- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.961
Aparat mantıklı aslında bizde araştıralım.Aynı şeyi bizde düşündük sallama aparatı satiliyor hepsi burada da falan. Onlardan alalım diyoruz. Ninnili sesli o tarz bir beşik alacak olsam oğlum kesinlikle rahat vermez
Kesinlikle öyle. Bebeğin yalnızca onu çok seven anne babasına ihtiyacı var. Sütü de hazır zaten. Yok şu markaymis yok buymuş arabaymis masaymis hiç biri aslında çok elzem çok acil değil. Yani tüm bunlar olmasa da olurBir de kendimce bir yorum da yazayım, okuyup yazayamayan sessiz takip eden arkadaşlar için de olsun.
Burda kalabalık bir grubumuz, haliyle herkesin ekonomik durumu imkanları aynı değil.
belki biz burda onu aldım bunu aldım diye paylaşırken okuyup üzülen alamayan arkadaşlar vardır, hiç üzülmesinler.
bizim alma imkanımız olmasına rağmen çevremizden ne toplasak kardır dedik kim ne verdiyse aldık, bütçemizi bebek doğduktan sonra ihtiyaç olaN aktif masraflar için ayırdık.
bana bazı arkadaşlarım ilk bebeğine kullanılmış eşya mı giydireceksin, her şeyini yeni al falan dediler, senin yerinde olsam her şeyini sıfır alırdım diyenler de oldu, bu tamamen tercih meselesi.
çocukların aklı ermeye başlayınca zaten istekleri hiç bitmiyor, kendi istediği zaman seçerek istediğini alabilir ama bebekken de aşırı abartılı bütçeler ayırmayı gereksiz bulduk.
Dediğim gibi tercih meselesi, o yüzden varsa üzülen hiç üzülmeyin arkadaşım
Teşekkür ederim canım çok incesinİyi geceler herkese Kızlar
Bu arada grubumuzdaki güzel öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuniyiki varsınız
Bizde kırma yok da bende sürekli besige tırmanmasindan korkuyorumAparat mantıklı aslında bizde araştıralım.
yani diğer şeylere para veririz çöp olur ben kızımı biliyorum
Beş yıldır sağlam kalan eşyalarım teker teker kırılmaya başladı canı sağolsun pek meraklı
Çok doğru söyledin canım, en önemlisi koşulsuz sevgi.Kesinlikle öyle. Bebeğin yalnızca onu çok seven anne babasına ihtiyacı var. Sütü de hazır zaten. Yok şu markaymis yok buymuş arabaymis masaymis hiç biri aslında çok elzem çok acil değil. Yani tüm bunlar olmasa da olurbebeğe hiç bişey olmaz. Zaten bunlar bebeğin değil aslına bakarsak bizim ihtiyaçlarımız. Daha rahat etmek için istiyoruz . A dan Z ye söylediklerine katılıyorum. İmkanı olan alsın elbet ama alamayan için üzülecek hiç bir şey yok.
Mesele sırt üstü yatmamak vena cava sıkışmasın diye ama çok ileri haftalarda şimdi ikinci trimesterin başı için bu kaygı erken. Çoğunlukla sola ya da sağa yatmak gerekiyor sıkışmaması için. Bir de uyurken insan ister istemez yüzüstü de yarabiliyor ama bu sürekli bi hal arz etmiyor. Uyurken sıklıkla pozisyon değişikliği olur ki.Kızlar gece uyurken sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama kramp giriyor uzun süre kalınca. Sırt üstü bazen yüz üstü yatarken uyanıyorum farketmeden. Acaba zararı varmı bu haftalar da sağ taraf yad sırt üstü yüz üstü yatmanın?
Biz geçen gün evi toparladık ya kızım sepet beşiği gördü binmek için ağladıBizde kırma yok da bende sürekli besige tırmanmasindan korkuyorumhareketli bir sipam var kendisi oğlan çocuğu malum dağlar tepeler düz duvarlar onun işi
Kesinlikle yaşadık ve gördük dimi :)) anladık anne olunca :)) bebek ne kocaman kaydırakları ne salıncakları ne oyuncakları istiyor sen ona bakıp gulmuyorsan yanındaÇok doğru söyledin canım, en önemlisi koşulsuz sevgi.
bebek her yerde uyur, her şeyle oynar ama onun en önemli ihtiyacı sevgiyle kucaklayan annesi.
kızım 19 aylık, yeğenimden gelen sepet sepet oyuncaklar var ama ben yanında yoksam hiçbiri ilgisini çekmiyor.
ben yanındayken bir balonla bile mutlu oluyor.
inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızın yanında oluruz ömür boyu
Bence vücut rahatsız olunca zaten belli ediyor, istemesen de pozisyon değiştiriyorsun canım.Kızlar gece uyurken sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama kramp giriyor uzun süre kalınca. Sırt üstü bazen yüz üstü yatarken uyanıyorum farketmeden. Acaba zararı varmı bu haftalar da sağ taraf yad sırt üstü yüz üstü yatmanın?
