2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle teşekkür ederim, yazdıkların çok guzel
Ben ilk ikili test zamanı dedim ki Allahtan gelen kabulum bnm için bisi değişmeyecek. Ama 2 li testten bu yana hep bu testi dedi durdu doktor. Yok dedikce ısrar etti. En son 9 hafta önce gitmiştim. Ne güzel rahattım. 4 hafta önce detaylıca da doktor gördü kalpteki beyaz odağı. O kadar güzel anlattı ki hiç kafaya takmadık. Dün yine kendi doktorum takti teste. Korkuttu. Artık dedik ki test sonucu bir sey degistirmeyecek ki zaten kotu bir sonucta gelmeyecek oyle hissediyorum. Giden para olacak en azından yaptırdık bitti deriz doktorda bizi sarmaz, o para çıkacak demekki gelip gidip test önüme çıkıyor. Ama sırf para için fuzuli olarak bu test istendi ise ve bu yüzden beni bu kadar strese sokup üzdü ise hakkımı helal etmiyorum.

Bende güzel şeyler duycağınızı düşünüyorum.. Bazen doktorlar evhamlı olabiliyor...İnş herşey yolunda gider

Ben cok zorlandım canım yemicez malesef gece 11 de yedim enson sabah 8.30 ilk kanı verdim 1 saat sonra 2. 1 saat sonra 3 cok midem bulandı biraz istifra ettim değerler bana yüksek geldi bakalım doktor ne dicek
hadi ya bugun bile fena oldum. Allah kolaylik versin bizlere.

Kızlar acaba şeker yüklemesi yaptırmasammı. Geçen gebelik okuluna gittim ordaki doktor belirli bir kiloda olan gebelere yapmıyoruz dedi. Kararsız kaldım normalde kesin yaptırcaktım
Benim doktorum yükleme yaptırmıyor açlık tokluk şekerine baktırıyor

Ben cok zorlandım canım yemicez malesef gece 11 de yedim enson sabah 8.30 ilk kanı verdim 1 saat sonra 2. 1 saat sonra 3 cok midem bulandı biraz istifra ettim değerler bana yüksek geldi bakalım doktor ne dicek
Canım su içebiliyoruz değil mi?
Bana 12 saat açlık dedi, sabah 9 da kan vericem. Akşam 9 da yemeği bitirdim ama su içebilirim değil mi??

Şu icin bisey demedi yemek içmek yok dedi ben yinede 12 den sonra icmedim
Susuz fena oluyorum ben, içiyorum açıkçası bir de hemen sistit oluyorum anında. Sabah içmemekte çalışayım o zaman .

Aaa cok gecmiş olsun insallah korkulcak bisey yoktur ama yapmayin nolur bebisten onemlimi yaaa alinan kilo olsun dogmdan snra veriliyor kilolar takmayin nolur
Evetya yapmiycm bidaha iyiyim sukur doktora gittim hersdy yolunda idi bebegin kalp atisinida duydum kanamada yok agrida uzaniyorum saatlerdir

Kızlar acaba şeker yüklemesi yaptırmasammı. Geçen gebelik okuluna gittim ordaki doktor belirli bir kiloda olan gebelere yapmıyoruz dedi. Kararsız kaldım normalde kesin yaptırcaktım
Benim doktorum da hic bahsetmedi gecen hafta kontrolüm vardı 23 + 0 dim, bende yaptırmak istiyorum ama doktor bişey demezse de yaptirmam

Günaydın arkadaşlar. Öğretmen olupta idari izne ayrılan var mı bu haftalarda?

Aynisini sormak icin geldim canim 24+0 olan var mi izne ayrilan diye
Kızlar ben idari izne ayrıldım pazartesi günü ilkokulda ingilizce öğretmeniyim aslinda cuma gittim 23+4 yazdı raporda 24 hafta ile uyumludur yazdı ama garanti olsun diye pazartesi tekrar gittim 24+0 oluyordu o raporu da aldım idareye verdim artık benim bitti okul süreci

Yani 23+4 de ayrıldınız değilmi. Böyle olunca doğum izni de erken başlamıyormu 32 de başlıycak doğum izni 31+4 de mi başlıyacak mesela sizin. Ben bunu düşündüğüm için 24. Hafta yazısını biraz geç almayı düşünüyorum

Mebbiste tam 56 gün izin vermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…