- 28 Ağustos 2020
- 8.957
- 40.883
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.861
Evet benim netten aldıklarım da yumuşak. Dokumasıyla alakalı sanırım.Bazıları sert oluyor ama yıkayınca yumuşuyormuş. ben instagramdan almıştım onlar pamuğa dokunuyormuşum gibi yumuşacık. E bebekte baktıklarım falan sertti mesela dokusu
Kalitesi nasıl peki? İlk izleniminiz iyi mi?Biz bundan aldık kuzum, iki amaçla da kullanırız diye, bebeği 3-4 aya kadar yanımda yatırırım, o saatten sonra kendi yatağında yatırırım,salona da park yatak olarak bunu koyarız diye düşündük
Benim minnoşum geziyor aşağı yukarı galiba, hareketlerini bazen kasıklarımda bazen de göbek deliğinin olduğu yerlerde hissediyorum. Bu sabah saat 7 de uyandık eşimle, ikimiz de hissettik, baya dansöz gibi oynuyorduCanım benim bebiş hala asagda 17+2 haftadayiz acaba normal mi yukarı çıksın daha iyi ben hala kasığım da hissediyorum
Bende dün gittim aşı için kol ağrım var hemşire olabilir demişti. Evet kalp atışını dinlemeden yapmadı aşı ama benim bebek çok hızlı atıyor dedi panik oldum nefes nefese kalmıştım ama ve tansiyonum dani 4ler deydi.10 dk dinledi sanırım dinlenince normale döndü kalp atışı dedi. Varmı aşı yeriniz de ağrı sizinde?Dün ben de aşı için gittim, kalp atışını dinlediler önce. Bende de önce zor duydular, aynı şeyi söyledi sırtı dönük olduğunda zor alıyoruz dedi.
Ben hareketlerini hissediyorum dememe rağmen kalp atışını duymadan aşı yapmadılar riske atmamak için.
İstedikleri şekilde duyduktan sonra aşı yaptılar
Rosecum ben indirim zamani deux lapins markasindan bikac muslin ortu ve alt acma minderi almistim. Yani soyle ki, yumusak evet ama ipek kadar yumusak da degil. Bugune kadar aldigim ilk muslin oldugu icin de karsilastirma yapamadimBenim wheeppo’dan aldıklarım geldi, yumuşacıklar fakat müslin örtülerin tam olarak nasıl olması gerektiği konusunda bi fikrim olmadığı için net yorum yapamıyorum.
Ben de bazen aşağıda bazen yukarda hissediyorum.Benim minnoşum geziyor aşağı yukarı galiba, hareketlerini bazen kasıklarımda bazen de göbek deliğinin olduğu yerlerde hissediyorum. Bu sabah saat 7 de uyandık eşimle, ikimiz de hissettik, baya dansöz gibi oynuyordu
Hıçkırık oluyormuş galiba bebeklerde ritmik bi şekilde vurma gibi bi his oluyor o zaman hemen eşimi çağırıyorum yakalıyor, bak tekme attı diyorum ama aslında hıçkırıkBenimde bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimin üstünde oynuyor. Ama bazen idrar keseme bir baskı yapıyor saniyelik tuvalete koşasın geliyor. Sonra hop geçiyor.
Yani biz çok anlamayız aslında, alışveriş öncesi de çok araştırma yapmadık ama işimize yarar gibi geldi, ekstra park yatak masrafından da kaçınmış oluruz dedik, öyle aldık, yoksa ikisini ayrı ayrı alacaktık, kalitesine gelince de iyidir herhalde, ondan pek anlamam, uyduruk bir şey değil ama, babymallde var, bi gidip bak istersenKalitesi nasıl peki? İlk izleniminiz iyi mi?
Normacım deuxlapins den ben de aldım bir müslin ve kese, weepponunki daha dolgun geldi bana ama ikisini kıyaslayınca, bide bimden almıştımRosecum ben indirim zamani deux lapins markasindan bikac muslin ortu ve alt acma minderi almistim. Yani soyle ki, yumusak evet ama ipek kadar yumusak da degil. Bugune kadar aldigim ilk muslin oldugu icin de karsilastirma yapamadimo yuzden eger sana yumusak geldiyse bu iyi biseydir
Canım ben maalesef büyük şehirde yaşamıyorumYani biz çok anlamayız aslında, alışveriş öncesi de çok araştırma yapmadık ama işimize yarar gibi geldi, ekstra park yatak masrafından da kaçınmış oluruz dedik, öyle aldık, yoksa ikisini ayrı ayrı alacaktık, kalitesine gelince de iyidir herhalde, ondan pek anlamam, uyduruk bir şey değil ama, babymallde var, bi gidip bak istersen
Ha ben seni istanbulda sanıyordum kuzum, gidince bakarsın o zaman, gelince ben de fotoğraf atarım sanaz henüz gelmedi bize de, ödemeyi yaptık, onlar kargolayacakmış, istediğimiz renk paketli olarak yoktu gittiğimizdeCanım ben maalesef büyük şehirde yaşamıyorumburda bi tek e-bebek var, ordada çeşit çok az. İstanbul’a annemlere gittiğimde bakacağım artık şu pandemik işlerimiz biraz hafiflerse
Evet hafif bir ağrı ve minicik bir şişlik var ama hemşire normla demişti.Bende dün gittim aşı için kol ağrım var hemşire olabilir demişti. Evet kalp atışını dinlemeden yapmadı aşı ama benim bebek çok hızlı atıyor dedi panik oldum nefes nefese kalmıştım ama ve tansiyonum dani 4ler deydi.10 dk dinledi sanırım dinlenince normale döndü kalp atışı dedi. Varmı aşı yeriniz de ağrı sizinde?
Evet canım benim de bugün daha iyi ama yine de temizlik yapmadım kolumu yormamak için.Aynen benimde öyle ,üstüne uzun süre yatamadım ağrı yaptı.ama bugün iyi gibi..
Oh ne güzel benim yerime de uyuValla ben size günaydın yazdıktan sonra bişiler atıştırdım uyumusum yeni uyandım artık hep uyuyorum nolcak bu halim
O hıçkırıklar büyüdüğünde çok tatlı oluyor yaHıçkırık oluyormuş galiba bebeklerde ritmik bi şekilde vurma gibi bi his oluyor o zaman hemen eşimi çağırıyorum yakalıyor, bak tekme attı diyorum ama aslında hıçkırıkhareket olduğunda bir iki kez vurup kaçıyor
Eşya aldık ama daha gelmedi.Eşya bakıyordunuz karar verdiniz mimodel beğendiğiniz varsa atsanıza ben de düşünüyorum şu ara
Valla uyurum kız yemek yaptım şişmesini dört gözle bekledim resmen uyurum diye korkumdan uzanmadımOh ne güzel benim yerime de uyu
Bu sıralar bende de sürekli uyku hali var gözlerimi zor açıyorum ama uyumak için pek fırsatım olmuyor
Hahabiz lisansta ayni okuldan mezunmusuz ama ben o zaman onu gormemistim 3 donem ustumdu bir de farkli bolum keske gorseymisim o zamandan yakasina yapisirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?