- 10 Nisan 2020
- 1.483
- 1.450
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.901
Ben alt üat takım aldım ince olanlardan çok kalın değil. Alt üst tişört şort takım aldım 3-6 ay hep. O zamanCanım sen Nası giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydir derler genelde ama bulunduğun bölgeye de bağlı bizim burda hiç yaz olmuyor yaz ayı 30 dereceyi geçmiyo kapı pencere hep kapalı yatıyoruz mesela o yüzden ben aşırı ince şeyler giydirebileceğimi sanmıyorum
Ben 21+1 de yaptırıyorum canım, semptomlarına gelince ben olsam bi hastaneye gidip içimi rahatlatırdım herhalde, ya da istersen önce hemşireyi ara numarası varsaKızlar selam
Az önce buraya yazacağım mesajı Haziran anneleri grubuna yazmışımonlar da sağolsun hiç bozmadan cevapladilar
Dün tetanos aşısı yaptırdım sağlık ocağında Aslında ilk hamilelikte iki doz yaptırmıştım Bir doz daha yapalım dedi ebe , aman gelmişken aradan çıksın dedim ama bugün bulantı hafif ateş ağrı halsizlik her şey var
Kızlar ayrıca şu ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz tam olarak?
Ben şort giydirmem herhalde ya az büyüyene kadar, ancak yazlık bi yerlere gidersek diye 2 tane alırım, bizim hurası yazın da çok sıcak değil çünkü, bir de tulum şart bence, ben bir de her şeyi 3-6 ay alma taraftarıyım, sadece hastane çıkışlarım 0-3 ay olur sanırımBen alt üat takım aldım ince olanlardan çok kalın değil. Alt üst tişört şort takım aldım 3-6 ay hep. O zamanKirazHanim gibi birde tulumlar alayım
Aynen canım, hamileliğe başladığımız kilo ile bki hesaplanıyor.Tabii bki yi hamile kaldığımız ilk zamana göre yapacağız dimi? Ben normal aralıktayım ama gönlüm 12 nin üzerine çıkmamaktan yana, bakalım
Alt üst takımları nerden aldın ya, ben hiç bulamadım güzel bişeyler.Ben alt üat takım aldım ince olanlardan çok kalın değil. Alt üst tişört şort takım aldım 3-6 ay hep. O zamanKirazHanim gibi birde tulumlar alayım
Valla ben demin baktim da weepo muslinlere , o fiyati gorunce deuxlapins e verdigim paraya acidimNormacım deuxlapins den ben de aldım bir müslin ve kese, weepponunki daha dolgun geldi bana ama ikisini kıyaslayınca, bide bimden almıştımonu kıyasa katamıyorum bile, baya sert.
Ben iki tane 10 lu set 1 tane de 5 li set aldım cnm. Ama kaç tane alınmalı bilmiyorum, ilk hamileliğim deneyimsizim. Ama yine de 2 tane almak gerekir diye düşünüyorum, hastaneden çıkmadan kaka yapar kirlenir bişey olur fln diye.Kızlar sizce hastane çıkışı kaç tane alınmalı, bir yetmez mi?
Son doz yani 5. Doz da yapilinca omur boyu koruyuculugu oluyor dedi hemsire. Ben 1 ay sonra ikinci dozu da yaptirip simdilik birakicam.Teşekkür ederim
Ben ilk gebelikte üç doz yaptırmıştım, burda aşı kartımı da paylaştım merak edenler için fikir olması adına.
Bu yapılan dördüncü doz oluyor, son doz da tam bir yıl sonra yapılacak -unutmazsam-
Bu şekilde tamamlarsam 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş galiba.
Ben 6 tane tulum aldım hastane çıkışı dışında 0-3 ay ama bundan sonrakileri hep 3-6 alıcam. Hastane çıkışı baya oldu bizde, 1 tane 10’lu, 3 tane de 5’li var.Ben şort giydirmem herhalde ya az büyüyene kadar, ancak yazlık bi yerlere gidersek diye 2 tane alırım, bizim hurası yazın da çok sıcak değil çünkü, bir de tulum şart bence, ben bir de her şeyi 3-6 ay alma taraftarıyım, sadece hastane çıkışlarım 0-3 ay olur sanırım
İnanki ben de acıdım deuxlapins e verdiğim paraya..Valla ben demin baktim da weepo muslinlere , o fiyati gorunce deuxlapins e verdigim paraya acidimbazen cok da uyguna guzel seyler bulunabiliyormus.
Ben tam olarak 20+0 da yaptirmis olucam.Kızlar selam
Az önce buraya yazacağım mesajı Haziran anneleri grubuna yazmışımonlar da sağolsun hiç bozmadan cevapladilar
Dün tetanos aşısı yaptırdım sağlık ocağında Aslında ilk hamilelikte iki doz yaptırmıştım Bir doz daha yapalım dedi ebe , aman gelmişken aradan çıksın dedim ama bugün bulantı hafif ateş ağrı halsizlik her şey var
Kızlar ayrıca şu ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz tam olarak?
Ben 20+6’da gidicem cnm ayrıntılıyaKızlar selam
Tulumlar ilk aylarda zor oluyormus genelde kuzenim öyle söylemişti alt üst alsan ilk zamanlar daha rahat demişti ben de zıbın ve alt üst almayı düşünüyorum ama henüz almadım hiç bişe o ayrıBen alt üat takım aldım ince olanlardan çok kalın değil. Alt üst tişört şort takım aldım 3-6 ay hep. O zamanKirazHanim gibi birde tulumlar alayım
Benim doktorum 23. Hafta çağırdı canım ama herkesim doktoru farklı söylüyor. Detaylıyı zaten kendi doktorum yapacakKızlar selam
HahahBiz de çok farklı yerlerde okuduk ama benim şöyle ilginç bir büyük konuşma durumum var
Bizim otobüsün mola verdiği bir yer vardı, aman allahm yaz kış buz gibi bir yer, ordaki her molada titreyerek inerdim.
“Ne biçim şehir burası, burda insanlar nasıl yaşıyor” diye söylenirdim. Eşimin memleketiymiş
Şimdi de o şehirde yaşıyoruz
Haftaya çarşamba randevum. 20+3 olacağızKızlar selam
Bir de kızlar zıbınları kruvaze bulursanız kruvaze alın. Çok rahat oluyormuş giydirip çıkarmak.Tulumlar ilk aylarda zor oluyormus genelde kuzenim öyle söylemişti alt üst alsan ilk zamanlar daha rahat demişti ben de zıbın ve alt üst almayı düşünüyorum ama henüz almadım hiç bişe o ayrıacaba fazla mı rahatım
Kaç çıktığını söylemedi başta hızlı dedi tekrar dinledi normale döndü dedi. Ay sonu detaylı için gidcem doktora zaten inş bir sorun yokturEvet hafif bir ağrı ve minicik bir şişlik var ama hemşire normla demişti.
Kalp atışı 150 çıktı bebekte.
1 tane 10 lu 1 tane 5 li hediye geldi bana. Bir tane daha 10 lu alıcam. İlk gün ve ertesi gün hastanede kullanılıyor zaten diğeri de eve çıktığında kullanılırKızlar sizce hastane çıkışı kaç tane alınmalı, bir yetmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?