- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.321
Bir daha gorustugunuzde ona plasebo etkisinden bahset. Herkes mesleğiyle ilgili gereksiz detay verecekse madem sende ver :)))Haklisin belki deilk defa telaslandirdi o da beni eskiden hic boyle seyler yapmiyordu. Tahlilleri bile disarda yaptir diyordu
Canım ya geçmiş olsun, hemen bitsin bir daha olmasın, ama benim anlamadığım vajinal akıntı normal diyorlar, koku yoksa, rengi de şeffaf arada krem gibiyse niye enfeksiyon diye değerlendiriliyor, eğer enfeksiyon olsa kaşıntı ve koku da olmaz mı beraberinde?
Böyle olunca ben de korktum valla, 1 ay ya oldu ya olmadı bana da hem vajen kültürü hem idrar tahlili yapıldı, o zaman ayda bir yaptıralım bunu biz
Aynen yeterli olur ben de ilk zamanlar onu denemeye karar verdim genelde kullananlar hep memnunBen o zaman 1 paket 1 beden, 2 paket 2 beden aliyim yetmezse dogdugu zamana gore ilave ederizbende ilk uc ay en azindan pure serisini denemek istiyorum
Hey gidi sağlıklı beslendiğim, ağzıma rafine şeker paketli gıda sürmediğim zamanlarBak bı tane ye başka yok
Bir daha gorustugunuzde ona plasebo etkisinden bahset. Herkes mesleğiyle ilgili gereksiz detay verecekse madem sende ver :)))
Senin sonucun çok hızlı çıkmıştınasıl ya o kadar uzun olmaması gerek benden bugün kan aldılarsa yarın sonucum çıktı anlamadım yani özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi
Açılma yapıyormuş ilk aylar yemeyin son aylar yiyin diyorlarŞimdi yesek?illa yicem
Ya benim annem ebe eskiden elleriyle kontrol ediyorlarmış ama doktorlar kontrol ediyo eliyle yine makas gibi yapıp kaç cm açılma var bakıyorlartabi her doktor başka yöntem kullanıyor olabilir
ben vajinal olmadım doktor karından baktı ama her gidişimde acaba vajinal bakalım der mi diye tedirgin oluyorum
ya ben de annemle konuştum dün. Sezaryen aslında daha korkutucu sadece karnını kesmiyo rahmine kadar kesilip dikiliyor diyo ben korkuyorum demiştim bi ara o da normale yönlendirmeye çalışıyor beni
Günaydın arkadaşlar bu ikili test sonuçları 10 günde çıkar dedi doktorum. Ama 10 iş günü mü acaba normal 10 gün mü aklıma takıldı. Sizlerin kaç günde çıktı veya doktor ne dedi?
Bence de erkekPazartesi gidicem canımmo zaman inş belli olur ama bence erkek ya. Annem diyoki 15. Hftada bellidir yani cinsiyeti diyo 12 olsa derdim diyo değişiceğini. Bir de erkek bebeklerde kafa önden gidermiş hafta olarak öyle yazıyordu. Bilemedim valla belli olsa da kayınvalidem alışveriş yapmak istiyor bebeğe yapsaydık alışveriş❤
Benim annem de sezaryene yönlendiriyor nedenseElini makas gibi mi yapip mi kontrol ediyorlarben evde biraz dururum ya heralde insallah o zamana kadar geliriz de surekli beni kontrol etmesindense evde biraz takilip dus alip oyle giderim. Bir de gorundugumden daha cesaretli ve aciya karsi dayanikliyimdir umarim bunda da oyle olur evet ya sezeryaninda bir suru zahmeti var beni kayinvalidem direk sezeryana yonlendiriyor cok zor normal dogum filan diye. Annemde yaparsin diyor hic bilmedigin bir sey icin kendini neden dolduruyorsun belki de cok kolay olacak diyor da bakalim. Allahtan hastaneye es disinda kimse alinmicakta her kafadan bir ses cikma durumu olmayacak hastanede
Senin de hızlı çıkmış canım. Perşembe günü verdim ben de.arkadaşım hastanede çalışıyor ona sorduruyorum şimdiCanim ben cuma gunu saat 15 30 gibi verdim pazartesi gunu saat 16 00 gibi cikmistibugunde sonuclari gosterdim hic bir sey yok gayet iyi dedi
