2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 22+1 ken detaylıya eşimle birlikte gittik. İkili test 1/159 çıkmıştı diye geceden uyuyamadım çok gergindim. çok şükür her şey yolundaymış. o kadar çok sevindim ki anlatamam.

İstanbulda lisede çalışıyorum. öğretmenlere idari izinle alakalı yazı okulumuza hala gelmedi. Gerçi haftaya seminer bir sonraki hafta da idari iznim başlayacağı için önemi kalmadı benim için.

Ya hamileyken nası kilo veriliyo varmı bunun yöntemi. Resmen son 1 buçuk haftadır günde 300 400 gram alıyorum.. :)) 4 kilo aldım totalde ama daha 20.haftamdayım son zamanlarımı düşünemiyorum
İlk 4 ayim mide bulantısı ve istifrayla geçince kilo alamadım şimdide o kadar iştahım yok. Zaten hali hazırda kilom fazlasıyla var. Zayıfsaniz hiç dert etmeyin doğumdan sonra o koşuşturma da veriliyor.

Merhaba hamilelikten dolayı ağzında acı tat olup gecen var mi? Yemek yiyorum biraz geciyo tatli da yesem tuzlu da agzimin tadı cok kötü oluyor.
Benimde bi aralar çok olmuştu ne yapsam geçmedi şeker falan yiyordum ama şeker bitince yine aynı ama sonra kendiliğinden geçti seninde geçer ilerleyen haftalarda muhtemelen

Kızlar acaba şeker yüklemesi yaptırmasammı. Geçen gebelik okuluna gittim ordaki doktor belirli bir kiloda olan gebelere yapmıyoruz dedi. Kararsız kaldım normalde kesin yaptırcaktım

Açlık ve tokluk şekerine baktir düşükse yaptırma.
Ben ilk bebegimde yaptirdim ama bunda yaptırmayacağım

Bugün ayrıntılı ultrason vardı kuzu bana da kalpte parlaklık dedi kafasında da kist var kist kaybolur dedi haftaya tekrar bakacak erkekte sıkıntı yok kızda bunlar var haftaya tekrar gidecem canım

Bugün ayrıntılı ultrason vardı kuzu bana da kalpte parlaklık dedi kafasında da kist var kist kaybolur dedi haftaya tekrar bakacak erkekte sıkıntı yok kızda bunlar var haftaya tekrar gidecem canım
Inşallah hemen kaybolur cnm, senin de canını sıkmaz
Doktorun korkutmadan güzelce anlatmış ve yönlendirmiş sa

Inşallah hemen kaybolur ve senin de için rahatlar canım
Doktorun korkutmadan güzelce anlatmış ve yönlendirmiş sanırım, ne güzel panikletmemis seni.

İkili test normal bir bebek normal olunca kuzu takip edelim dedi
Icimizi ferah tutucaz cnm. Bol dua edicez, kuzuları üzmeyeceğiz. Doğuma kadar geçermiş beyaz odak inşallah bizim bebeklerimizdeki de geçecek sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagimiza alacağız

Canım merhaba. Bir süredir giremiyordum, seni görünce yazmak istedim. Ben detaylı ultrasona girdiğimde prof. beyaz noktayı gördü inceledi. Doğuma kadar kaybolur, kaybolmazsa doğduğunda eko çekilir,sıkıntı olmaz hiç, başka bir bulgu yok amniyosentez yada fetal dna önermiyorum dedi. Ve bugün baktı kendi doktorum, kaybolmuş başka bir bulgu yoksa hiç korkma canım, doktorun biraz korkutmuş seni rahat ol. Bebeğin iyi eğer için rahat edecekse fetal dna yı yaptır, için rahatlasın ❤

Şeker yüklemesi ben de hiç iste istemiyorum ama istemeyen doktora da denk gelemiyorum muhtemelen ikna edecekler bi şekilde ilkşnde de yaptırmam diye gittim yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…