2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla ben de merak ediyorum ama doğduğunda bile gün gün değişiyor bi anneye bi babaya benzetiyorlar bazen de kimseye benzemiyo diyolar ultrasonda ne kadar belli olur bilmiyorum
Kızım ilk doğduğunda bana çok benziyordu, büyüdükçe babasının kopyası oldu

Merhaba 20+3 haftalık gebeyim bugün renkli ultrason a girdim ve rahim ağzı 2.5 mm olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söylediler böyle birşey başına gelip zamanında doğum yapan oldumu ?
benim ilk gebeliğim de böyleydi bu da böyle servikal yetmezlik diyor doktor. sürekli progestan kullandım bunda da kullanmaya devam ediyorum ilk gebeliğimde normale yakın oldu doğum 37+0da, aslında daha da durudu da bebeğim çok iriydi 4300 gr yeri kalmamıştı çok ağrım oldu sezaryene alındım. bunda da ilaçları kullanıp ağır kaldırmamaya ağır bişey çekmemeye dikkat ediyorum. onun dışında endişe etmiyorum bu sefer. sana progestan verdi mi doktor? onun mutlaka kullanılması gerekiyor. onu kullanıyorsan çok da endişe etme inşallah bişey olmaz:)

Corona tedavisinde de kullanıldığı için ne yazık ki piyasa da bulmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…