2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende de baby nest var bir tane, eğimli ortopedik. Ona kılıf dikecek annem kumaş beğendik puset örtüsü yapacak bir de takım.
Haxor şeklinde satoşabşsroda var uygun illa örgü olmasına geyek yok bot gini nette her çesit fiyata var çok rahat her yere taşıyor sun... Puset örtüsü de pahalı kılıfı la satılıyor valla elinden gelen varsa dik sin kolay bişey ben puset alınca onun renginden alacam gerekli oğlumun döneminde yoktu

Bende böyle takım alacsm tabi Bi bebrk arabasını travel set alayım de ona göre renk renk var nette böyle bi takım da alabilir siniz.. Bizim elimizden dikiş gelen yok hazır alacağız.. Puset örtüsünü puset minderi de satılan ı var bebrk arabasının minderi iyi se geyek yok böyle alırım aklınızda olsun baby nest seti de var

Eklentiler

• Screenshot_20201124_065438_com.android.chrome.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 148
Kar zarar olayı aşı işe yaramıyor demiyorum sonuçta benim çocuğum aşı kaynaklı herhangi bir hastalık yaşadığında toplum benim yanımda olmayacak.Herkes kendi evladına göre düşünüp karar vermeli.

Kızlar 9+0 haftalık banada yorum yapabilirmisiniz

Eklentiler

• 3491C44C-C083-435D-9066-7488D5563D38.webp
    34 KB · Görüntüleme: 84
  • FC9246FA-22A1-4199-9B4C-9072085A87FF.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 134
Kızlarrrr günaaaaydınnnnn güzel bi gün olsun var mı bu hafta doktora gidecekkkk

günaydıııın, cuma cinsiyet öğrenmeye gidiyorum beeen, daha 16. hafta olmadı ama doktor geçen sefer 2 hafta sonra cinsiyet için gel dedi kendinden emin bi şekilde. ondan heralde gelişime göre görebileceğini düşündü bilmiyorum

herkes çok güzel haberlerle gelir umarııım

Ben cinsiyet için gittiğimde 15+3 te çok belliydi bence senin de belli olmuş oluuuur
Ayyy hadi insallahhh güzel haberlerle ne hissediyorsun pekiiii

Günaydın hanımlar çalıştığım için çok aranıza katılmaya fırsatım olmuyo sohbetlere dahil olamıyorum ara ara gelip paylaştığınız bilgileri okuyabiliyorum sadece. Aranızda en geç cinsiyet öğrenicek kişi olmanın hüznüyle beklemedeyim günleri takip etmiyim diye bebeği çok düşünmüyorum. Dün akşam tv karşısında uzanırken azcık heycanlı ve hararetli sohbet ederken bi anda kasığımın sağ tarafında bebişimin pıt pıt sanki birisi parmak ucuyla dürtüyormuş gibi hissettim sonra kız kardeşimin elini koydum gel bi bak dedim aynı şeyi oda hissetti hatta bu ne diye şok oldu böyle derinlerden ama pıt pıt vuruyo inceden böyle sanki birisi hafif hafif dürtüyor gibiybi sonrasında geçti ben sakinleşip onu dinlemeye başlayınca. Çok güzel çok muhteşem bu kadarcık hissetmek bile varlığını belli etmesi bile harika bişey başka hisseden var mı?

Gunaydin kizlar
Bugun annemle konustuk dun gordugum emzirme ruyami da anlattim diyor ki doktoruna sor gogus bakim icin kremlerini simdiden alalim sen surmeye basla. Onun gogsunun ucu da yokmus benim de yok, emzirmek bizim gibiler icin cok zor oluyor dedi. Benim aklimda olanlar bir gumus kapak almakti bir de krem aliyim o zaman doktora sormaya gerek var mi ki bunun icin, cuma gittiginde sorarsin dedi

Günaydın kızlar Susmuyorr nasılsın canım,taşınma işini ne yaptın?Sanırım biz de taşınıcaz bu evde ilk kışımız çatı katı ve hiç bir şekilde ısıtamıyorum ben bu evi Taşınma stresi aldı şimdi beni...

Günaydın canım. Ev bulamadık henüz maalesef. Isınma önemli canım eve, şimdi bebek olacak bir de. Isı yalıtımı olan bir eve bakın en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…