Benim 4 günde çıktı canım. Henüz göstermedim. Yarın kontrolüm var göstereceğim.Senin de hızlı çıkmış canım. Perşembe günü verdim ben de.arkadaşım hastanede çalışıyor ona sorduruyorum şimdi
Simdi idrar kulturu sonucum geldi ureme olmadi yaziyor doktorda sef 500 adinda bi antibiyotik yazmis dedim suan kultur cikti ureme olmadi ben bunu kullanmak istemiyorum bakalim ne dicek. Ben antibiyotiksiz cozcem bu isi hamile olmasak kolay cranberry iciyorum geciyodu hemensmdi kizilcik suyu fln alcam cnm zor isKuzum bağışıklığını yükseltmeye çalış Bende de bu illetten kurtulan kadar neler çektim ayyy ne zor. Allah yardımcın olsun. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Şimdi içemezsin ama normalde bitki çayları kullandım hep, yani Bi dönem yeşilçay çoook iyi geldi. Bal polen, arı sütü karışımları kullandım, ıhlamur kullandım. Propolis kullandım ki bağışıklığa çok iyi geliyor, sonra geçti gitti, gitsin gelmesin. Allah şifa versin kuzum
Evet öyle diyorlar. Hem de çok faydalıHaha bakalim nasil olacakhurmalari yiyelim bol bol son aylar o iyi geliyormus dogum icin
Canım çok geçmiş olsun ama ciddi bir durum değil bence bu çok endişe etme. Kolaylıkla önüne geçilebilen bir durum ama doktorun tavrı tuhaf geldi bana. Vajinal akıntı zaten kadınlarda özellikle hamilelik sürecinde sürekli olabilen bir durum, bunun enfeksiyondan kaynaklı olup olmadığını bakarak mı anlamış ki hemen erken doğuma kadar getirmiş konuyu. Bazı doktorların gereksiz evhamlandırmaları çok sinir bozucu geliyor bana. Benim de akıntım hep oluyor, doktora söylediğimde enfeksiyonla alakası olmayabilir normal bi durum ama yine de idrar tahlili isteyelim dedi ve tertemiz çıktı. Sen canını çok sıkma fitili kullan gerisini de düşünmeGunaydin kizlar
Ben doktordan ciktim simdi hadi bebege bakalim diyemedim biraz canim sikildidoktor muhtemelen lokosit olan seyde senin akintin karismistir dedi. Agri,sik idrara cikma yanma varmiydi dedi bende hic biri yok ama bazen ic camasirima sari akinti geliyor dedim. Vajinal muayene yapip akintimdan ornek aldi sanirim zaten vajinal diyince orda moralim bozuldu rahatsiz edici bir sey. Neyse sonra hadi bir de bebege bakalim diyemedim daha cuma gormustuk zaten. Sonra idrar testi verdim 3 sterilize islak mendil ve 3 kuruma mendili oncesinde kullanip. Bir de idrarin ilk bi kac damlasi ve son bir kac damlasi idrar kabina yapilmazmis bunlara dikkat ederekte yaptim. Doktor fitil verdi banada test sonucu cikana kadar vakit kaybetmemek icin vajinal muayenede de akintimi gordu zaten. Iyi ki erken geldin yoksa ilerde bebegin suyunun bitmesi gibi sorunlar oluyo uzulme en azindan simdi bunlari basina halledicez dedi. Bakalim ben bu fitili nasil kullancam yukarilara dogru yerlestir dedi de hic kullanmadim hayatimda boyle bir sey
Annemin kullandığı wt45h201tr tabi daha iyi modeller de vardır araştırın ama siemens kullanan herkes çok memnun. Çamaşıra hiç zarar vermiyor, ben LG aldığıma pişmanım. Nerdeyse bütün beyaz eşyalarımı LG aldım ama hata etmişim özellikle televizyon için. Resmen logosu Tvnin ortasına yapıştı kaldı hangi kanalı açsam ortada logoyu görüyoruz. servisi arıyorum 12 bine panel alıp değiştirebilirmişim.. servis de sıkıntılı kısacası yeri gelmişken herkesi uyarmış olayımMarkanın modelinide verirmisin ben bakıyorumm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?