2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Insallah canim ya belki de sizde boyle bir sey yoktur bana ilk kez vajen kulturu yapildi. Ama bende artik ayda bir tsh olctururken idrar testi veririm idrarim ozellikle sabahlari kokulu oluyordu aslinda, akinti kokusuzdu

nasıl ya o kadar uzun olmaması gerek benden bugün kan aldılarsa yarın sonucum çıktı anlamadım yani özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi
Senin sonucun çok hızlı çıkmıştı özel hastaneye gidiyorum. Arkadaşımın 9 günde çıkmış benim de muhtemelen cumartesi günü çıkar

Elini makas gibi mi yapip mi kontrol ediyorlar ben evde biraz dururum ya heralde insallah o zamana kadar geliriz de surekli beni kontrol etmesindense evde biraz takilip dus alip oyle giderim. Bir de gorundugumden daha cesaretli ve aciya karsi dayanikliyimdir umarim bunda da oyle olur evet ya sezeryaninda bir suru zahmeti var beni kayinvalidem direk sezeryana yonlendiriyor cok zor normal dogum filan diye. Annemde yaparsin diyor hic bilmedigin bir sey icin kendini neden dolduruyorsun belki de cok kolay olacak diyor da bakalim. Allahtan hastaneye es disinda kimse alinmicakta her kafadan bir ses cikma durumu olmayacak hastanede

Günaydın arkadaşlar bu ikili test sonuçları 10 günde çıkar dedi doktorum. Ama 10 iş günü mü acaba normal 10 gün mü aklıma takıldı. Sizlerin kaç günde çıktı veya doktor ne dedi?

Canim ben cuma gunu saat 15 30 gibi verdim pazartesi gunu saat 16 00 gibi cikmisti bugunde sonuclari gosterdim hic bir sey yok gayet iyi dedi

Bence de erkek erken haftalarda yanılma payı daha yüksek olabiliyormuş

Benim annem de sezaryene yönlendiriyor nedense Beni iyi tanıyor ve doğum anında çok panik yapacağımı düşünüyor bence

Canim ben cuma gunu saat 15 30 gibi verdim pazartesi gunu saat 16 00 gibi cikmisti bugunde sonuclari gosterdim hic bir sey yok gayet iyi dedi
Senin de hızlı çıkmış canım. Perşembe günü verdim ben de.arkadaşım hastanede çalışıyor ona sorduruyorum şimdi

Simdi idrar kulturu sonucum geldi ureme olmadi yaziyor doktorda sef 500 adinda bi antibiyotik yazmis dedim suan kultur cikti ureme olmadi ben bunu kullanmak istemiyorum bakalim ne dicek. Ben antibiyotiksiz cozcem bu isi hamile olmasak kolay cranberry iciyorum geciyodu hemensmdi kizilcik suyu fln alcam cnm zor is

Canım çok geçmiş olsun ama ciddi bir durum değil bence bu çok endişe etme. Kolaylıkla önüne geçilebilen bir durum ama doktorun tavrı tuhaf geldi bana. Vajinal akıntı zaten kadınlarda özellikle hamilelik sürecinde sürekli olabilen bir durum, bunun enfeksiyondan kaynaklı olup olmadığını bakarak mı anlamış ki hemen erken doğuma kadar getirmiş konuyu. Bazı doktorların gereksiz evhamlandırmaları çok sinir bozucu geliyor bana. Benim de akıntım hep oluyor, doktora söylediğimde enfeksiyonla alakası olmayabilir normal bi durum ama yine de idrar tahlili isteyelim dedi ve tertemiz çıktı. Sen canını çok sıkma fitili kullan gerisini de düşünme

Markanın modelinide verirmisin ben bakıyorumm şuan
Annemin kullandığı wt45h201tr tabi daha iyi modeller de vardır araştırın ama siemens kullanan herkes çok memnun. Çamaşıra hiç zarar vermiyor, ben LG aldığıma pişmanım. Nerdeyse bütün beyaz eşyalarımı LG aldım ama hata etmişim özellikle televizyon için. Resmen logosu Tvnin ortasına yapıştı kaldı hangi kanalı açsam ortada logoyu görüyoruz. servisi arıyorum 12 bine panel alıp değiştirebilirmişim.. servis de sıkıntılı kısacası yeri gelmişken herkesi uyarmış olayım

Kızlar ya nasıl doktorlar yanlış cinsiyet sölüyor anlamıyorlar ben bu işi anlamadım.yani arada tek tük olurda ,sanki biraz fazla gibi bu doktorlara noldu böle.yada hepsi bir temkinli olmaya mı başladı acaba.ben ilk gebeliğimdede şimdide iki ayrı doktora gidiyorum biri perintolog biri kadon doğumcu.ikiside 10.haftada tahminini söler, 12. Haftada cinsiyeti kesin şudur derler.öylede çıkar.yani öyle lüks hastane doktorlarıda değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…