- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.918
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.701
İstanbul sıkıntılı, umarım bulabilirsin.İstanbuldayım haklısın büyük ıhtimal sıra alamam herhalde
Çoğu kişi detayl için randevu bulamadığını yazmıştı İstanbul’da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul sıkıntılı, umarım bulabilirsin.İstanbuldayım haklısın büyük ıhtimal sıra alamam herhalde
Hilal & yıldız bayraktan geliyor (vatanım sensinde vardıKızlar ben de isim konusunda henüz net değilim.
Kızımın adı nazlı hilal.
Ona uyumlu olsun istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.
Ben ayperi veya Nilay olabilir dedim ama eşim ısınamadı.
Eşimle Zeynep ela isminde hemfikir gibiyiz ama ben net değilim henüz
Başka da ısındığımız bir isim yok şimdilik
Onu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yememek lazım ya o yüzden ben uyanmadan almaya çalışıyorum aslında uyanınca hemen bir şeyler yiyebilmek için![]()
Bakalım yarına kadın doğuma randevu aldım ama hiç umudum yokİstanbul sıkıntılı, umarım bulabilirsin.
Çoğu kişi detayl için randevu bulamadığını yazmıştı İstanbul’da.
Hilal & yıldız bayraktan geliyor (vatanım senesinde vardı)
Bakalım yarına kadın doğuma randevu aldım ama hiç umudum yok![]()
Amin sanki boşuna gideceğim gibi his var içimde randevuda bı kışı ıptal etmiş 11.20 öyle aldım şansa denk geldiO zaman şansın bol olsun![]()
Benimki daha fena. Kızımın ateşi vardı kreşten aldım götürdüm. Kreşte ateşi vardı. 2dk sonra oradaydık eliyle baktı ateşi yok dedi. Ağzını aç dedi çubuk falan kullanma yok. Uzaktan baktı. Ne vereyim ilaç dedi. Bende bi calpol yazın dedimİşte bazı yerler takip ediyor hastane gibi her ay düzenli tahlil bakıyor gebelere.
Ben sadece ilk öğrendiğim zaman tahlil verdim onda da ben istedim bakılabilecek her şeye bakar mısınjz dedim.
Bizim doktor bi tuhaf zaten, ben tiroid ilacı yazdırmaya gitmiştim, başka istediğin var mı yazalım diyor![]()
Ben de böyleyim boğazım açıldı mı kapanmıyo ama yemedim mi de yemiyorum![]()
Sen geçen gün sipariş görünmediği halde Kargo geldi demiştin sanki? O zaman ne geldi pekiBu chakra iyice saçmaladıbana bir tane daha hastane çıkışı göndermişler bugün geldi. üstelik bir tane de paketlenen ürün gözüküyor siparişlerimde yine hastane çıkışı. arayıp sipariş numarasını veriyorum iptal edin gelmesin o da diyorum bizde gözükmüyor diyorlar. Şimdi iade ile uğraşacağım diğeri de iptal olmazsa o da gelecek sonra da onun için, çok saçma..
![]()
Ben portakallı yapmıştım ama kıymalı da güzel olur, afiyet olsunAyy ben de şimdi pırasa yaptım, çok severim.
İlk kez eşim istedi diye kıymalı yaptım bakalım nasıl olacak
Bedava mı gönderiyorBu chakra iyice saçmaladıbana bir tane daha hastane çıkışı göndermişler bugün geldi. üstelik bir tane de paketlenen ürün gözüküyor siparişlerimde yine hastane çıkışı. arayıp sipariş numarasını veriyorum iptal edin gelmesin o da diyorum bizde gözükmüyor diyorlar. Şimdi iade ile uğraşacağım diğeri de iptal olmazsa o da gelecek sonra da onun için, çok saçma..
![]()
İyice saçmalamışlarBu chakra iyice saçmaladıbana bir tane daha hastane çıkışı göndermişler bugün geldi. üstelik bir tane de paketlenen ürün gözüküyor siparişlerimde yine hastane çıkışı. arayıp sipariş numarasını veriyorum iptal edin gelmesin o da diyorum bizde gözükmüyor diyorlar. Şimdi iade ile uğraşacağım diğeri de iptal olmazsa o da gelecek sonra da onun için, çok saçma..
![]()
Sürekli hastane çıkışı gönderiyolar ne güzelBu chakra iyice saçmaladıbana bir tane daha hastane çıkışı göndermişler bugün geldi. üstelik bir tane de paketlenen ürün gözüküyor siparişlerimde yine hastane çıkışı. arayıp sipariş numarasını veriyorum iptal edin gelmesin o da diyorum bizde gözükmüyor diyorlar. Şimdi iade ile uğraşacağım diğeri de iptal olmazsa o da gelecek sonra da onun için, çok saçma..
![]()
Erken doğum oldu . Ama rahim uzunluğum düzelmişti fakat suyum geldi bir sabah.Erken doğum mu oldu peki yoksa zamanında mi doğum yaptınız ?
Hangi hastane İstanbul’da. Yarın sen git bakalım ne diyorlar ona göre belki bende alırımAmin sanki boşuna gideceğim gibi his var içimde randevuda bı kışı ıptal etmiş 11.20 öyle aldım şansa denk geldi![]()
Bana stokta yok dedikleri benim asıl aldığım ürün gelmişti. Şimdi de o zaman stokta yok dedikleri için oluşturdukları ikame ürün gelmiş. Arayıp söylemiştim üstelik. Ve hala bi tane daha ürün paketleniyorSen geçen gün sipariş görünmediği halde Kargo geldi demiştin sanki? O zaman ne geldi peki![]()
Evet iki tane oldu. Bir de paketlenen var.. sipariş kodu, günü, saati her şeyi var söylüyorum öyle bir sipariş yok diyor. İnceleyip döneceklermiş.İyice saçmalamışlaruğraş dur şimdi. Kaç tane oldu gelen 2 mi ?
A aaa bende pırasa yapıcamAyy ben de şimdi pırasa yaptım, çok severim.
İlk kez eşim istedi diye kıymalı yaptım bakalım nasıl olacak