2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ,Ankara ve İstanbul da öğretmen olan hamilelere idari izin gelmiş ben de rapor kullanıyordum,artık izinli olmuş oluyorum

32. Hafta da geri dönme ihtimalimiz olabilir mi o zaman doğum sonrasına izin aktarmak için
Doktordan çalışabilir raporu almak lazımmış ama önceden okulla konuşup anlaşmak lazım. Müdürün kabul edeceğini sanmıyorum. Şu dönemde öğretmen bulmak Zor. Tam öğretmen bulacaklar geri dönüş yapıcaz sonradan tekrar izin. Sıkıntı yani

Merhaba hamilelikten dolayı ağzında acı tat olup gecen var mi? Yemek yiyorum biraz geciyo tatli da yesem tuzlu da agzimin tadı cok kötü oluyor.

Haklısın ben sınıfçıyım bide muhtemelen ücretli gelecek yerime

Evet görüştüm,hamile olan ogretmenleri kapsıyor,dun de WhatsApp grubundan duyurdular yaziyi
Sizin için iyi olmuş hocam o zaman. Benim için artık geç iki günüm kaldı zaten haftaya da seminer uzaktan olacakmış. Sonrasında da idari iznim başlıyor zaten

Merhaba hamilelikten dolayı ağzında acı tat olup gecen var mi? Yemek yiyorum biraz geciyo tatli da yesem tuzlu da agzimin tadı cok kötü oluyor.
Bende 16. hafta içindeyim bende de var o sanki gece uykudan uyanıp bişeyler yersin sabah kalktığında ağzında kötü bi tat olur aynı öyle sürekli var.Bulantılarım da geçmedi

Hayır tam 24+0da pazartesi ayrıldım

Mandalina iyi geliyor ya da limonlu ıhlamur, nane limon içiyorum oda iyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…