2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi risk yoksa yaptirirdim dogdugunda karşılaşmaktansa kendimi bu duruma alıştırir ne yapabilirim diye araştırırdım moralini bozma inşallah bisey çıkmaz kuzum

Yaa gerçekten mi bende gün içinde o kadsr yoruyorum ki kendimi daha bu saat oldu oturmadım hic biraz önce bi basim döndü çocuk olunca oturamiyosun ki öğlene kadsr evin işini bitirdim yemek yaptim parka görürdüm bide bisiklet indir kaldır peşinde gez 2 saat disardaydim geldim bi yarim saat oturdum tatli yaptim pilav felan aksam yemeğini tamamladım korktum şimdi sen oyle diyince bazen kasigima kramp giriyo cok yorulunca onemsemiyodum

Doktorumun numarasi yok vermedi hastane cok uzak en yakin acile gittim oedada ogrenciler bakti alttan muayene edip parmak soktulsr ya sorma ama sukur kanama yok suan dediler bebkde iyymis
Yaa çok sevindim canım dikkat et doktora sormadan egzersız yapma cok kilo aldim diyosan aksam yemekten sonra bisey yeme dikkat etmek istiyosan

Ya hamileyken nası kilo veriliyo varmı bunun yöntemi. Resmen son 1 buçuk haftadır günde 300 400 gram alıyorum.. :)) 4 kilo aldım totalde ama daha 20.haftamdayım son zamanlarımı düşünemiyorum
Son aylarda cok alınıyo diyolar ama ben inanmıyorum yaa son aylar resmen su içsem sisiyodum o kadsr şişkinlik oluyoduki hiç bisey yiyemiyodum yada bebegimin kafası yukarda cok baskı mi yapıyordu acaba bilemiyorum toplamda 8 kilo almıştım şimdide 2 kilo almisim bakalım bu kaçla bitcek

Valla canım bende yürürüş yapmaya çalışıyorum ama arkadaşımın başına geleni anlattım. Doktor yormuşsun kendini dikkat ediceksin demiş. Şimdi hiçbir iş yapmıyor. Yürümek hafif işler yapmak gerekli ama hün boyu ayakta kalmak ağır egzersizler yapmak riskli artık

Arkadaşlar balık yağı kullanıyormusunuz ben venatura kullanıyordum bitmek üzere. Sizlerin kullandığı balık yağı markaları nedir
ocean mummy kullanıyorum. içinde omega 3 ve bir sürü vitamin var. demirde var ama yetersiz geldiğği için ekstra bir demir hapı ddaha alıyorum

Cevremdekı hıc bı hamıle kullanmadı ama forumlar da göruyorum hep omega kullanan .. bızım buralarda vermıyor doktorlar snrmm

Ağır egzersiz yapsam inan bu kadar yorulmam surekli bi koşuşturma içindeyim havalar güzelken her gün dışarı cikariyim cocugu diye uğraşırken yoruluyorum kış gelse de rahatlasam

Şeker yüklemesi ben de hiç iste istemiyorum ama istemeyen doktora da denk gelemiyorum muhtemelen ikna edecekler bi şekilde ilkşnde de yaptırmam diye gittim yaptırdım
Niye istemiyorsunuz kızlar şeker yüklemesi dediğin şey bi gazoz içmiş oluyosun yani hiç bi icmiyosunuz gazoz kola yada hazır meyve suyu bunlardada ayni oranda şeker var

Niye istemiyorsunuz kızlar şeker yüklemesi dediğin şey bi gazoz içmiş oluyosun yani hiç bi icmiyosunuz gazoz kola yada hazır meyve suyu bunlardada ayni oranda şeker var
İlk çocuğumda yapılmıştı bişiy çıkmadı. Doktor tavsiye etti bende yaptırdım. Bu kez sürekli şeker takibi yapıyor doktorum açlık tokluk. doktor istemedi bu kez yapılsın diye ısrarım yok .

Anladım canım bazıları yok ben yaptirmam asla diyo ya onun icin sordum zararı olan bisey değil cunku

Canan Karatay öyle diyor bebeğe çok yüksek şeker gidiyormuş bebeğin pankreası bunu kaldıramaz dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…