2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Resmen uyku tutmuyor. Gecenin bi vakti alakasız mide bulantıları.Benim gibi olan kim var diye buraya bakayım dedim

Benım geçti valla bulantılar ilaçla hatta ilacı azaltarak bıraktım Allah kolaylık versin zor mıde bulantısı su içemiyordum bı bardak
Bende de geçmişti normalde.şimdi garip bi şekilde başladı.
Erkenden işe gitmem lazım. Lavaboya pat diye uyanıverdim

Yanlış yere emoji koydum
Ahaha hareket gelmiş
Benımde uyku problemım var yok uyuyamıyorum suan 2 film izledim hala başka filmi baksam diyorum bu uykusuzluk benı bitirecek
Aralık ayı bu ay doğum yapanların yerıne girdim bakıyorum tavsiyeler verıyorlar emmeydi memeydi felan bilgi sahıbı olmak için oralara bakınıyorum

Bak bu çok mantıklı işte. Ben de Nisan annelerine baktım biraz:)) Eşim hep diyo ne buluyorsun Kadınlar Kulübünde

23. haftaya kadar gidebiliyorsun diye biliyorum canm

Bugün gidicem doktora vajinal ultrasonla tekrar bakmak istedi ondan sonra banada Progestan yazacak

Gunaydin kizlar
Ben cok uyumuyorum aslinda ama goz kapaklarim sisiyor gecen gun annemde agladin mi dedi goruntulu konusmada, sizde boyle bir sey var mi? Burun sisermis son zamanlar ama goz kapaklarina anlam veremedim

Günaydınnnn
İyi günler olsun herkese. Benim minnoşum 20+0 oldu bugün. Dün detaylıda gördük, tam bir kibarcık kız bebek, cinsiyeti belli olmasa da yüzünden anlaşılırdı
Yaaa yerim onu, bende bebeğimi görmek istiyorum artık. Az önce sağlık ocağından aradılar hayret ölçümlerini yapalım bir de tetenozunu vuralım diye. Bende tetenoz çok gerekli mi dedim yani gebelikte yapılıyor ama istemezsen de senden imza almamız gerekli dedi. Ne yapsam bilemedim

Neden yaptırmak istemiyorsun?
Günaydın Kaç kg olmuş minik
360 gr olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…