2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba birsey sormak istiyorum idari izin sadece kamuya ait dimi birde idari izinde maaş aliniyor mu ?

Merhaba teşekkür ederim yazdıkların için.
Aslında içim rahat ben de kaybolacağız ya da tek bir minik bulgu ile sıkıntı olacağına inanmıyorum Ama doktor öyle çok baskı yaptı ki strese soktu beni. Doğuma kadar için rahat olmayacak vs vs bir sürü şey söyledi. Salı günü gittim fetal dna yi yaptırdım. Alsın parasini rahatlasın. Resmen 2 li test zamanından beri beynimi yedi. Fetal yapan doktor bile içiniz rahat olsun bundan kötü bir şey çıkmaz dedi. Doktorumu değiştirecek seviyeye geldim resmen.

Canım doktor biraz para için yapmış gibi geldi bana da. Keşke başka yerde yaptırayım deseydin bakalım ne diyecekti. Neyse iyi yapmışsın yaptırmakla. aslında hamileliğimin başında bendende ister diye düşünmüştüm yaştan dolayı, sıcak bakıyordum teste.ama istemedi.Elinde sonucun olsun kafası rahat olsun doktorunun sonucun zaten iyi çıkacak inşallah sonucu paylaş bizimle ❤

Inşallah canım. Paylaşırım mutlaka

Malesef sekerim yüksek cıktı dr endokroline yönlendirdi randevu alcam
Bende 100 gr yukletip dün baktirdim sonucu birazdan öğrencem. Endokrin diyet mi verecek acaba ondan mi yönlendirdi yoksa takip mi isteyecek? Al bakalım randevu. Ben de birazdan yazarım sonucumu.

Insallah iyi çıkar canım
Sonucum çıkmış canım. Doktor normal dedi. 12 saat açlık 67 şeker sonrası 1.saat 142 2.saat 137 3.saat 101 cikmis. Ama doktor diyet yapacaksin gunde 1 ogun meyve, tatlı şeker yok, abartmadan ekmek serbest dedi.

Bir doktor hele ki kadin dogumcu nasil boyle jastasini strese sokar anlamadim gercekten siz hic uzulmeyin allahin iziniyle hepsi geçecek hepsini atlaticaksiniz inaniyorum ben

Ay ne güzelmiş valla doktora sormadan kullanmaya çekindim de buraya da yazayım dedim kullanan oldu mu diye
Hergün kullanmıyorum haftada bir iki gün hamileliğin ilk üç ayı düzenli kullandım sen sorunca farkettim uzun zamandır almıyorum aklımdan çıkmış tamamen

Bir doktor hele ki kadin dogumcu nasil boyle jastasini strese sokar anlamadim gercekten siz hic uzulmeyin allahin iziniyle hepsi geçecek hepsini atlaticaksiniz inaniyorum ben
Aynen canım bana denk geldi işte, başka hastaları ile görüştüm inanamadılar sanki farklı bir doktordan bahsediyorsun dediler.
Şimdi de keşke testi yaptırmayıp doktoru degistirseydim diyorum. Ama iş işten geçti verdim testi.
Desteğin için teşekkür ederim.

Arkadaşlar balık yağı kullanıyormusunuz ben venatura kullanıyordum bitmek üzere. Sizlerin kullandığı balık yağı markaları nedir

Arkadaşlar balık yağı kullanıyormusunuz ben venatura kullanıyordum bitmek üzere. Sizlerin kullandığı balık yağı markaları nedir
Hangı sehırdesınız ben karadenızdeyım bızım burda kımse balık yagı kullanmıyor sanırım :)

Hangı sehırdesınız ben karadenızdeyım bızım burda kımse balık yagı kullanmıyor sanırım :)
Canım merhaba ben izmirdeyim burda da balık bol ama ülkemizdeki denizler yeterince temiz olmadığından açıkçası gerekli olan omega 3 ün yeterli olmadığını düşünüyorum ve bu nedenle kullanmak gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…