2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım sen Nası giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydir derler genelde ama bulunduğun bölgeye de bağlı bizim burda hiç yaz olmuyor yaz ayı 30 dereceyi geçmiyo kapı pencere hep kapalı yatıyoruz mesela o yüzden ben aşırı ince şeyler giydirebileceğimi sanmıyorum

Tek doz yapılacağı için öyle demiş olabilir.
Sanırım @umayimo yazmıştı, o da tek doz yaptıracakmış, onun hemşiresi de Şubat demiş.
Siz ilk gebelikte kaç doz yaptırmıştınız

Gecmis olsun benim de bu sabah hafif bir aci var, onemli degil hic ikinci dozu da yaptiracak misiniz
Teşekkür ederim
Ben ilk gebelikte üç doz yaptırmıştım, burda aşı kartımı da paylaştım merak edenler için fikir olması adına.
Bu yapılan dördüncü doz oluyor, son doz da tam bir yıl sonra yapılacak -unutmazsam-
Bu şekilde tamamlarsam 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş galiba.

Ben bugün bunu anneme sordum çok çıplak giydiremeyiz dedi, 3-6 ay için de tulumlar alacağım, en azından gündüz çok sıcak olursa şort tişört giydiririz ama akşam belli bi saatten sonra tuluma geçiririz yine.

Ay evet ya ben de hep bunu söylerdim ama o coook uzaklarda okumuş
Biz de çok farklı yerlerde okuduk ama benim şöyle ilginç bir büyük konuşma durumum var
Bizim otobüsün mola verdiği bir yer vardı, aman allahm yaz kış buz gibi bir yer, ordaki her molada titreyerek inerdim.
“Ne biçim şehir burası, burda insanlar nasıl yaşıyor” diye söylenirdim. Eşimin memleketiymiş
Şimdi de o şehirde yaşıyoruz

Benimde bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimin üstünde oynuyor. Ama bazen idrar keseme bir baskı yapıyor saniyelik tuvalete koşasın geliyor. Sonra hop geçiyor.

Aynisi bana da oluyor dun dedim acaba cok hareket ettim egildim, uzandim kese asagi mi indi bir sey mi oldu resmen kasiklarimda cikicak gibi oluyor filan cok garip, tuvalete daha sik gitmeye basladim bende. Bazen bakiyorum 10 dakika da bir gelmis

Aynisi bana da oluyor dun dedim acaba cok hareket ettim egildim, uzandim kese asagi mi indi bir sey mi oldu resmen kasiklarimda cikicak gibi oluyor filan cok garip, tuvalete daha sik gitmeye basladim bende. Bazen bakiyorum 10 dakika da bir gelmis
Aynen özellikler akşamları alttan çıkacakmış gibi dimi

Canım ya özelden değil de hepimize atsan, ben de merak ediyorum bu alışverişleri
Salona eşya aldık onu demiştim canım, bebekle ilgili olmayınca gereksiz bir paylaşım olmasın diye özelden atarım dedim
Bebek eşyası mı zannettin acaba yanlış anlaşılma olmasın da

Kızlar selam
Az önce buraya yazacağım mesajı Haziran anneleri grubuna yazmışım onlar da sağolsun hiç bozmadan cevapladilar
Dün tetanos aşısı yaptırdım sağlık ocağında Aslında ilk hamilelikte iki doz yaptırmıştım Bir doz daha yapalım dedi ebe , aman gelmişken aradan çıksın dedim ama bugün bulantı hafif ateş ağrı halsizlik her şey var

Kızlar ayrıca şu ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…