- 13 Nisan 2020
- 2.894
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.881
Canım sen Nası giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydir derler genelde ama bulunduğun bölgeye de bağlı bizim burda hiç yaz olmuyor yaz ayı 30 dereceyi geçmiyo kapı pencere hep kapalı yatıyoruz mesela o yüzden ben aşırı ince şeyler giydirebileceğimi sanmıyorumKızlar bizim bebekler mayıs başı gibi doğcak ya, ne zamana kadwr uzun kol uzun alt giyecekler, yani tişört şort olayına tahmini hangi ay geçicez. Hani haziran temmuz gibi 2-3 aylık oluyorlar ya yaz ayları ama yine de uzun mu giydirmeliyiz yoksa biz gibi tişört şort giyebilcekler mi
Tek doz yapılacağı için öyle demiş olabilir.Günaydın geçmiş olsun öncelikle birşey soracağım sizinde ikinci bebeğinizdi benimde ikinci ama aşıyı bana Şubat'ta yapacağını söyledi ebe tek doz olarak ilkinde yapıldığı için ama bu ara herkes aşı oluyor kafam karıştı neden Şubat dedi ki
Ay evet ya ben de hep bunu söylerdim ama o coook uzaklarda okumuşkader ağlarını o zaman örmüş bak
Ben de eşime hep derim keşke üniversite zamanlarında sevgili olsaydık diye
Teşekkür ederimGecmis olsunbenim de bu sabah hafif bir aci var, onemli degil hic ikinci dozu da yaptiracak misiniz
Canım ya özelden değil de hepimize atsan, ben de merak ediyorum bu alışverişleriEşya aldık ama daha gelmedi.
Mağazada çektiğim fotoğraflar var, özelden atarım şimdi.
Ben bugün bunu anneme sordumKızlar bizim bebekler mayıs başı gibi doğcak ya, ne zamana kadwr uzun kol uzun alt giyecekler, yani tişört şort olayına tahmini hangi ay geçicez. Hani haziran temmuz gibi 2-3 aylık oluyorlar ya yaz ayları ama yine de uzun mu giydirmeliyiz yoksa biz gibi tişört şort giyebilcekler mi
Biz de çok farklı yerlerde okuduk ama benim şöyle ilginç bir büyük konuşma durumum varAy evet ya ben de hep bunu söylerdim ama o coook uzaklarda okumuş
kader ağlarını o zaman örmüş bak
Ben de eşime hep derim keşke üniversite zamanlarında sevgili olsaydık diye
Tabii bki yi hamile kaldığımız ilk zamana göre yapacağız dimi? Ben normal aralıktayım ama gönlüm 12 nin üzerine çıkmamaktan yana, bakalımKızlar kilo ile ilgili okuduğum kitaptan 2 foto ekliyorum
Benimde bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimin üstünde oynuyor. Ama bazen idrar keseme bir baskı yapıyor saniyelik tuvalete koşasın geliyor. Sonra hop geçiyor.
Aynen özellikler akşamları alttan çıkacakmış gibi dimiAynisi bana da oluyor dun dedim acaba cok hareket ettim egildim, uzandim kese asagi mi indi bir sey mi olduresmen kasiklarimda cikicak gibi oluyor filan cok garip, tuvalete daha sik gitmeye basladim bende. Bazen bakiyorum 10 dakika da bir gelmis
Aynen özellikler akşamları alttan çıkacakmış gibi dimi
Salona eşya aldık onu demiştim canım, bebekle ilgili olmayınca gereksiz bir paylaşım olmasın diye özelden atarım dedimCanım ya özelden değil de hepimize atsan, ben de merak ediyorum bu alışverişleri
Aynen tek doz olacak benimdeTek doz yapılacağı için öyle demiş olabilir.
Sanırım @umayimo yazmıştı, o da tek doz yaptıracakmış, onun hemşiresi de Şubat demiş.
Siz ilk gebelikte kaç doz yaptırmıştınız
Kızlar sizce hastane çıkışı kaç tane alınmalı, bir yetmez mi?
Ay evet bebek mobilyası falan sandım yaSalona eşya aldık onu demiştim canım, bebekle ilgili olmayınca gereksiz bir paylaşım olmasın diye özelden atarım dedim
Bebek eşyası mı zannettin acaba yanlış anlaşılma olmasın da
Tamam o zaman öylr yapayım ben kuzum, çok sağolGenelde 2 tane diyorlar bende 2 tane aldim. Bence 1 tane 10 lu bir tane de 5 li gibi satilanlar var oyle bir seyde olabilir biraz gereksiz oldu iki tane 10 lu takim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?