Doktordan çalışabilir raporu almak lazımmış ama önceden okulla konuşup anlaşmak lazım. Müdürün kabul edeceğini sanmıyorum. Şu dönemde öğretmen bulmak Zor. Tam öğretmen bulacaklar geri dönüş yapıcaz sonradan tekrar izin. Sıkıntı yani
Doktordan çalışabilir raporu almak lazımmış ama önceden okulla konuşup anlaşmak lazım. Müdürün kabul edeceğini sanmıyorum. Şu dönemde öğretmen bulmak Zor. Tam öğretmen bulacaklar geri dönüş yapıcaz sonradan tekrar izin. Sıkıntı yani
Sizin için iyi olmuş hocam o zaman. Benim için artık geç iki günüm kaldı zaten haftaya da seminer uzaktan olacakmış. Sonrasında da idari iznim başlıyor zaten
Bende 16. hafta içindeyim bende de var o sanki gece uykudan uyanıp bişeyler yersin sabah kalktığında ağzında kötü bi tat olur aynı öyle sürekli var.Bulantılarım da geçmedi
Yani 23+4 de ayrıldınız değilmi. Böyle olunca doğum izni de erken başlamıyormu 32 de başlıycak doğum izni 31+4 de mi başlıyacak mesela sizin. Ben bunu düşündüğüm için 24. Hafta yazısını biraz geç almayı düşünüyorum