• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
İnşallah ya korkuyorum. Arkadaşım da ikizlere hamieydi geçen erken doğum yaptı. Dünde bir kadın beni gördü ay ne kadar zayıfsın hiç ikizlere hamile değilsin sanki dedi psikolojim bozuldu canım ya
Arkadaşına üzüldüm, bebekler ne durumda? 🙄 O kadının saçını başını yolasım geldi şuan. Bugün de görümcem beni gördü uzun zaman sonra, ayy karnın hiç büyümemiş kilo da almamışsın dedi aynı muhabbet yani. Olabilir , sağlıklıyız şükür dedim geçtim yani. Ama insan gerçekten takılıyor haklısın, takılmamak lazım

İnşallah ya korkuyorum. Arkadaşım da ikizlere hamieydi geçen erken doğum yaptı. Dünde bir kadın beni gördü ay ne kadar zayıfsın hiç ikizlere hamile değilsin sanki dedi psikolojim bozuldu canım ya
Bunun göbek çıkmasıyla alakası yok canım kızımda 8 inci ayıma girmiştim komşum sordu 8 dedim bu nasıl 8 ben yuvarlanıyordum falan dedi benim azcık bi göbeğim vardı şimdi de öyle

Baş asagı olması doğum demek değil her zaman kanala girmediği sürece doktorun seni korkutmuş canım benim 13. Haftadan beri bi baş asagı bi baş yukarılar
Bebeklerin dönmüştür. Bende 24. Haftada doktora gittim baş geliş dedi, doğum pozisyonu almış tekmelerin göbek deliğimin üzerinde hissedyorum hep

Arkadaşına üzüldüm, bebekler ne durumda? 🙄 O kadının saçını başını yolasım geldi şuan. Bugün de görümcem beni gördü uzun zaman sonra, ayy karnın hiç büyümemiş kilo da almamışsın dedi aynı muhabbet yani. Olabilir , sağlıklıyız şükür dedim geçtim yani. Ama insan gerçekten takılıyor haklısın, takılmamak lazım
Tabi canım insan kafaya takıyor kilo alsak ay ne kilo almışsın diyorlar almasak niye almamışsın diyorlar 😂

Bunun göbek çıkmasıyla alakası yok canım kızımda 8 inci ayıma girmiştim komşum sordu 8 dedim bu nasıl 8 ben yuvarlanıyordum falan dedi benim azcık bi göbeğim vardı şimdi de öyle
Ahahaha öyleymiş ya doktorum da söyledi bazılarında iç karın varmış

Baş asagı olması doğum demek değil her zaman kanala girmediği sürece doktorun seni korkutmuş canım benim 13. Haftadan beri bi baş asagı bi baş yukarılar
Korkuttu beni çok şaşırdım kız kardeşime de bebeğin ters demişti 24. Haftada. Kardeşim de baya üzüldü bebeğim ters diye 😂

Korkuttu beni çok şaşırdım kız kardeşime de bebeğin ters demişti 24. Haftada. Kardeşim de baya üzüldü bebeğim ters diye 😂
yok yok benim kaç kere gittiğim de tersti kafa aşagıdaydı bi gidiyorum dğzelmiş ben 15 günde bir zaten görünürüm doktora o yüzden çok denk gelirim😂

Kızlar geçen bir yakınım bana şey söyledi. Yeni yasa çıktı ya doğum parası olayı. İlk çocuk için tek seferlik 5 bin
2. Çocuk için aylık 1500 felan diye
Ben 2020 de doğum yaptım 2. Çocuğuma gebeyim şuan ve 1500 aylık alıcağımı sanıyordum fakat meğerse 2025 den sonraki doğan 2. Çocuk için 1500 müş. Yani öyle söyledi yakınım
Ay ne kadar üzüldüm bez masrafını karşılar diye sevimiyordum
Ne kadar saçma yaaaaa. 2. Çocuk işte 2025 den sonra 2. Yi ne ara doğuralım

Back
X