- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.921
20. Hafta tamamlanınca benım bildiğim göbek deliğinin hemen altı oluyor en azından dr Banu çiftçi öyle dıyorKizlar gunaydin.Bebek kacinci haftada cikiyordu yukari. Yani bildigin iki gundur Benim bebis gobek deligi ustu mide altinda resmen siz de durumlar nasil cok mu tepeye cikti anlamadim kiDaha tepeye cikacak diye korkuorum
Lcw indirimde vardı bende aldım 3-6 ay arası ince şeyler. Evde giydiririm kustukça birşey oldukça değiştiririm dedimAlt üst takımları nerden aldın ya, ben hiç bulamadım güzel bişeyler.
Lcw indirimde vardı bende aldım 3-6 ay arası ince şeyler. Evde giydiririm kustukça birşey oldukça değiştiririm dedim
Ben maaş yattıkça alıyorum ya car cur etmiyim diye. Ama tulum almam lazım hm den de güzel modeller var ama 3-6 ay çocuğa gereksiz ya bence 6 aydan sonra böyle hafif etlenecek butlanacak emeklediğinde şık şeyler alıcamTulumlar ilk aylarda zor oluyormus genelde kuzenim öyle söylemişti alt üst alsan ilk zamanlar daha rahat demişti ben de zıbın ve alt üst almayı düşünüyorum ama henüz almadım hiç bişe o ayrıacaba fazla mı rahatım
Ben sırf indirimdekileri aldım mesela bakmadım modele çünkü çok üst değiştiriyorlar dediler bana e bende alayım dedim o zamanBaya guzel seyler var aslinda lcw de%100 pamuk mu diye bakiyorum ben tek ona dikkat ederek aliyorum daha da alicam oradan
Ben sırf indirimdekileri aldım mesela bakmadım modele çünkü çok üst değiştiriyorlar dediler bana e bende alayım dedim o zaman
Aynen öyle dediler kısuyo ediyo vs diye ben aldım ince şeyler üstüne de yelek giydirdim mi tamam. Aslınsa kendimi hm e atasım var ama zor duruyorum çünkü 6 aydan sonra bebek tam bebek oluyo o zamanlara almak istiyorum daha güzel şirin şık şeyler pantolon gömlek vsIyi yapmissin valla ozellikle alt seyler lazim sanirim bez sizinti yapinca gunde 3 4 kez degistirilmesi gerekiyormus
Aynen öyle dediler kısuyo ediyo vs diye ben aldım ince şeyler üstüne de yelek giydirdim mi tamam. Aslınsa kendimi hm e atasım var ama zor duruyorum çünkü 6 aydan sonra bebek tam bebek oluyo o zamanlara almak istiyorum daha güzel şirin şık şeyler pantolon gömlek vs
Çok doğru ve güzel bi yazı. Hamilelikte düşünülmesi gereken son konulardan biri olabilir bence kilo ama burada genelde her gün gündemimizde. hamilelikte dikkat etmek çook güzel bi şey ama kilo almamak için çabalamak da bi açıdan yanlış geliyor bana o yüzden yemek istediğim şeylerden kısmıyorum, şansıma çok kilo da almıyorumKızlar kilo ile ilgili okuduğum kitaptan 2 foto ekliyorum
Bencede 2 tane yeterli. 10 lularda battaniyesine kadar var. Fazlaya gerek yok dersen bir 10 lu bir 5 lide olabilir. Zaten ikili takım vs çık alınıyor takımlarda bazıları kullanılmıyor çok fazlaTamam o zaman öylr yapayım ben kuzum, çok sağol
Ben dolabı geldiği için şimdilik astım birazını da sepete koydum şimdiden doldu dolap. Ama hepsini yeni doğan almadım 1-3 ay olan var hatta 3-6 ay olan bişeyler bile varBende daha bu kadar aldim lc den bir seyler aldimbunun disinda iki tane hastane cikisi ve yelekler var o kadar daha
Ne güzel teyzeBunu da teyzem atti simdi Duru hanim'in seftalisi diyebaya kendini bu islere verdi
Yelek diyince penye yeleklerde çok iyi oluyor. Evler sıcak olduğu için yün yelek prk giydirilmiyorAynen öyle dediler kısuyo ediyo vs diye ben aldım ince şeyler üstüne de yelek giydirdim mi tamam. Aslınsa kendimi hm e atasım var ama zor duruyorum çünkü 6 aydan sonra bebek tam bebek oluyo o zamanlara almak istiyorum daha güzel şirin şık şeyler pantolon gömlek vs
Sen zaten sıcak yerde yaşıyorsun değil mi? Öyle hatırladım.Ben direkt kendimi zıbına adapte etmişim sürekli zıbın alıyorum niyeyseDaha hiç şort üst falan almadım. Kışlık alt üst aldım sadece onu da 6 ay aldım
Aynen hm den almak istiyorum bende çok güzel şeyler var normal bebek giyimleri beğenmiyorum çok basit geliyor modeller hep aynı benzer şeyler var hm dekiler büyümüşte küçülmüş gibi kıyafetler varAynen öyle dediler kısuyo ediyo vs diye ben aldım ince şeyler üstüne de yelek giydirdim mi tamam. Aslınsa kendimi hm e atasım var ama zor duruyorum çünkü 6 aydan sonra bebek tam bebek oluyo o zamanlara almak istiyorum daha güzel şirin şık şeyler pantolon gömlek vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?