2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hep soracam soracam arada kaynıyor. Pro üyeleri gördüm de bu elit üyelik ne ola ki?

Bugün benim de detaylı usg günümdü. Benim tosbik baya baya büyümüş yüz hatları çok belirgindi. Ayağını da kafasının üstüne doğru ardmış yutkunup duruyordu. Bi işler peşindeyi

Bugün benim de detaylı usg günümdü. Benim tosbik baya baya büyümüş yüz hatları çok belirgindi. Ayağını da kafasının üstüne doğru ardmış yutkunup duruyordu. Bi işler peşindeyi
Ya insanın yiyesi geliyoooo duyuncaaa maşallahhhh darısı da doğduğunda sevmelerimize olsun sorunsuz geçmesine çok sevindim

Ben en son 15+2 ydi gitmiştim. Herhangi bi rahatsızlığın sıkıntın yoksa bence gitme benim ailem de orda çok sıkıntı diyorlar. Eğer çok endişelenirsen ya da gitmek istersen aile hekimliğine gidebilirsin hem Demir hapın filan bitmişse onu yazdırırsın hem de doppler ile kalp atışını dinlersin. Ara istersen gebeler için belirli bi gün yapıyorlar o zaman gidersin. Tabi sen bilirsin

33+6 da doğdu hiç kuvoze girmeden benimle taburcu oldu daha bir kere hastalanmadi bin şükür. Hiç korkma ama erken doğacak diye de sartlama kendini. Rahimde 1 cm açıklıkla bir ay durdum ben .
Çok teşekkür ederim.gercekten içimi rahatlattıniz Allah razı olsun Protestan baslicak sanırım doktor sizde kullandınız mı ?

Kızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce?

Eklentiler

• 5411D936-BB97-4F1E-8CD5-9DA866823667.webp
    114,7 KB · Görüntüleme: 82
Evet ya ben suyu ihmal ettim midem bulanıyor sudan diye az içiyordum hemen suyunu etkilemiş üzüldüm çok dikkat ediyorum şimdi bakalım bir sonraki kontrole artar inş
Benim hala midemi bulandırıyor en azından 1,5 lt içmeye çalışıyorum ve havuç yiyorum ama suyu da çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…