2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben alt üat takım aldım ince olanlardan çok kalın değil. Alt üst tişört şort takım aldım 3-6 ay hep. O zaman KirazHanim gibi birde tulumlar alayım

Ben 21+1 de yaptırıyorum canım, semptomlarına gelince ben olsam bi hastaneye gidip içimi rahatlatırdım herhalde, ya da istersen önce hemşireyi ara numarası varsa

Ben alt üat takım aldım ince olanlardan çok kalın değil. Alt üst tişört şort takım aldım 3-6 ay hep. O zaman KirazHanim gibi birde tulumlar alayım
Ben şort giydirmem herhalde ya az büyüyene kadar, ancak yazlık bi yerlere gidersek diye 2 tane alırım, bizim hurası yazın da çok sıcak değil çünkü, bir de tulum şart bence, ben bir de her şeyi 3-6 ay alma taraftarıyım, sadece hastane çıkışlarım 0-3 ay olur sanırım

Normacım deuxlapins den ben de aldım bir müslin ve kese, weepponunki daha dolgun geldi bana ama ikisini kıyaslayınca, bide bimden almıştım onu kıyasa katamıyorum bile, baya sert.
Valla ben demin baktim da weepo muslinlere , o fiyati gorunce deuxlapins e verdigim paraya acidim bazen cok da uyguna guzel seyler bulunabiliyormus.

Kızlar sizce hastane çıkışı kaç tane alınmalı, bir yetmez mi?
Ben iki tane 10 lu set 1 tane de 5 li set aldım cnm. Ama kaç tane alınmalı bilmiyorum, ilk hamileliğim deneyimsizim. Ama yine de 2 tane almak gerekir diye düşünüyorum, hastaneden çıkmadan kaka yapar kirlenir bişey olur fln diye.

Son doz yani 5. Doz da yapilinca omur boyu koruyuculugu oluyor dedi hemsire. Ben 1 ay sonra ikinci dozu da yaptirip simdilik birakicam.

Ben 6 tane tulum aldım hastane çıkışı dışında 0-3 ay ama bundan sonrakileri hep 3-6 alıcam. Hastane çıkışı baya oldu bizde, 1 tane 10’lu, 3 tane de 5’li var.

Ben tam olarak 20+0 da yaptirmis olucam.

Ben 20+6’da gidicem cnm ayrıntılıya

Tulumlar ilk aylarda zor oluyormus genelde kuzenim öyle söylemişti alt üst alsan ilk zamanlar daha rahat demişti ben de zıbın ve alt üst almayı düşünüyorum ama henüz almadım hiç bişe o ayrı acaba fazla mı rahatım

Benim doktorum 23. Hafta çağırdı canım ama herkesim doktoru farklı söylüyor. Detaylıyı zaten kendi doktorum yapacak

Hahah eşim benimle tanışmadan yıllar önce benim yaşadığım şehre iş için gelmiş ve hiç sevmemiş. Bir daha bu şehre gelirsem... diyerek dönmüş. Biz sevgiliyken neredeyse her hafta ordaydı evlendik, pandemiden önce 2-3 ayda bir gidiyorduk. Mecbur bir ayağı orda ömür boyu. Asla büyük konuşmamak gerekmiş cidden.

Haftaya çarşamba randevum. 20+3 olacağız

Bir de kızlar zıbınları kruvaze bulursanız kruvaze alın. Çok rahat oluyormuş giydirip çıkarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…