başka bişi yok. Kesin sonuç istersen yaptırıp kafan rahatda olabilri. Bazen insanın en kötüsüne de hazırlaması lazım kendini. Benim için şuan hiç bişi sürpriz olmucak.. Kötüyü düşünmüyorum iyiyi umut ediyorum.. Sen üzme kendini..

Ah canım anlamında bebeğine neler dediler sağlıklı doğdu sukur Icini ferah tut insallah sonuçların temiz cıkar

Şu birilerinin tanıdıklarına kötü deyip sağlam doğan çocuk hikayeleri olmasa napardım bilmyirım.. Hepsi bi umut benim için

Hiç bilmiyorum ki canım. Benim bugün 50 gr yapıldı. Ama farklı oldu. Sabah kahvaltı yaptım. 2 buçuk saat sonra şekeri içtim.1 saat sonra kan verdim. 155 cıktı. 140 üstü sıkıntı dedi ve 100 gr yüklet dedi. Yarın 12 saat açlıkla ilk kanı sonra şekeri içicem. Sonra 1-2-3 . saatlerde kan vericem. Kaç olmalı bilmiyorum ama.
Bu arada hep ac mi olucaz kahvaltı yapmayacakmıyiz?? Ben bayılırım 15 saat açlık olucak.

İnanın yok aksine 8 kilo verdim daha da almadım. Ama muz yerim hergun bacak ağrım oluyor çok faydası oluyormuş.

Ya hamileyken nası kilo veriliyo varmı bunun yöntemi. Resmen son 1 buçuk haftadır günde 300 400 gram alıyorum.. :)) 4 kilo aldım totalde ama daha 20.haftamdayım son zamanlarımı düşünemiyorum

Ben cok zorlandım canım yemicez malesef gece 11 de yedim enson sabah 8.30 ilk kanı verdim 1 saat sonra 2. 1 saat sonra 3 cok midem bulandı biraz istifra ettim değerler bana yüksek geldi bakalım doktor ne dicek

Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?

Kızlar acaba şeker yüklemesi yaptırmasammı. Geçen gebelik okuluna gittim ordaki doktor belirli bir kiloda olan gebelere yapmıyoruz dedi. Kararsız kaldım normalde kesin yaptırcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…