Ayy benimki de yanımda mis gibi kokusu pamuk gibi elleriKesinlikle yaşadık ve gördük dimi :)) anladık anne olunca :)) bebek ne kocaman kaydırakları ne salıncakları ne oyuncakları istiyor sen ona bakıp gulmuyorsan yanındasadece seni istiyor bunu da aşırı belli ediyor oğlum şimdi kucağımda uyuyor sarilisini bir görsen gözlerim doldu. Amin canım amin.
Evet canm istediğin yere götürebilirsin bebek büyüyünce katla kaldır çok yer kaplama tek elle kaldıracak kadar hafif konforlu aman başını mı çarptı diyecek tahtası da yokSanirim en kullanışlı olanlari parkyataklar. Benim evim iki katli . Yatak odam ust katta yatakodama anne yani alicam alt katada bu yataklardan almayi dusunuyorum. Hem uzun. Vadede kullaniliyormus
Çok takıntı yaptım ben demekki zaten sürekli pozisyon değişiyorum bacaklarıma kramp giriyor fazlasıyla magnezyum yazdı dr ama midem almıyor içemedim de. Çok teşekkür ederimMesele sırt üstü yatmamak vena cava sıkışmasın diye ama çok ileri haftalarda şimdi ikinci trimesterin başı için bu kaygı erken. Çoğunlukla sola ya da sağa yatmak gerekiyor sıkışmaması için. Bir de uyurken insan ister istemez yüzüstü de yarabiliyor ama bu sürekli bi hal arz etmiyor. Uyurken sıklıkla pozisyon değişikliği olur ki.
Demek yersiz panik yapıyorum şimdiden zaten 20 defa dönüp duruyorum gece.Bence vücut rahatsız olunca zaten belli ediyor, istemesen de pozisyon değiştiriyorsun canım.
ben ilk gebeliğimde nerdeyse doğuma kadar sırt üstü yattım. Uykuya geçişte soluma yatıyorum ama gece hep sırt üstü uyanıyorum
Bacaklarının arasına yastık koyup uyu canım bende öyle yapıyorum. Karın büyüdükçe rahatsız etmeye başlıyor. Vücudun seni yönlendirir şu an için bebeğe zararlı olsa yatamazsin emin ol. Ya nefes alamazsin ya bir yerin acır yani. Şimdilik nasıl rahat ediyorsan öyle uyu. Ama biincli olarak yüz üstü yatmasan iyi olur tabi.Çok takıntı yaptım ben demekki zaten sürekli pozisyon değişiyorum bacaklarıma kramp giriyor fazlasıyla magnezyum yazdı dr ama midem almıyor içemedim de. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBacaklarının arasına yastık koyup uyu canım bende öyle yapıyorum. Karın büyüdükçe rahatsız etmeye başlıyor. Vücudun seni yönlendirir şu an için bebeğe zararlı olsa yatamazsin emin ol. Ya nefes alamazsin ya bir yerin acır yani. Şimdilik nasıl rahat ediyorsan öyle uyu. Ama biincli olarak yüz üstü yatmasan iyi olur tabi.
Yazdığı magnezyum, oksit form efervasanlardan mı eğer öyle ise bir de ağızdan tablet olarak alınan magnezyum sitrat formunu danış doktoruna. Kramplar sıkıntı malesef.Çok takıntı yaptım ben demekki zaten sürekli pozisyon değişiyorum bacaklarıma kramp giriyor fazlasıyla magnezyum yazdı dr ama midem almıyor içemedim de. Çok teşekkür ederim
Aha valla az önce kardeşimden bi çanta eski kıyafetleri aldım geldim.eski dediysem bebeklerin zaten ek gıdaya geçene kadarki kıyafetleri hep yeni kalır bilirsinz.sadece bir iki zıbın alıp bebeğimin çeyizi tamamlanacak inşallah:)Çok doğru söyledin canım, en önemlisi koşulsuz sevgi.
bebek her yerde uyur, her şeyle oynar ama onun en önemli ihtiyacı sevgiyle kucaklayan annesi.
kızım 19 aylık, yeğenimden gelen sepet sepet oyuncaklar var ama ben yanında yoksam hiçbiri ilgisini çekmiyor.
ben yanındayken bir balonla bile mutlu oluyor.
inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızın yanında oluruz ömür boyu
Bana da eltimden gelmişti bu ama fiyatlar acaip uçmuşbiz de piyanolu olanlardan almıştık uygun fiyatlı, haklıyı kaldırdık ama piyano hala ortalıktakızım çok seviyor ona basıp oynuyor bebeklerini oynatıyor
Bebekken de mutfakta yere koyup yemek yapardım güzel oyalanırdı ama bu senin önerdiğin çok pahalı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?